drnaji

New member
כמו שכתבתי כבר-רוב האירופאים לא מתעניינים

במה שקורה בישראל.לא צריך לשכוח שלאירופאים יש חיים והם לא יושבים כל היום מול הטי וי כמו בישראל
יש חובב אירווזיון בפורום העולמי שהוא בכלל מאירן והוא מת על שירי ישראל באירווזיון [והוא לא יהודי!]. דוגמא יותר טובה לא יכולה להיות..

רוב האירופאים בכלל עסוקים

בללכלך עם אמריקאים ולהשוות את התרבות שיש שם לתרבויות אחרות, חח אבל טוב נו... ניחא ואורון - אני די בטוחה שהדעה שלהם לא תשתנה הרבה.

אורון V1

New member
יש שמתעניינים ויש שלא מתעניינים

המכורים לאירוויזיון למיניהם הם לאו דווקא הצופה הממוצע. בכל מקרה רצוי שאנשים יתמקדו במוסיקה ולא בפוליטיקה כמו שהבחור האירני עושה.

drnaji

New member
הקהל בבית דווקא מעדיף את "בואי לרקוד איתי"

סקר של רשות השידור באתר של רשת ג' (http://www.iba.org.il/gimmel) מצביע על כך שהציבור דווקא מעדיף את השיר: בואי לרקוד איתי / ?Will You Dance With Me. במקום הראשון עם הפרש ניכר: שיר מס' 3 - בואי לרקוד איתי עם 43%. במקום השני: שיר מס' 4 - עינייך עם 29% במקום השלישי והרביעי: שיר מס' 1 ו -2 - כל שנייה ו- נאמין בחלום. כל אחד עם 13%.

drnaji

New member
אורון-אני דורש שתסגוד לי כאן ועכשיו!!!!!

לפני שבוע בדיוק נחשפו השירים וכתבתי פה ש"עייניך" זוכה והשעניין סגור! אני כ"כ שונא את רשות השידור! כ"כ לא רצו ששום שיר אחר יזכה ולכן הם אפסו את הפייבוריט הגדול של הקהל ב2 נקודות שיפוט... מושחתים!

אורון V1

New member
לי אין בעיה עם רשות השידור

מה שחשוב הוא שהשיר הטוב ביותר נוסע למוסקבה.

drnaji

New member
לפי דעתך זה הכי טוב.אבל עזוב את זה.תסתכל ככה

כמה "לא פייר" זה לתת לעם לבחור את השיר בזמן שלקהל בבית יש 40% הכרעה בזמן שיש 2 צוותי שיפוט שבכל אחד מהם יש 5 אנשים שיש להם 30% הכרעה????כמובן שאותם 30% דאגו לאפס את השיר שאולי,במקרה הכי הגרוע ויהיה אסון לאומי וזה יהיה שהשיר שהזמרות וההפקה רוצה לא יזכה..הסקר ברשת ג' הראה חד וחלק שהרוב רוצה את "בואי לרקוד איתי" אז דאגו לאפסו..ככה זה היה תמיד עם וועדות שיפוט. בשביל מה נתתם לאנשים להחליט? אם לא די בכך-3 השירים הראשונים היו מוקלטים ובפלייבק ורק השיר האחרון היה בלייב..אתה רוצה משהו מושחת יותר מזה? ואל תשכח-שבשנים האחרונות השיר "הטוב" שרצית לא זכה בדיוק בגלל אותה סיבה [שנה שעברה דנה התנתה את נכחות בקדם של בועז בזה שהיא תזכה..].

אורון V1

New member
גם אני נגד זה שיקבעו מה שאנחנו רוצים

רצוי שיהיה משקל שווה לקולות הקהל ולקולות חבר שופטים מקצועי שלא קשור לרשות, אבל כרגיל יש הבדל בין הרצוי למצוי ובטח בטח במדינה הלא נורמלית שלנו שדברים לא מתנהלים בה כמו שצריך (בלשון המעטה). וכפי שכתבתי בעבר - אם ההחלטה לשיר הזוכה מוכתבת מראש אז עדיף כבר לבחור את המבצעים יחד עם השיר שהם רוצים וחבל להשקיע כסף בקדם.

אורון V1

New member
דעות קדם

הקדם היה קצר ולעניין, עדן עשתה עבודה טובה והכי חשוב הוא שהשיר הטוב ביותר זכה. עכשיו רק צריך לסדר למירה שמלה עם מחשוף כמו שירי
שיהיה לאחינועם ולמירה בהצלחה במוסקבה.

למעלה