היויו

New member
../images/Emo124.gifעדכון תאריך ועוד בקשר למסיבה../images/Emo124.gif

טוב, אז לאור התגובות, החלטנו להעתיק את מיקום המסיבה לתל אביב. מיקום מדוייק תקבלו בהמשך, בשאיפה כבר לקראת אמצע השבוע הקרוב. מעבר לזה, גם דחינו את המסיבה ל-13 לנובמבר, כך שיהיה יותר קרוב להופעה , יותר רחוק מההופעה של טאריה ולא ביום של אבורטד ודיסטורטד... ב-נ-ו-ס-ף... אנחנו שוקדים על הפתעות נוספות ואקסטרות למגיעים. ותקשיבו - אנחנו מארגנים את המסיבה הזו עבורכם.אם לא מתאים - תגידו ונעצור את זה לפני שאנחנו משקיעים ימים על זה, אנחנו עושים את זה בהתנדבות ובאמת מרצון טוב,אבל אל תגידו "כן כן" ובסוף לא תגיעו...

אני שם, ובטח עם עוד חברים:]

כמובן, תוכניות עלולות להשתנות, אבל בעיקרון אני מגיע
וחברה, באמת אל תאכזבו. הפגינו נוכחות!

Learn To Fly

New member
נשמע טוב!

אני כנראה אגיע, התאריך נוח, אבל אני מקווה שיבואו עוד אנשים מהפורום הזה שאני מכירה :X

velvetvol2

New member
הגיעו כרטיסים

יש כרטיסים בולווט, עכשיו במכירה מוקדמת. מי שצריך כרטיסים באיזור קרית גת שיפנה אליי בפייסבוק או מייספייס או פלאפון (052-5594999) עידן

black robe

New member
../images/Emo41.gifתגידו../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif...../images/Emo63.gif

יש הגבלת גיל? ז"א, אני בת 15, ואחותי תהיה 18 בדצמבר... יש הגבלת גיל לבארבי? פליייז אני כלכך רוצה לבוא!! זה חלום שמתגשם!!
ואיך אפשר להגיע לשם בכלל? ז"א, יש איזה תחנת רכבת קרובה? שאפשר לקחת אוטובוס משם אומשהו? HELP!!!

Blade Of Fire

New member
טוב... אם אני באזור אז כבר נענה

לא-אין הגבלת גיל לבארבי, זה מועדון הופעות.... מחלק מהאנשים אפילו לא מבקשים ת"ז כשקונים אלכוהול. לגבי הגעה-מתחנה מרכזית ת"א או תחנת רכבת "ההגנה" זה בערך 20 דקות הליכה, אני ממליץ להסתכל באתרי מפות איך בדיוק הולכים (אין ממש מה להסתבך-זה כל הזמן ישר עד הרצל ואז שמאלה...). בהצלחה

למעלה