חחחחחחחחחח D: טוב מאמי מה שתגידי P :
א אווורקקי הכווסית New member 10/11/08 #13 ואת אומרת שאני יפה : ] כפרה עלי איזה יפה אני - 5 5 5 - קבללי איך יצא לי התחת P :
ד דניאל חיימשלי אתה New member 10/11/08 #14 ברור שיפפה ../images/Emo23.gif אבל הקטע שאני ממש לא רוצה לראות איך יצא לך התחת... אחממ אחממ גמאני יודעת ללהתחכם !
ברור שיפפה ../images/Emo23.gif אבל הקטע שאני ממש לא רוצה לראות איך יצא לך התחת... אחממ אחממ גמאני יודעת ללהתחכם !
ד דניאל חיימשלי אתה New member 11/11/08 #16 אפשר לדעת מה עשית עכשיו ? ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif
ד דניאל חיימשלי אתה New member 10/11/08 #12 מי ל-ל-ל-ל-א-א-א-א-א לומד מחחר ? [המבין יבין] חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ד דניאל חיימשלי אתה New member 11/11/08 #18 האמת שהתכוונתי לזה בתור שאללה כדי לעצבן את מי מיהה אהבת חחיי חחחח אבל איזהה כייףף שלא לוממדיםםםםםםםםםם אייאייאייי חחחח
האמת שהתכוונתי לזה בתור שאללה כדי לעצבן את מי מיהה אהבת חחיי חחחח אבל איזהה כייףף שלא לוממדיםםםםםםםםםם אייאייאייי חחחח
מ מיוש94 New member 11/11/08 #19 בגלל שאתמול זה לא נתן לי להגיב לך אני מגיבה עכשיו!!!!!!! אני שונאת אותך,את בן דוד שלך ואת כל מי שלא למד היום!!!!!!!! יום כזה נוראי לא ראיתי כל ימי חיי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה לא פייר
בגלל שאתמול זה לא נתן לי להגיב לך אני מגיבה עכשיו!!!!!!! אני שונאת אותך,את בן דוד שלך ואת כל מי שלא למד היום!!!!!!!! יום כזה נוראי לא ראיתי כל ימי חיי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה לא פייר
ד דניאל חיימשלי אתה New member 11/11/08 #22 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל את לא יכוללה בלעעדיי איך אומרת דבר כזהה אייך ????????????????? עללבתתתיייי.. אבל לא משננה יתגברתי על זה היום כשלא למדתתי !
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל את לא יכוללה בלעעדיי איך אומרת דבר כזהה אייך ????????????????? עללבתתתיייי.. אבל לא משננה יתגברתי על זה היום כשלא למדתתי !
ד דניאל חיימשלי אתה New member 14/11/08 #38 ../images/Emo99.gif גמאני עלייך אהבת חיי וותחבריי בא לי עלייך חחחחחחחחחח