אורון V1

New member
קדם אירוויזיון 2009

הערב זה קורה ובסופו נדע איזה שיר ייצג אותנו במוסקבה. המופע ישודר החל מ-21:45 בערוץ הראשון ובמקביל גם ברדיו ובאינטרנט. עד שזה יתחיל אתם מוזמנים שוב להתרשם מהשירים באתר הרשמי http://www.iba.org.il/eurovil/ ולומר איזה שיר לדעתכם צריך לייצג אותנו השנה. צפייה מהנה

אורון V1

New member
רשמים מהאזנה ראשונה

כמה נחמד יהיה לשמוע שוב עברית באירוויזיון
בהחלט חידוש מרענן. "כל שניה" הוא חביב וסטנדרטי, "נאמין בחלום" נחמד, "בואי לרקוד איתי" כבד מדי למרות הוואן-טו-טרי האירוויזיוני והשיר האחרון "עינייך" הוא השיר המנצח, אהבתי, שיר קצבי, קליט ונהדר.

drnaji

New member
אני רוצה את "בואי לרקוד איתי"."עייניך" הוא

השיר האירווזיוני שרוב העם רוצה שיזכה כי זה הכי "מייצג אותנו". כמו שאמרתי לך הן עבדו על שלושת השירים הראשונים יומיים ועל "עייניך" עבדו שבועיים! כמובן שהכל מכור וצוות השיפוט ידאג ש"עייניך" יזכה.

אורון V1

New member
מסתבר שטעית

ושהשיר שרוב העם רצה הוא השיר שאתה רצית. ללא ספק לשיר הייתה הופעה מקסימה וזה שיר יפה, אבל זה לא שיר כובש כמו השיר הזוכה. אני לא בטוח שמשך הזמן שמקדישים לעבודה על שיר הוא קנה המידה לאיכותו כי יכולות להיות הברקות. כל השירים היו טובים, פשוט היה שיר טוב יותר. אני לא יודע מה הולך מאחורי הקלעים ואם זה אכן פוליטיקות כמו שאתה טוען, מה שחשוב מבחינתי זה שלעומת השנים האחרונות שולחים שיר שגם אני אוהב ואני שבע רצון מכך

drnaji

New member
אויש תרגע ומהר ../images/Emo3.gif

עזוב כמה זמן הן עבדו על השיר - מרגע חשיפת השיר היה ברור שהוא יזכה. והניקוד המנימלי שנתנו לזה השופטים בקרית שמונה ובאר-שבע מסבירים את הכל.. בכל אופן-לא זכור לי משהו מושחת יותר חוצ "מהזכייה" של נתנאל [הקופ] בנולד לרקוד 3..

אורון V1

New member
לא תמיד בוחרים את השיר הטוב

לשם שינוי עשו את זה השנה. והכל זה תאוריות קונספירציה עד שיביאו הוכחות. בכל מקרה אני מקווה שבשנה הבאה יהיה קדם כמו שצריך שכל אחד שרוצה לשלוח שיר ולהשתתף יוכל לעשות זאת ושלא יכריעו עבורנו.

את האמת?!

אין לי אפילו כוח לשמוע את השירים...חחחח אולי אני אראה חלק מהקדם... אבל זה לא ממש מעניין אותי...

drnaji

New member
אויש די עם זה! כולה תחרות שירים!ומירה כבר

אמרה שאין לה בעיה עם ישראל כמדינה [היא אפילו מגדירה את עצמה כפלסטינית-ישראלית].

שתגדיר את עצמה איך שבא לה...

אם היא פלסטינית-ישראלית, היא צריכה להרגיש נוח עם הדגל ולא לעשות לנו טובה שאין לה בעיה עם ישראל כמדינה.

drnaji

New member
../images/Emo31.gif אין קשר בין זה לבין האירווזיון! הרי ב-

2002 כאשר היה שיא האינתפאדה שלחו את שרית חדד לאירווזיון עם שיר שלום,אחווה ושליחות. וזה לא הפריע לאפ אחד שהיא מעולם לא עשתה צבא..כל עוד מדובר במה נח לנו לחשוב זה בסדר! ברור שהעיתוי הוא לא מוצלח [בדיוק אחרי עופרת יצוקה] אבל מתישהו היה אמור להיות דואט כזה [מירה עצמה השתתפה בקדם אירווזיון 2005 עם שיר אדיר כזמרת כך שהיה סיכוי שהיא תייצג את ישראל לבד..]. כולה תחרות זמר שרק במדינות כמו ישראל,מלטה ושות עדיין נותנים לה חשיבות של ייצוג המדינה והדגל.וחבל.

הקטע זה שנאת ישראל,

כאחת שמדברת במלא פורומים בינלאומיים - נמאס לי מהיחס. כל מה שיהודים או ישראלים עושים, בחו''ל מסתכלים על הצד הרע. הם מסתכלים על זה ככה - אם היינו שולחים שיר בעברית נטו היו אומרים שאנחנו מתעלמים מעזה. עכשיו עם מירה הם מתנהגים כאילו שאין לנו נציגים משלנו. מבין אותי? זה מה שמציק לי. ברור שהרבה אנשים כבר שכחו מה קורה פה, אבל יש את האלה שינצלו כל הזדמנות ללכלך עלינו... תסמוך עליי. שיהיה להן בהצלחה.

drnaji

New member
מלכלכים על ישראל כי עם גישה כזו לאירווזיון

אי אפשר לא ללכלך! נמאס לי [ולרוב החובבים האחרים (הישראלי והלא ישראלים)] מהגישה הזו של לשלוח שיר שלום ואחווה על מנת להראות לכולם שיהיה פה יופי טופי של חיים! משומה זו תמיד התבנית שישראל שולחת וזה מעיק כבר! רוב צופי האירווזיון [ואני חובב אירווזיון שמדבר הרבה עם חובבי מאירופה,אסיה ודרום אמאריקה] ורוב רובן לא מתעניינים במה שקורה בארץ. שנה שעברה בועז מעודה קבל נקודות מהרבה מדינות. אחת המדינות המפלות לרעה בניקוד היא דווקא ישראל..שממעיטה בלנקד מדינות מוסלמיות [אלבניה..בוסניה כשהייתה מדינה מוסלמית וטורקיה]. מירה מעולם לא אמרה משהו נגד ישראל! יש הבדל ענק בין להיות אנטי ישראלי ובין להגיד שאתה נגד מלחמה\לחימה. אנחנו לא רוסיה ולא סין! ועדיין מותר לכל אחד להגיד את מה שבא לו..

אני לא אומרת שצריך לשלוח שירים על שלום ואחווה

ממש לא. אבל לא יודעת... גם אני מדברת עם מלא חובבי אירוויזיון, אבל כנראה שזה תלוי עם מי אתה מדבר, לא?

אורון V1

New member
בהחלט הקשר בין הלאומיות לתחרות די קלוש

עובדה שמדינות רבות שרות באנגלית במקום בשפת המקור שלהן שזה כל היופי לטעמי. ונאג'י שכחת גם את המדינות היוגוסלביות לשעבר למיניהן.

drnaji

New member
אורן-מדינות איקס יוגסלביה לא משתנפות

ושולחות שירים שכן מייצגים את המוסיקה הבלקנית ולכן הן זוכות לנוקדות אחת מהשנייה! ברגע שאחת מהן משתפנת או שולחת שיר שהוא לא מוסיקת בלקן היא מאופסת [בוסניה 05 לדוגמא]. חוצמוזה,הבלקן זו שכונה אחת-אתה תמצא סרבי שמייצג את מקודניה,קרואטיה שמייצג את אלבניה וכו. ורוב רובם של מייצגי הבלקן הם זמרים סופר מוכרים בכל הבלקן.. הקומבינות הן דווקא באיזור סקנדנביה והמערב..

אורון V1

New member
שכחת את מדינות בירה"מ לשעבר

בכל מקרה מדינות הגושים שמצביעות אחת לשניה זו הבעיה הגדולה של האירוויזיון

drnaji

New member
גם בבירה"מ לשעבר יש מטבוחה ומלא נציגים

של מדינות אחרות מייצגים מדינות אחרות ועדיין יש להם אותה מוסיקה ואותם זמרים מפורסמים שלוקחים חלק במצעדים של המדינות האחירות.. ברור שיש איזשהי קומבינת נקודות אבל אצל השופטים זה הרבה יותר גרוע..

אורון V1

New member
עובדה שיש גם ערבים בנבחרת ישראל

איך את רוצה שערביה תזדהה עם דגל שיש בו מגן דוד או עם ההמנון שכולל את המילים "נפש יהודית הומיה"? מה שחשוב הוא שהיא רוצה ליצג את המדינה. אגב זו הבחירה הטובה ביותר שיכלו לעשות בעקבות "עופרת יצוקה", השאלה היא אם יצליחו לפתוח את הלבבות של האירופאים או שעדיין ישנאו אותנו.

למעלה