Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifמאוד!

אני בחרתי במדעי החברה, כמובן. רציתי פסיכולוגיה, אבל לא היה
הוסיפו שנתיים אחרי שסיימתי

nomad21

New member
2 הסנט שלי

בתור סטודנט (למחשבים
) הייתי הולך על מחשבים (אצלנו עשו את המגמה הזאת כבחירה במשך שעתיים שבועיות בכיתות ט' י'.. והרוב הוציאו מעל 90) כי זה נורא קל.. אבל אם את חושבת שקולנוע יותר מעניין עדיף ללכת על קולנוע.. אין הבדל בין 2 המקצועות בקבלה לאוניברסיטה (מלבד בטכניון) מה שכן, מחשבים יכול לעזור קצת בצבא.. לסיכום, לכי על מה שמעניין אותך (ותתחשבי בזה שמחשבים זה מאוד קל)

דווקא אצלנו מחשבים נחשב קשה,

או שסתם כולם טיפשים P: (חוץ מאח שלי שמוציא מאיות בלי ללמוד, הוא תופעה 0.0)

Ice Queen 7

New member
הצפירה הזאת היתה מלחיצה ../images/Emo122.gif

רק איזה חצי שעה לפני שמעתי שאמורה להיות אחת, אם לא היו אומרים לי זה היה ממש מבהיל

Nights Unseen

New member
אצלינו זה היה כזה מפגרXD

בשעת אמת לא היינו שומעים את זה. כולם שתקו כדי לשמוע, ואז זה היה כזה: "זו האזעקה? בטוחים? לא.. כן! זה זה!! טוב, כולם מתחת לשולחנות, מהר!!"

../images/Emo6.gif

אני בכלל לא ידעתי על זה, רק 10 דקות לפני אמא שלי התקשרה אלי ואמרה לי לא להיבהל, זה סתם תרגיל

../images/Emo6.gif

אצלנו המחנכת התעקשה שנתייחס לזה ברצינות, אז כמובן שהיא הייתה היחידה שבאמת הצליחה להלחיץ את עצמה מהסיטואציה

אצלנו הלכו למקלטים.

או לחצר קטנה בין חלקים מהבניין של בי"ס, כי "אם אין מקלט בטוח יותר להיות בחוץ כדי לא להיקבר מתחת להריסות". כן, כי בין שני חלקים של מבנה כשאין לאן לברוח זה הרבהההה יותר בטוח.
ראינו אילו כיתות הם אוהבים ועל אילו הם היו מוותרים...

Ice Queen 7

New member
XD מה זה עוד יכול להיות חוץ מהאזעקה? ../images/Emo12.gif

לא יודעת מה היה אצלנו בבי"ס כי ב10 עוד הייתי בבית, אז סתם ישבתי וחשבתי על כמה שזה יהיה מפחיד לשמוע את זה כשזה לא יהיה תרגיל

שנה שעברה גם היה תרגיל קטן,

אבל לא ידעתי עליו
בדרך חזרה הביתה תפסה אותי האזעקה והייתי כולי הסמיילי המבוהל של המסנג'ר

למעלה