חחחח
R Rachel1987 New member 1/5/08 #40 בעדדדד ../images/Emo13.gif לי יש את 3 העונות הראשונות בדיוידי ..אם נמצא מקום- אפשר לראות כמה פרקים ביחד =]
בעדדדד ../images/Emo13.gif לי יש את 3 העונות הראשונות בדיוידי ..אם נמצא מקום- אפשר לראות כמה פרקים ביחד =]
A All American Girl New member 2/5/08 #72 ../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif רק צריך למצוא מקום :S
F FireInsaid New member 30/4/08 #30 בנות, תראו ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif נכון שטיבט הן הזוג הכי מדהים בעולם?
בנות, תראו ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif נכון שטיבט הן הזוג הכי מדהים בעולם?
F FireInsaid New member 30/4/08 #32 ועוד אחת כי אני לא יכולה :X אני כבר שעות יושבת על המחשב ושומרת מלא אנימציות ותמונות של טיבט.. אני מאוהבת חבל שאי אפשר להעלות לפה ת'אנימציות :X
ועוד אחת כי אני לא יכולה :X אני כבר שעות יושבת על המחשב ושומרת מלא אנימציות ותמונות של טיבט.. אני מאוהבת חבל שאי אפשר להעלות לפה ת'אנימציות :X
V vitekriver New member 30/4/08 #35 OMFG OMFG איזה זוג מטריף זה לא יאומן אני מזה שמה שטיבטי חזרו עכשיו רק חסר ששרמיין שלי יחזרו ואני בשמיים אני מחכה לעונה הבאה רק בשביל להנות מרגעים מאושרים עם המשפחה הכי שווה בווסט הוליווד
OMFG OMFG איזה זוג מטריף זה לא יאומן אני מזה שמה שטיבטי חזרו עכשיו רק חסר ששרמיין שלי יחזרו ואני בשמיים אני מחכה לעונה הבאה רק בשביל להנות מרגעים מאושרים עם המשפחה הכי שווה בווסט הוליווד
Shiri from the block Active member 1/5/08 #1 האא, חבל.. תנסי להעלות לאתר הזה http://www.imageshack.us/ ולשים פה קישור
V vitekriver New member 1/5/08 #54 אני בדיוק רואה את העונה הראשונה הפרקים האחרונים קשים לצפייה אני חרדה מהסצינת סיום לא נראה לי שנשארה עין יבשה
אני בדיוק רואה את העונה הראשונה הפרקים האחרונים קשים לצפייה אני חרדה מהסצינת סיום לא נראה לי שנשארה עין יבשה
V vitekriver New member 1/5/08 #57 עד שהפרק נטען אני לא יכולה לעשות רענן מפחד בא לי לתת לה פצצה לפנים מעצבים איך היא ככה בגדה בה?
F FireInsaid New member 1/5/08 #59 לא יודעת ]: חח אני כבר מתה לראות ת'עונה הראשונה שוב.. אני אתחיל עם הפרקים בקרוב, אני לא יכולה להתאפק XD עוד כמה ימים אני אפתח ששרשור :]
לא יודעת ]: חח אני כבר מתה לראות ת'עונה הראשונה שוב.. אני אתחיל עם הפרקים בקרוב, אני לא יכולה להתאפק XD עוד כמה ימים אני אפתח ששרשור :]
V vitekriver New member 1/5/08 #60 העונה השלישית הייתה פשוט דיכאון מזל שהיה את שיין וכרמן כי עם ההתדרדרות החמורה בטיבטי והמחלה של דנה השתגעתי
העונה השלישית הייתה פשוט דיכאון מזל שהיה את שיין וכרמן כי עם ההתדרדרות החמורה בטיבטי והמחלה של דנה השתגעתי