שעת סיפור כאילו?../images/Emo29.gif
סבבה. אתם תירדמו מזה אבל עדיין. בבוקר היה אזרחות ~יאיי~ ואז הלכתי לחברה שלי ובקשתי שתגיד לי מה הנושאים שהמורה לאנגלית נתן להם כי גמלנו יש מבחן (הם עשו כאילו שעתיים ראשונות בבוקר, ואנחנו עשינו שעתיים אחריהם.) ואז המורה למודלים שיחררה אותנו אז אני, חברה שלי ואלכסיי XD הלכנו לסיפרייה והתחלנו לכתוב חיבורים באנגלית. אח"כ אחרי שבזבזתי שעתיים של חלון מחורבן, הלכנו לכיתה, וכאילו צחקנו כמו פסיכים כל ההפסקה שליפני הבחינה. ונכנסתי ללחץ ואני כזה "עם המזל האיכסה שלי סתם כתבנו חיבור שלא נצטרך" ואז כזה כולם הצחיקו אותי וניסו להרגיע אותי אבל אז בצילצול אני כזה יוצאת ביציאה של
"אוי לא. ישלי פיפי" ואז הם המשיכו להצחיק אותי ואני כולי עוד שנייה מתפוצצץ. ישלי שלפוחית רגישה
.... ואז המורה שלי לאנגלית בידיוק נכנס דיבר על הבחינה וחילק תמבחנים וכתב על הלוח את הנושאים לחיבור. ואני כזה
"לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא" והוא הסתכל עלי וכל הכיתה כזה O_O" ואז אלכסיי צחק
כאילו ישבתי במשך שעתיים לכתוב תחיבור של החיים שלי ובסוף זה לא היה הנושא. משום מה המורה שלי ניהיה חכם פתאום
בקיצור, המבחן היה קשה מאודדדדדדדד, כל השנה הוא מביא לנו אנסינים ברמה של 3 יח' ופתאום דפק לנו אנסין ברמה ממש ממש גבוהה וכולם יצאו עם פרצוף כזה ---> O_O" מהכיתה. היה לי אנסין על דולפינים, שאוכלים בני אדם ודולפינים אחרים
ורציתי למות כשקראתי אותו. בסופו של דבר, הגשתי לו תמבחן ואז נזכרתי שכתבתי אותו בעיפרון O_O ואני כזה "I'm so sorry i forgot to change it" והוא רק כדי שאני אלך כבר כי נשארתי בין האחרונים כזה "It's ok you can go" ניראה לי הוא ממש יסבול מהבחינה שלי XD בקיצור. חפרתי.
מחר אני בבית המשפט העליון