היויו

New member
מסיבה לקידום ההופעה - וגם בשבילנו ../images/Emo13.gif

מתארגנת מסיבה לפני ההופעה, אבל אנחנו צריכים לדעת איפה יהיה לכם יותר נוח. בינתיים יש שתי אופציות טובות וזה ברחובות ובאשדוד. עובדים כרגע על עוד, אבל בינתיים תצביעו מי יכול לבוא, לאן עדיף לכם לבוא וזה. מסתמן בינתיים - 6 לנובמבר (יום חמישי). אז יאללה, מי בא? המסיבה היא עבורכם, אל תשכחו - אז אל תבאסו!! בינתיים גם נראה שהעלות למגיעים מכאן תהיה עד 20 ש"ח, כלומר כמה שנהיה יותר, ככה נצטרך לשלם פחות! אז תתחילו להצביע.

היויו

New member
התווספה עוד אופציה

גם יבנה עלתה על הפרק. עקרונית יש גם את ת"א, אבל יש לזה כמה השלכות.. א' - יותר יקר, לפחות 35 ש"ח עבורנו. ב' - אנחנו רוצים גם להוציא קצת את הסצינה מהמקום שהיא כבר נמצאת בו, שזה ת"א. ג' - רובכם גם ככה לא יכולים לשתות בברים, שזה עוד בעיה כי לא יתנו לחלקכם פשוט להכנס בגלל הגיל... יאללה, להתפקד

היויו

New member
למה כאילו?

נותנים לך לבחור פלייליסט, כך שזו מסיבת אפיקה-ווית'ין-נייטוויש-פאוורמטאל-מטאל בכלל וכו', אבל בגדול - כן, זו מסיבת אפיקה. כל הרעיון הוא מסיבה לפני ההופעה.

Gilado 69

New member
אההה אז לא..../images/Emo4.gif

תהנו לכם חחח.. אני לא אלך להופעה של אפיקה כי לא הכי הצלחתי לשמוע ולהתחבר ללהקה הזאת ואין לי טעם, בכול אופן חבל. אבל סחטיין על היוזמה של המסיבה הזאת כי אם אתה יכול להרים משהו בסדר גודל כזה זה אומר עלייך הרבה, אגב מה עם מפגש פורום, שהיה אמור להיות אתמול?

שמע, אני מניח שלא היית במסיבת נייטוויש ומסיבת

וויט'ין שנה שעברה, אז אני מבטיח לך שלא יהיה שם רק אפיקה

Gilado 69

New member
על מסיבת נייטויש אני יודע, אבל היתה מסיבת WT?

אתה לא רציני, אוקיי אני מוכן להקריב את הכול בשביל מסיבת WT (אבל שהיא נטו ווית'ין סטייל מסיבת נייטויש) אני אהנה הרבה יותר ממסיבה של נייטויש (המלכים שאני ממש אוהב אבל לא מתאים לי עכשיו במצברוח) ואפיקה שאני פחות מכיר, ודרקונייאן, מג'יקה, סונטה, גות'יקה, בלאק להקקע, בשמוקקע, שציציקה
, ובולוליקה!

הממ טוב קצת קשה לקרוא לזה *מסיבת וויט'ין*

בהתחשב בזה שהיו רק איזה 8 שירים שלהם, אבל בעיקרון כן. בדאנג'ן ביפו. בכל אופן היה שם הרבה יותר מרק אותה להקה שעל שמה המסיבה:]

היויו

New member
לא יהיה ~רק~ אפיקה

הדגש הוא על אפיקה, נכון, אבל לא יהיה רק אפיקה וגם לא הרוב אפיקה. בגלל זה אתם יכולים לבקש שירים לפלייליסט - טאריה, נייטוויש, ווית'ין, TAROT, DARK MOOR, THERION, DRACONIAN, איירון מיידן - מה שבא לכם! המסיבה הזו היא סה"כ בשבילנו ואני לא מרים אותה לבד, אלא אני עוזר לעידן. תאמין לי - יהיה שווה לך לבוא

Gilado 69

New member
נראה כבר אם אני יכול...

בכול אופן חייבים לעשות מפגש פורום מישהו ויש לי שתי רעיונות- האחד די שקוף- מסיבת ווית'ין השאלה עד כמה בר ביצוע. השני יכול להיות ממש ממש ממש מגניב- נראה לי יש את זה בסינימה סיטי או בבתי קולנוע בארץ, דבר שנקרא- הקרנה פרטית, נו סרט כלשהו נגיד- מסיבת סיום של שיכבת יב' מחזור מהזהמענייןאות"י, סרט הבר מצווה ה"מושקע" של קפוץ-לי-כהן, ערב סרטי סטונדנטים כושלים של המכללה לקולנוע סוג ז' וכו'... קיצר אפשר לברר על הקרנה פרטית כזאת שהמחיר שלה הוא נראה לי כמו כרטיס קולנוע-30-35 ש"ח, ולהקרין לנו הקרנה פרטית על מסך קולנוע ענק של בלאק סימפוני!! תארו לכם את זה כל הפורום ביחד מול מסך ענק באיכות של קולנוע רואים את ההופעה המדהימה, אחחח.. תחשבו על זה |הוזה| קיצר שרשרו לכאן אם מתאים או לא מתאים..
ואם מישהו יודע אם זה בר ביצוע או יש לוקשרים וכו'.. (יו יו מופנה אליך..)

אני דיי בטוחה שזה לא חוקי

להקרין סרט שאתה לא מהיוצרים ללא אישור מהיוצרים, אלה אם כן אתה משכיר את זה מהאוזן השלישית ב200 שקל סרטים שקיבלו אישור ואני די בטוחה שלא תמצא ביניהם את הבלאק סימפוני כי זה 99% קלאסיקות

Ice Queen 7

New member
גם לי לא נראה שזה חוקי,

אבל אפשר לבדוק את זה עם אחת מכתובות המייל שבאתר שלהם.. אם זה אפשרי זה יהיה ממש מגניב D:

היויו

New member
יאללה,פלייליסטים למסיבה!

תרשמו כאן שירים שאתם רוצים לשמוע ואנחנו נשמיע אותם!!! אם זה לא נקרא מסיבה לבחירתכם, אני לא יודע מה כן... XD

כמה הצעות:

within temptation- Our solemn hour see who I am mother earth (שלא היה במסיבת וויט'ין!
) ice queen enter What have you done (שבטח ישימו בכל מקרה חח) the howling stand my ground the other half nightwish- Dark chest of wonders she is my sin wishmaster devil and the deep dark ocean slaying the dreamer end of all hope know why the nightingale sings amaranth (אביעד, אל תוסיף מילה
) the gathering- strange machines draconian- silent winter lacuna coil- fragile closer swamped 1.19 טוב הממ. זהו בערך

למעלה