Johnni456

New member
../images/Emo32.gif

פתחתי כי מלא זמן לא היה פה וגם שחר משום מה לא פה

May Music

New member
אנשים בואו לBLG

בבקשה ;_; אנחנו גוססים וזה לא כיף. יהיה מאוד מאוד נחמד אם תבואו D: אה אם אתם לא מכירים אותם אז תכירו ותבואו, בקשה, אני נחמד.P:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo210.gifאני פה!!

ויש לי הסבר ;; שבת לא זוכרת איפה הייתי.. ראשון - שמרתי על האחים שלי עד מאוחר. שני - למדתי לאזרחות. שלישי - היה לי מבחן ואז אני חושבת שניסיתי להכנס לפורום בערב ולא נפתח לי.. כל החלונות אינטרנט נסגרו לי.. רביעי - למדתי לאנגלית ועשיתי עבודה. חמישי - וואו. שמרתי על אח שלי ואז סוףסוף היה לי קצת זמן להתייחס ליונתן. שישי - הינה אני פההההה! בין החרישות למתמטיקה ;; אני מהזה מצטערת.. חח ממש כתבתי כאן חפירת סיכום שבוע XD מהיום עד שלישי אני הולכת להיות שקועה במתמטיקה כי יש מבחן בראשון ובשלישי. אחרכך מרביעי עד ראשון אני אהיה שקועה בהסטוריה ואז יהיה לי שני שלישי קצת הרבה זמן לפורום D: ואז רביעי-חמישי טיול שנתי... חפרתי.. אבל אני פה D: וכן.. צריך סדר דחוף.. המממממממממ. ראשון בערב אני עושה כאן סדר וסיכום חודש! יאללה. נשיקה למי שקרא הכל ^^

Emergency Exit

New member
חחחחחחחחח../images/Emo41.gif

את נוטשת! פוי פוי. סתם חח יואו קראתי ת'סדר יום שרשמת פה ועד שהגעתי ליום חמישי אני כזה "היי איפה 'יונתן' " חחחחח

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאל תדאגי.. אני רואה אותו

בכל זאת XD כל יום בערך ^^ אוי. ותוסיפי ליום שני - מסעדה בערב עם חברות.

Emergency Exit

New member
נו מה זה ה../images/Emo32.gif הריקני הזה!

מי מספר סיפור? היום הלכתי לרופא עור ופתאום הרגשתי כיאלו אני מתה (הבטןשלי ממש כואבת ויש לי סחרחורות וכאלה) אז חיכינו בטור והלכנו הביתה ואני שוכבת כבר שעות חצי מתה אבל נמאס לי אז באתי למחשב חחחחח קיצר אני מרגישה כמו קקי. אבל יעבור

xXx Lilo xXx

New member
שעת סיפור כאילו?../images/Emo29.gif

סבבה. אתם תירדמו מזה אבל עדיין. בבוקר היה אזרחות ~יאיי~ ואז הלכתי לחברה שלי ובקשתי שתגיד לי מה הנושאים שהמורה לאנגלית נתן להם כי גמלנו יש מבחן (הם עשו כאילו שעתיים ראשונות בבוקר, ואנחנו עשינו שעתיים אחריהם.) ואז המורה למודלים שיחררה אותנו אז אני, חברה שלי ואלכסיי XD הלכנו לסיפרייה והתחלנו לכתוב חיבורים באנגלית. אח"כ אחרי שבזבזתי שעתיים של חלון מחורבן, הלכנו לכיתה, וכאילו צחקנו כמו פסיכים כל ההפסקה שליפני הבחינה. ונכנסתי ללחץ ואני כזה "עם המזל האיכסה שלי סתם כתבנו חיבור שלא נצטרך" ואז כזה כולם הצחיקו אותי וניסו להרגיע אותי אבל אז בצילצול אני כזה יוצאת ביציאה של "אוי לא. ישלי פיפי" ואז הם המשיכו להצחיק אותי ואני כולי עוד שנייה מתפוצצץ. ישלי שלפוחית רגישה
.... ואז המורה שלי לאנגלית בידיוק נכנס דיבר על הבחינה וחילק תמבחנים וכתב על הלוח את הנושאים לחיבור. ואני כזה "לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא" והוא הסתכל עלי וכל הכיתה כזה O_O" ואז אלכסיי צחק
כאילו ישבתי במשך שעתיים לכתוב תחיבור של החיים שלי ובסוף זה לא היה הנושא. משום מה המורה שלי ניהיה חכם פתאום
בקיצור, המבחן היה קשה מאודדדדדדדד, כל השנה הוא מביא לנו אנסינים ברמה של 3 יח' ופתאום דפק לנו אנסין ברמה ממש ממש גבוהה וכולם יצאו עם פרצוף כזה ---> O_O" מהכיתה. היה לי אנסין על דולפינים, שאוכלים בני אדם ודולפינים אחרים
ורציתי למות כשקראתי אותו. בסופו של דבר, הגשתי לו תמבחן ואז נזכרתי שכתבתי אותו בעיפרון O_O ואני כזה "I'm so sorry i forgot to change it" והוא רק כדי שאני אלך כבר כי נשארתי בין האחרונים כזה "It's ok you can go" ניראה לי הוא ממש יסבול מהבחינה שלי XD בקיצור. חפרתי.
מחר אני בבית המשפט העליון

xXx Lilo xXx

New member
תתפלאי.../images/Emo29.gif

סיפרו על מישהי אחת מאיפושהו שכחתי תמקום ניראה לי סקוטלנד, ששחתה עם דולפינים ואז הדולפים תפס לה תרגל כאילו בפה ונתן ביס! XDDD היא הייתה מאושפזת במשך חודשים
דייי כמעט בכיתי בבחינה.
גמני שחיתי עם דולפינים, אבל לא קרה לי כלום. אלו של אילת ידידותיים יותר

Shai C

New member
~סיפור שלי~

היום קיבלתי ת'משקפיי ראייה שלי ~סוף סיפור XD~

May Music

New member
תרגישי טוב../images/Emo23.gif

אני עשיתי היום מבחן בסוציולוגיה ולא הלך משהו XD

למעלה