Shiri from the block

Active member
חחחחחחחחח זה תמיד מזכיר לי שתי משפטים שחברה תמיד אמרה לי: "אין דבר כזה סטרייטות, יש דבר שאין מספיק וודקה" "כולם סטרייטות... עד שהן לא." ../images/Emo6.gif

vitekriver

New member
נדמה לי שהמקורי זה אין נשים מכוערות יש מעט

וודקה וזה משפט ממש חזק בכל האופציות שלו המשפט השני לא ציטוט מהסדרה? אולי שיין או אליס\דנה?

FireInsaid

New member
בנות, יש לי רעיון ../images/Emo9.gif

חח זה עלה לי פתאום בזמן המקלחת.. מה דעתכן שפעם בשבוע, או בכל פרק זמן קבוע של ימים, נראה כולנו ביחד את הסדרה, מהעונה הראשונה? :] אין בעיה להשיג את הפרקים, ולמי שיש שתשלח אליי מסר ואני אמצא לה קישור, אבל נראה לכן שיש דרך שנוכל כולנו לצפות בזה ביחד, באותו זמן? אולי איזה דרך צ'אט או משהו כזה? אם יש לכן רעיונות, אני אשמח לשמוע. ואם לא נוכל לצפות בזה ביחד, אז פשוט פשר לקבוע לנו יום של צפיה, ובאותו יום אני אפתח שירשור לפרק, ונוכל לדבר עליו לאחר שראינו אותו
הרעיון עלה לי בגלל שאני ממש מתגעגעת לעונות הראשונות, וראיתי אותן לבד, בלי לדבר עליהן עם אף אחד ובלי לשתף מחשבות.. ואני בטוחה שיש פה עוד כמה כמוני. ככה נוכל גם להזכר ולצחוק מחדש, וגם לדבר על כל פרק, כולנו ביחד. מה דעתכן? :]

Gas Panic

New member
אחלה רעיון:]

אהבתי, אני גם צופה הרבה בפרקים מהעונות הקודמות ובאמת לא מדברת על זה ולא משתפת מחשבות עם אף אחת. אז זה יהיה ממש כיף לדעתי, מקווה שייצא לפועל

vitekriver

New member
איזה רעיון קטלני

אני מחכה שבועות להתלונן ולשתף בכאב ובעצבים על בט שבגדה בטינה לא התגברתי על זה

vitekriver

New member
אני מקווה שאני לא אהיה היחידה שתקלל

את הנגרית הזבל הזאת שגרמה להרס טיבטי

onlyme10

New member
חח..

אכן כן. אחת מאומצת ואחת שלה... זה כנראה משהו אופנתי אצל שחקנים... לאמץ

FireInsaid

New member
חח כי אני דיי בטוחה

שיותר ממיליון הצופים שיש לסדרה לא יתנו לה להגמר. יש לנו תקווה לדעתי :]

vitekriver

New member
אל תלהיבי אותי סתם אני כבר שבועות

מקללת את המחשב למה אין לי עוד פרק ביום שלישי בבוקר כרמן מי אמור טיבטי טיבטי!!!! מתה מתה לסצינת בריכה עם בובו או כמה שכפיר החש "אני משתוקק" אגב אני וNIX מציפות חופשי

למעלה