"טלנושם"- שלב הגמר ב-../images/Emo43.gif אנשים

תחרות "טלנושם" מגיעה לשלב הגמר! בואו לבחור שם לאתר של דורי מדיה גרופ בפורום טלנובלות ואולי תזכו בפרס כספי יקר ערך! הכנסו עכשיו לשרשור והצביעו לגמר התחרות. זו ההזדמנות האחרונה להצביע ולהשפיע: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=230&msgid=115905176
הזדמנות אחרונה לזכות בקופסה של שלמה ארצי- לכבוד חג הפסח, הוציא שלמה ארצי קופסה מיוחדת המכילה את הדיסקים מתחילת הקריירה שלו. רוצים לזכות בקופסה? השתתפו בפעילות המתקיימת בפורום שלמה ארצי: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=239&msgid=115689364

bl0ndirit

New member
The Alternative חוגג יומולדת 7 במסיבה מטורפת!

השבוע 1.5.08 חוגגים באלטרנטיב 7 שנים של מסיבות מטורפות מלאות אלכוהול ופינוקים !!! יתקלטו טובי הDJ’s בסצינת הרוק, האלטרנטיב והמטאל בארץ מתחלפים ב-4 מתחמים: ------------------------- Floor 1/ Alternative & Oldschool Grunge Rock & Alternative Music Dj Dror Tiecher (Dj Shay (Tool/Jovino ------------------------- Floor 2/ Pure Alternative (Dj Idan Eggi (starsky Dj Oren Ben Yossef .Dj Raphael T ------------------------- Floor 3/ Nu Metal Funk Metal, Metalcore, Emo & PunkRock Djs Dorit & Ina Djs Paolo & Elbaz Dj Dror Tiecher ------------------------- Floor 4/ True Metal Doom, Death, Black, Brutal, Power, Heavy Dj Hadas Dj Tal Nissan Djs Meni & Ofer ------------------------- אלכוהול ושתייה קלה חינם! פתיחת הגג עם מרגריטות ואלכוהול תוצרת חוץ ב-7 ש"ח בלבד!!! אבסולוט, פילננדיה, סמירנוף, ייגר, רד לייבל, ג'יי אנד בי, בלנטיינס, קורונה והייניקן! יוגרלו דיסקים מ-7 השנים אחרונות!!! ובנוסף, יחולקו גם שמפניות במהלך הערב, כיבוד ועוד פינוקים!!! ------------------------- רחוב הרב ש"ך 12, ת"א פתיחה שערים בשעה 00:00!!! Ages 18+ Bring IDs! -------------------------------------------------- לשאלות/ רשימות/ הנחות - אתם מוזמנים להתקשר אלי: 052-8616047 (אירית) מוזמנים לבקר באתר האינטרנט שלנו ולעיין בפלייליסטים: http://www.the-alternative.co.il ובנוסף, להצטרף לקהילה של האלטרנטיב במקושרים, ולהתעדכן במסיבות הנערכות במקום.. http://net.mekusharim.co.il/Forums/ForumDetails.aspx?ForumID=6666

TheImpactBoy

New member
המלצה: Edenbridge- Arcana

שיר מיוחד, לא יודע אפילו להגדיר את הסגנון שלו. מטאל משהו

Amir Noy

New member
../images/Emo91.gifהאלבום של Wintersun../images/Emo99.gif

ביום בוקר (לא בהיר,בפינלנד תמיד גשם/שלג ובלה בלה) קם לו Jari Mäenpää. בחור פיני מוכשר ביותר, אשר הקים פרוייקט משלו. אשר באלבום הוא מבצע גיטרה, באס, סינטיסיזר, וקולות כמובן. ששאלו אותו איך ניתן להגדיר את המוזיקה שלו...הוא זרק 1001 סגנונון והוסיף שזה לא הסוף. הוא הושפע מהרבה סגנונות מוזיקאלים כפי שניתן לשמוע באלבומו. בקיצור...אלבומו קוראים Wintersun על שם להקתו (משום מה בלייב יש צורך בנגנים נוספים מלבדוP: ) בקיצור מומולץ ביותר! (אפילו לכאלו שרוצים להתנסות בכיוון חדש ולא מוגדר כ"כ) שירים יותר בולטים באלבום: Winter Madness Battle Against Time Death and the Healing (הראשון ששמעתי שלהם, ואהוב עלי D: ) Starchild Sadness and Hate תהנו D:

יש לי כמה שירים שלו, הם נחמדים, נראה ליXD

(אני לא מכירה טוב את כל השירים שיש לי ואני לא הכי זוכרת את אלו של ווינטרסאן
)

לאאאאאאאאא!!!!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

הקיץ התחיל באופן רשמי - התחלפו האייקונים!
|פטריה||טיפה||אישלג||תרופה||קרמבו||מטריה| ז"ל :{

Brombit

New member
מה טוב בחורף? קר ומצוננים וחולים ואיכס ../images/Emo5.gif

אזירפאל

New member
אבל לא תמיד חולים

יותר נכון, ברוב הזמן לא חולים. לעומת זאת, בקיץ תמיד (תמיד) חם ותמיד מזיעים כשיוצאים החוצה וגורמים המון נזק לכדור הארץ עם כל המזגנים. בחורף יש גשם, שזה כיף, והכל נקי ויש ריח טוב, וכשהשמים אפורים זה נותן מצב רוח ממש טוב ובאופן כללי, הרבה יותר פשוט להתגונן מקור מאשר מחום.

Brombit

New member
אני יכולה להגיד ...../images/Emo115.gif

שלי יש הרבה יותר בעיה כשקר לי מאשר כשחם לי... ויש גם ניתוח פסיכולוגי- קור נותן לי מין תחושת חוסר אונים, וחום נותן לי בטחון- כי גם אם חם מדי, זה עדיף לי מאשר שיחסר לי חום. ושמים אפורים אם כבר עושים לי מצב רוח רע... ואני לפחות, תמיד חולה בחורף
וגם בסתיו
והנזלת שמחסלת לי את האף
לפחות יש קליניקס...

Liquid Dreams

New member
יש לי תשובה על זה ../images/Emo69.gif

אם קר לך את ~תמיד~ יכולה ללבוש עוד משהו מעל. כשחם לך יש גבול לכמה בגדים את יכולה להוריד
אה, ואני ממש מסכימה עם כל הדברים הטובים שנאמרו על החורף.
ומדברת פה אחת שחולה כל הזמן, לא רק בחורף.

למעלה