סוד קטן שלי .כנסו

ראשית שלום לכולם ! אני שמח להצטרף אליכם לפורום הניפלא שלכם . אני רוצה לשתף אתכם בתופעה שאני חלק מימנה וזה נהפך להיות טרנד עולמי והתוודע רק בשנים האחרונות עי האינטרנט לא להרבה אנשים חוץ מאלה שבקטע הזה ,אני יודע שזה ישמע הזוי ואינפנטילי אבל זה אמיתי לחלוטין ,ואני יודע שיהיו כאלו שישללו את זה על הסף, וישפטו אותי על זה. .אז ככה יש תופעה שניקראת לובשי טיטולים דהיינו שיש אנשים כמוני שיש להם משיכה לטיטולים, בנים ובנות ואני יסביר את העניין ,יש בזה את המגע המלטף,ורוך ונעימות,משהו כיפי כזה ומיני שגורם לזיקפה אפילו ,עד כדי כך שזה מביא אותנו לאוננות בתוך הטיטול בגלל החיכוך והחום שנוצר בפנים .אני רוצה לציין שאין לנו שום בעיה פיזיולוגית כלשהי של הרטבה .אלא הכל עניין של סקס ומגע ,וקשה לי להסביר את הכיף של הפנטזיה הזו למי שלא בקטע הזה ומי שלא חווה את זה ..ברצוני להבהיר בהזדמנות זו שאין שום קשר בין אוהבי טיטולים לילדים ויש כתבות על זה .אני בכל אופן מכיר אישית בנים ובנות בוגרים כמובן ולא ילדותיים שאנו ניפגשים מידי פעם בבית פרטי שלהם וזה משותף לכולנו ויושבים לבושים בטיטולים למבוגרים רכים ונעימים.מין תראפיה מרגיעה כזו ,יכול להיות שיש בתופעה משהו יותר עמוק בקטע הפסיכולוגי [אולי מילדות] אבל אני לא נכנס לזה כי זה שונה אצל כל אחד באופן אישי .כעת יש לנו אתר כאן בתפוז שניקרא אוהבי החיתולים מיכל המינים,הומואים וסטרייטים ויש שם תמונות וסרטונים על אנשים שלובשים בשביל הכיף

eladli

New member
הזזת מפגשי הקבוצה הביסקסואלית התל-אביבית

שלום לכולם/ן, מקווה שהחגים עוברים עליכם בנעימים
לאור קושי שהתעורר עם קיום המפגשים בימי רביעי, אנחנו ככל הנראה נעביר באופן קבוע את המפגשים לימי ראשון. המפגשים ימשיכו להיערך אחת לשבועיים. לפיכך, הפגישה הבאה של הקבוצה לא תתקיים ביום רביעי הקרוב, ה-15/10, אלא ביום ראשון הבא, ה-19/10. השעה (20:00) והמיקום (המרכז העירוני לקהילה הגאה, גן מאיר ת"א) נשארים קבועים. לפרטים נוספים: אליאור תירוש [email protected] 052.3898128 אלעד [email protected] המשך שבוע מצויין, אלעד.

נושכות כריות ! מסיבת פיז'מות קווירית 24.10

< < < ר א ו ה ז מ נ ה מ צ ו ר פ ת > > > קווירית-אפ עושות: נושכות כריות מסיבת פיז'מות קווירית - בין הפטיש לסדין די.ג'יי אק/פס (אמנדה פאן רקורדז) די.ג'יי ג'יהאד די.ג'יי PxMxS * ה ו פ ע ו ת ח ל ו מ י ו ת * קרב כוויריות * צ'יזבטים אירוטיים * ערש פואטיקה רכילות ערה * השוואת גדלים * התפלשות בתמרוקים זקפת בוקר * פיפי ולשון = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = יום שישי, 24.10, החל מחצות מועדון הקולטורה - רח' הרצל 154 פינת קיבוץ גלויות כניסה: 30 שקל (20 שקל למהממות בנמנמות)

sutul

New member
אני לא מאמין

אפילו במסיבת קוויריות יש לכוסיות הנחה

lirlurim

New member
עיתון הזמן הוורוד

שלום, אם יש ברשותכם גיליונות של עיתון הזמן הורוד או של עיתונים להט"ביים אחרים (דואט, מגעים, נתיב נוסף, הקשת, בריש גלי וכו') שאינם צריכים - אשמח מאוד לקבלם. בזמן הורוד חסרים לי גיליונות מאוד ספציפיים - רובם של השנים המוקדמות (לפני 2002), אבל גם לא מעט גיליונות מאוחרים. מי שאכן יכול\ה לעזור - אשמח לקבל מסר אישי
תודה.

ilil4444

New member
../images/Emo34.gifתזכורת: פתיחת קבוצת הכתיבה לנערות

ביום ראשון ה26.10 בשעה 18:00 ייערך במרכז הגאה בתל אביב המפגש הראשון של קבוצת הכתיבה לנערות באיגי. הקבוצה מיועדת לכל מי שכותבת, בכל סגנון ובכל ז'אנר. (פתוח לכל הנערות- כל מי שאוהבת לכתוב, לסביות, בי, טרנסיות, בוצ'יות, פמיות וסתם מעריצות של ג'ני מישנן בנות...) לפרטים נוספים והרשמה אילאיל קופלר [email protected] מסנג'ר [email protected]

../images/Emo207.gifQueer As Folk!../images/Emo34.gif

מכירים את הסידרה המצליחה Queer As Folk ["הכי גאים שיש"]? אוהבים? לא מכירים, אך סקרנים? אם כן, קומנת "הכי גאים שיש" זה המקום האידאלי בשבילכם!
קישור לקומונה: http://communa.tapuz.co.il/queer נשמח לראותכם.

למעלה