!!!!!!

חדשה..... ../images/Emo9.gif

היי אני רוני.... ובאתי לפה כי הפורום שלי קרס ומת.... וגם כי פה אני יכולה לכתוב מה שבא לי!!!! נכון?? באתי בעקבות חבר מהפרום הקודם... עד עכשיו אני לא מצליחה להגות את הכינוי שלו.... מה זה משנה...
שמחה להצטרף!!

kiksky

New member
הודעה למנהל ולשאר הקבועים פה

אנחנו חלק מפורום הישרדות הישראלית בנענע
שרובנו כותבים ומתכתבים שם מתחילת העונה. כבר מאמצע העונה בערך, מנהלי הפורום שם נתשו אותנו ונהיה שם גוג ומגוג
אבל אנחנו לא התיאשנו ועד היום(יותר נכון, עד שנענע הרסו את האתר שלהם כליל) נשארו הטובים והטובות (השרוטים והשרוטות
) ופיחתנו חברות נפלאה
אני מקווה שעוד רבים וטובים משלנו, יצטרפו לפורום חביב זה ולעוד פורומים רבים וטובים שיש בתפוז

maor263

New member
שלוום, גם אני חדש פה..

אני מוטי, ואני חלק מאלה שבאו מפורום הישרדות נענע..

הייי כולללללם!!!!

היי זאת אנני . שיירלי :) חחחח נרשמתי פעם לתפוז ולא היו כינוויים אז סתם זה מה שמצאתיי .. חחחחח למי שלא הבין עדיין זאת אני "שירוו'ש" ( = גם אני מפורום הישרדות ! לא הכי גאה =\ שלום לכולם !! היי קייקסי , רוני , מוטי , רוית , עץ , מי עווד פה !? :)))))))))

Sparrrow

New member
שלום../images/Emo6.gif

גם אני מהמעפילים שברחו מפורום נענע הכושל
ועכשיו נראה אם תנחשו מי אני
רמז- לקחו לי את הניק המקורי
למרות שהוא לא בדיוק נפוץ... ד"א- הסמיילים פה הרבה יותר שווים משל נענע! ד"א2- קיקסמן, זה בסדר אם אני אמשיך לקרוא לך קיקסמן?

maor263

New member
מי יגיע להלוויה של "פורום הישרדות" בנענע? ../images/Emo8.gif

חחחחח..

Yggdrasil19

New member
הגיע הזמן להעביר מהפורום הקודם משהו ../images/Emo58.gif

והדבר החשוב הוא כמובן... "הישרדות פיג'י האלטרנטיבית, חלק א'"!!!! (מכיוון שזה לא פורום שעוסק רשמית בהישרדות, אני לא יכול סתם לכותב "עונה 14") זוהי אלטרנטיבה עצובה וכאובה, ובה דרימז מבצע את זממו ועוזר להדיח את יאו וארל, בזמן שהוא וקסנדרה מנסים לעזור לסטייסי לעבור את מועצת השבט ה-13, כשהיא מועמדת להדחה. בעונה המקורית, יאו-מן שולף את אליל החסינות החבוי שלו, ובאמצעות הקולות שלו ושל ארל בלבד, סטייסי מודחת. אבל מה אם דרימז מודע לאליל של יאו ורוצה למצוא דרך אחרת להציל את סטייסי? התשובה: מקום שישי - ארל (במקור מקום ראשון). ארל הודח לפני שהספיק להשתמש באליל שלו, אך הגמר הגיע, ואין עוד הזדמנויות לחפש את האליל. לפיכך, יש רק אליל חסינות אחד והוא אצל יאו-מן. למרות שנראה שכולם נגדו, יאו-מן יכול להרגיש בטוח, לפחות ליום אחד. במשימת החסינות, יאו-מן ניצח במקור. הסבירות של סטייסי לעקוף אותו קלושה ביותר, לכן יאו-מן זוכה בחסינות גם הפעם. כעת בו נמצא בסכנה. בו יודע שהוא איום פיזי, ושמשימת החסינות האחרונה היא בדרך כלל מאוד פיזית. בו וסטייסי מחליטים להצביע נגד דרימז, בתקווה שיאו-מן, שיודע עכשיו כמה בוגדני דרימז, יצטרף אליהם. במועצת השבט, יאו-מן מעדיף להדיח את האיום האסטרטגי ולא הפיזי, אך הוא עושה זאת בדרך מחוכמת. הוא נותן אתאליל החסינות שלו לבו, אומר לו להשתמש בו, ובמועצת השבט, יאו מצביע לבו. בו שולף את האליל, וכך... מקום חמישי - דרימז (במקור מקום שלישי). בכך יאו-מן עשה טעות, כיוון שעכשיו בו וסטייסי מהווים רוב. הם שוקלים להדיח את יאו-מן אם הוא לא יזכה שוב בחסינות. ובגלל שאתגר החסינות האחרונה עוסק בסיבולת, בו זוכה בחסינות. בצער רב וביגון קודר, בדומה לעונה האמיתית, מקום רביעי - יאו-מן. בו, סטייסי וקסנדרה במועצת השבט האחרונה. רוקי, הדעתן משבט ראבו הנכחד, מצביע לסטייסי, באופן רנדומלי לחלוטין. בניגוד לרוקי, הפעם ליסי יכולה לבסס את ההצבעה שלה על קשרים מלפני הערבוב, ולפיכך גם היא מצביעה לסטייסי. מישל בחיים לא תצביע לסטייסי. היא מעדיפה להצביע לקסנדרה. אדגרדו רואה בבו בוגד, אך הוא מצביע לו. מוקי מצביע לבו, כי לדעתו הוא היחידי מהשלושה שמגיע לו. אלכס מצביע כמובן לסטייסי. ארל מצביע בו, כי הוא זה שיזם את הדחתו, וארל מעריך אסטרטגיה. דרימז, כמובן, מצביע לקסנדרה. יאו-מן מצביע בו, יחד עם ארל. בו זוכה באלטרנטיבה.

Yggdrasil19

New member
בעקבות צפייה ב"היפה והחנון"

הדעה שלי לגבי אבוט רייף המאירי השתנתה, הפרק בכלל לא נראה מבויים ולא מכור. הם פשוט עשו טובה לערוץ 10 עם בוסט אנרגיה של רייטינג, ואנחנו בהחלט יכולים למצוא עונה שנייה הוגנת של הישרדות.

דידיZ

New member
הצטרפתי לחגיגה!! שמרתם לי מקום?

כאן שמתי את כל החוויות שעברנו ביחד בפורום הישרדות... עכשיו
נכניס לכאן את כל מה שעתיד לבוא... שיהיה לכם ערב טוב!

אלינוי3

New member
שלוםD: שלוםD: אני לא מכירה פה אף אחד חוץ

מפליטים של פורום הישרדות-נענע.! גמני עברתי לפה! אז שלום לחברים שלי מהפורום [השרדות] ושלום לחברים החדשים שאני יכיר!
מה קורה?
לפחות פה יותר מסודר מהפורום הקודם נכון?

דידיZ

New member
ממ...את מי אני רואה כאן :).

קיקסי, קנבס, שירווש, אלינויי, רוני, עץ חיים....מי עוד
לכוול המצטרפים, פליטי נענע...

ערב צח ונוגה

שבתי לי וחזרתי לקלל לזנוח ולירוק והנה התמלא לו הפורום המזדיין באנשים [לכו תסבירו לי שפורום ע''פ החוק הפיזיולוגי לא יכול להזדיין] אז עידן מכיון שאתה לא צריך אותי פה... [עידן זכרתי אותך ,במפגש אנשי השטן האחרון שחטנו פינגוויןשיהיה לך נחת]

kiksky

New member
בוקר טוב רוני ../images/Emo24.gif איזה כיף שאת פה ../images/Emo6.gif

את יכולה לקרוא לי איך שבא לך חחח,, קיקסקי קיקס קיקסמן קוקי קושקוש קיקוש רק תבחרי אני אענה לך לכל שם
העיקר הכוונה
ברוכה הבאה

maor263

New member
שלום שלום! אנחנו כמו הפליטים מסודן חחח... ../images/Emo13.gif

למעלה