היויו

New member
אני אוסיף אותו עם הקדשה בשבילך.הולך?

אולי די כבר? רציני, יש אנשים שהצליחו להתחבר גם לאלבום הזה למרות האנטי שלך אליו. אל תבטל את כל מי שחושב שונה ממך בהקשר הזה, זה סתם לא לעניין.

Blade Of Fire

New member
אני אצטרף להצעות

אתם תסלחו לי אם הפורמטים שבהם הם כתובים מוזרים, זה פשוט לקוח מקבצי מחשב... וגם תסלחו לי אם לא תכירו חלק מהדברים: delain-no compliance daylight_lucidity beseech-souls highway epica_-_quietus Chasing the dragon tarja_turunen-i_walk_alone -Avantasia - Farewell The Toy Master edguy-Matrix Navigator sabaton_-_ghost_division sabaton_-_the_price_of_a_mile megadeth-a_tout_le_monde megadeth-symphony_of_destruction orphanes land-Ocean Land (The Revelation) טוב סתם זרקתי פה מלא.. כמובן שיש עוד הרבה של מאנוור, איירון מיידן, מטאליקה (אחרי הכל-חייבים להכניס את כל הוותיקים) אבל זה המיוחדים

היויו

New member
מעולה

אני הייתי מוסיף לדילין את The Gathering שאני אישית מאוד אוהב, אבל היי.. זה אני.

smady by

New member
מה עם פרימו וקטוריה?

ו- into the fire?? (של סאבאטון) אניוואי עוד שירים שיש לי להציע: After Forever - Free Of Doubt alestorm - set_sail_and_conquer over the seas avantasia- avantasia The Final Sacrifice sing of the cross neverland delain - shattered Edguy - Lavatory Love Machine
elis- do you believe epica- blank infinity אם רוצים משהו קצת יותר רקיד - אפשר גם להוסיף קצת אוונסנס
haggard - Herr Mannelig (Short Version( lacuna coil - heaven's a lie my wings leaves eyes- return to life into your light Norwegian Lovesong ו... אין לי כוח לחפש עוד דברים...

nedisrael

New member
הצעות לפלייליסט

EPICA - NEVER ENOUGH THE OBSESSIVE DEVOTION CHASINGTHE DRAGON SANCTA TERRA REPLICA SENSORIUM CRY FOR THE MOON ILLUSIE CONSENSUS RUN FOR A FALL DANCE OF FATE SOLITARY GROUND FORCE OF THE SHORE WITHIN TEMPTATION - HAND OF SORROW IT'S THE FEAR OUR SOLEMN HOUR SEE WHO I AM JILLIAN ANGELS ICE QUEEN NIGHTWISH - EVERDREAM OVER THE HILLS AND FAR AWAY BEAUTY AND THE BEAST PASSION AND THE OPERA SLEEPING SUN (מה יש??? שיר לריקוד Slow, כמו בכיתה ו') SHE IS MY SIN COME COVER ME WANDERLUST DARK CHEST OF WONDERS WISH I HAD AN ANGEL NEMO DEAD GARDENS TARJA - I WALK ALONE DIE ALIVE SONATA ARCTICA - REPLICA WOLF AND RAVEN FULL MOON UNOPENED WEBALLERGY SAN SEBASTIAN AFTER FOREVER - FORLORN HOPE Pantera - Cowboys From Hell Haggard - Awaking the Centuries Therion- Ljusalfheim Slipknot- Spit it out Skid Row - Eighteen and Life From autum to ashes - short stories with tragic endings In Flames- Cloud Connected Iron Maiden - Blood Brothers Iron Maiden- Fear Of The Dark Magica - Bind You Forever Magica - Mountains of Ice Magica- Redemption Rammstein - Mutter HIM - Join me Dream Theatre- Pull me under Evanescence - Bring Me To Life Evanescence - Tourniquet

Blade Of Fire

New member
רחובות, אשדוד או יבנה

הממממ מה נבחר מה נבחר... איזו בחירה קשה בין שלושה מקומות שהם לא ת"א.... בחייאת, עדיף כבר לשלם 50 שקל ולעשות את המסיבה בת"א במקום באיזה חור שאף אחד לא שמע עליו.....

היויו

New member
אתה אולי מעדיף לשלם

רק בשביל שזה יהיה בת"א, אבל אם זה ביבנה כלומר חצי שעה נסיעה מת"א - זה באמת כזה יעשה לך את ההבדל? לעומת זאת, יש פה אנשים שלא בא להם לשלם 50 ש"ח + הנסיעה. במקום להתבכיין, תציע שירים, אתה מכיר דברים טובים אתה. (הכל באהבה
)

בעיקרון אני גם מעדיף לשלם יותר,

כי פשוט אין לי אפשרות להגיע לרחובות או אשדוד
ומאודדדדדד לא הייתי רוצה לפספס מסיבה כזאת. שנה שעברה במסיבת נייטוויש היה פשוט ענק.

I do! I do!!

כתבתי לפני רגע אמנם שעדיף מבחינתי ת"א, (עדיף בהרבה למען האמת.) אבל כל מסיבה בסגנון מבורכת

Gilado 69

New member
רחובות זה לא חור../images/Emo10.gif

זה הבית שלי |פרצוף מבוייש, הולך לפינה ושם מסיכה כזאת של לוטו| זה הזמן לעבור דירה הא?

למעלה