כרגע אנחנו שישה אבל אני משוכנע שיצטרפו עוד.
ס סמיילי צהבהב New member 23/7/08 #28 אנחנו מתשתלטים להם על הפורום ../images/Emo8.gif ואני סוף סוף יכולה לכתוב!!
S Sparrrow New member 23/7/08 #58 גמאני פה עכשיו =] ותהיי גאה! כשהפורום ההוא היה על הישרדות היה כיף שם וגם אחרי זה היה טוב ברוב הזמן.. ד"א, יש לי וידוי, אבל אני אעשה את זה בצורה רשמית- שלום, אני גיל, ואני מכור לסמיילים שיש פה
גמאני פה עכשיו =] ותהיי גאה! כשהפורום ההוא היה על הישרדות היה כיף שם וגם אחרי זה היה טוב ברוב הזמן.. ד"א, יש לי וידוי, אבל אני אעשה את זה בצורה רשמית- שלום, אני גיל, ואני מכור לסמיילים שיש פה
ש שירלי1שירלי New member 23/7/08 #74 חחחח חיים יפיים ( = הרבה זמן לא דיברנו .. ממש אחלה פה בגדנו בנענע =\
ש שירלי1שירלי New member 23/7/08 #78 חח כה אני שמתי לב ששכחתי שורה .. הם בגדו בנו קודם =\ קלוט את אליהו
Y Yggdrasil19 New member 23/7/08 #83 והאייקון הזה ../images/Emo164.gif אני החלטתי לאמץ אותו בתור האייקון של רופרט!
ד דידיZ New member 24/7/08 #101 היי, אני הצטרפתי היום...לא מזמן... נחמד פה!! אפילו אני אגזים ואומר שנחמד ביותר
א אלינוי3 New member 24/7/08 #103 היי שירלי.. טוב ליראות אותך פה =] זהו בדוק פורום השרדות קורס נופל מת וניסגר! מיובש...