מסכים לגמרי!!! חורף, חזור נא אלינו
B Brombit New member 1/5/08 #72 הוא יחזור, בשנה הבאה ../images/Emo3.gif ../images/Emo115.gif בינתיים תן לי להנות מהקיץ
I Ice Queen 7 New member 29/4/08 #34 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
I Ice Queen 7 New member 29/4/08 #35 ואגב יורד עכשיו גשם!! D::::::: טיפטוף קל ולא בדיוק גשם אבל זה גם משהו. וכל היום היה קפוא, זה מוזר
F Fairywitch New member 29/4/08 #32 הדבר שאני הכי שונאת בחורף- זה שלוקח ש-ע-ו-ת להתלבש- כמה שכבות, פוי ובקיץ זורקים על עצמנו חולצה, מכנס וסנדלים והופ! מוכנים ליציאה. ויש ים בקיצור קיץ
הדבר שאני הכי שונאת בחורף- זה שלוקח ש-ע-ו-ת להתלבש- כמה שכבות, פוי ובקיץ זורקים על עצמנו חולצה, מכנס וסנדלים והופ! מוכנים ליציאה. ויש ים בקיצור קיץ
מ מגרש השוודים New member 30/4/08 #41 הופה!../images/Emo98.gif ידעתי שאת לא תאכזבי בקטע הזה../images/Emo6.gif קיץ
F Fairywitch New member 30/4/08 #45 ושיהיה ברור- אני מאוד מאוד סובלת מחום! אבל... בקיץ יש כ"כ הרבה יותר אפשרויות! בחורף אין מה לעשות, ובכלל אין לי חשק לקום בבוקר ולצאת מהמיטה. והכל חשוך כל הזמן ויש הרבה יותר שעות חושך... חורף זה באסה
ושיהיה ברור- אני מאוד מאוד סובלת מחום! אבל... בקיץ יש כ"כ הרבה יותר אפשרויות! בחורף אין מה לעשות, ובכלל אין לי חשק לקום בבוקר ולצאת מהמיטה. והכל חשוך כל הזמן ויש הרבה יותר שעות חושך... חורף זה באסה
א אזירפאל New member 30/4/08 #59 זה לא באמת שעות ../images/Emo3.gif אולי (ורק אולי) חמש דקות יותר, ואם כבר זה רק אצל בנות, אז נדפקתן.
F Fairywitch New member 1/5/08 #71 אני לא מהבנות האלה../images/Emo123.gif בד"כ חם לי... בחורף האחרון לבשתי בד"כ חולצת טריקו ארוכה אחת... אבל זאת הרבה יותר טרחה
אני לא מהבנות האלה../images/Emo123.gif בד"כ חם לי... בחורף האחרון לבשתי בד"כ חולצת טריקו ארוכה אחת... אבל זאת הרבה יותר טרחה
I Ice Queen 7 New member 29/4/08 #33 אם קר, מתלבשים מצוננים וחולים? לא תמיד. אני הייתי בריאה לגמרי כל החורף ודווקא כשהתחיל הקיץ והחמסין חטפתי צינון וכאבי גרון ממיתים לשבועיים
אם קר, מתלבשים מצוננים וחולים? לא תמיד. אני הייתי בריאה לגמרי כל החורף ודווקא כשהתחיל הקיץ והחמסין חטפתי צינון וכאבי גרון ממיתים לשבועיים
T The Girl Who Lived New member 30/4/08 #52 ../images/Emo45.gif../images/Emo10.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif
B Brombit New member 29/4/08 #13 |קונטרה| ../images/Emo176.gif../images/Emo179.gif../images/Emo175.gif../images/Emo181.gif ../images/Emo115.gif ועדיין לא הבנתי מה כל כך יש לאהוב בחורף
|קונטרה| ../images/Emo176.gif../images/Emo179.gif../images/Emo175.gif../images/Emo181.gif ../images/Emo115.gif ועדיין לא הבנתי מה כל כך יש לאהוב בחורף
Z ZuLi90 New member 29/4/08 #19 OMG קיץ זה ממש כיףףףףףףף!! החום , הביגוד המינימלי , קצת שאנטי , יםםם בריכה בחורותתתת .... ברור שקיץ זה העונה האהובה עליי
OMG קיץ זה ממש כיףףףףףףף!! החום , הביגוד המינימלי , קצת שאנטי , יםםם בריכה בחורותתתת .... ברור שקיץ זה העונה האהובה עליי