luzian2

New member
הקולקטיב במופע בכורה לאלבום בכורה 27.3

אחרי שלא עברו את ישיבת הפלייליסט, הקולקטיב חוזר בהופעה חסרת מעצורים, בלי חוקים ותכנונים מיותרים. בלוז, קאנטרי, ג'אז רגאיי ומה שביניהם. שירים מאלבום הבכורה "הקולקטיב" ועוד שירים שיזיזו לכם את האגן בייחוד בשישי בצהריים בת"א שטופת השמש בואו בהמוניכם, לבושים יפה ומוכנים לרקוד, ההנאה מובטחת אך שום דבר אחר מלבד אותה ההנאה. בואו. 27.3 באוזן בר - 13:00 קינג ג'ורג' פינת בן-ציון, ת"א. www.myspace.com/hacollective

אלאר

New member
שאלה על אתרי מוזיקה באינטרנט

שלומות, האם מוכר לכם אתר טוב בו אפשר לשמוע פלייליסט בהתאמה אישית? או משהו כמו פנדורה (שלא עובד בארץ)? אני מכיר את www.deezer.com, שבו אפשר לשמור רצועות, אבל הוא מאוד לא נוח. תודה.

O Twenty

New member
../images/Emo125.gif פלייליסטר 15 ../images/Emo125.gif

עוד שבוע עם מוזיקה טובה מהפלייליסטר. המון דברים דנדשים, והמון דברים שכבר הספקתם לשכוח. האירוויזיון מתקרב ואפשר להרגיש את זה בפלייליסטר: השיר של שוויץ לתחרות הקרובה, וגם השיר שלנו. שיר חמוד מתחרות הקדם השבדית, והזוכה באירוויזיון 1967. וגם שיר חדש ומיוחד של בועז מעודה עם הנציגות של סרביה ואמרניה מהאירוויזיון שעבר. חוץ מזה: להיט ענק מאמריקה על החיים בקולג', אניגמה שבטח כבר שכחתם אותם, זמרת בריטית אמיצה שחידשה את מטליקה, ועוד הרבה דברים טובים! פלייליסטר 15

abastor

New member
Last FM

אף פעם לא היה לי סבלנות לבדוק אותו בעצמי, אבל אומרים עליו דברים מאוד טובים ואחי מכור אליו לגמרי. האתר די דומה לפנדורה, אז יכול להיות שזה יתאים לך. אין לי כוח לחפש לינק אבל - חפש בגוגל "Last FM"

למעלה