גמממאני רוצצה אוףף איתך
ד דניאל חיימשלי אתה New member 14/11/08 #40 בא לי דניאלי ../images/Emo99.gif אפשר לעשות מש'ו כדי שהוא יכננס? אני מתגעגעתת !
S Sahar Sweet Girl New member 15/11/08 #41 החלטתי לא לסדר הודעת ../images/Emo32.gif כי זה נורא נחמד שאתם מגיבים לתפוז אנשים מודיע וזה נראה צבעוני כזה חשבתי שיהיה נחמד בינתייםלהשאיר את זה ככה כי אתם ממש שומרים על הסדר ומגיבים איפה שצריך כשזה יתחיל להפריע לדעתכם או אם בכל זאת אתם חושבים שצריך לסדר תשלחו לי מסר ואסדר ישר
החלטתי לא לסדר הודעת ../images/Emo32.gif כי זה נורא נחמד שאתם מגיבים לתפוז אנשים מודיע וזה נראה צבעוני כזה חשבתי שיהיה נחמד בינתייםלהשאיר את זה ככה כי אתם ממש שומרים על הסדר ומגיבים איפה שצריך כשזה יתחיל להפריע לדעתכם או אם בכל זאת אתם חושבים שצריך לסדר תשלחו לי מסר ואסדר ישר
R roey406 New member 20/11/08 #55 אני חייב להגיד שהמחשב שלך זה אחד הטובים שיש פירמטת אותו יותר פעמים מאשר ששמעתי את השיר "אלייך" : |
ד דניאל חיימשלי אתה New member 14/11/08 #37 מממש לא היחיידה אני שוננאת אתת זה מאז ששי הלך אני רק מתעניינת מי מועמד להדחה מי הלך וכאלה אבל לא רואה את זה בערוץ 20 או מש'ו
מממש לא היחיידה אני שוננאת אתת זה מאז ששי הלך אני רק מתעניינת מי מועמד להדחה מי הלך וכאלה אבל לא רואה את זה בערוץ 20 או מש'ו
מ מיוש94 New member 15/11/08 #42 כן כן...בסדר!!! זה כמו אבא שלי. הוא לא רואה וזאת תוכנית תת רמה אבל כל פעם שיש הדחה או מועמדים להדחה הוא שואל מי מודח למה כמה ואיך
כן כן...בסדר!!! זה כמו אבא שלי. הוא לא רואה וזאת תוכנית תת רמה אבל כל פעם שיש הדחה או מועמדים להדחה הוא שואל מי מודח למה כמה ואיך
ד דניאל חיימשלי אתה New member 10/11/08 #5 סלקום אכן זונות ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif גם לאמא שליי עם כל דקה לוקחים 7000 שקלל ועוד מעט אמא שלי "תכנס" בהם חחחחחחח יענו אמא שלי שלא צועקתת אפיללו על הוט!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
סלקום אכן זונות ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif גם לאמא שליי עם כל דקה לוקחים 7000 שקלל ועוד מעט אמא שלי "תכנס" בהם חחחחחחח יענו אמא שלי שלא צועקתת אפיללו על הוט!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ד דניאל חיימשלי אתה New member 10/11/08 #7 ראיתם איזה ממהר עברנו דף מהשאלון שללי? הראשון חחח בלי עין הרע טפו טפו טפו סוף סוף הפורום פעיל יותר =]
ראיתם איזה ממהר עברנו דף מהשאלון שללי? הראשון חחח בלי עין הרע טפו טפו טפו סוף סוף הפורום פעיל יותר =]
ד דניאל חיימשלי אתה New member 10/11/08 #9 אהה את יענו מחזיירה? הבנתי את הקטטע וואני ללא חופפרתתתתתתתתתתתת חח