FallOutGirl

New member
../images/Emo32.gif

בואו נקווה שעכשיו המחשב שלי חזר באמת XDD ובא לכם לעזור לי רגע? כנסו לתמונה הזאת: http://www.buzznet.com/groups/megalolzcontest/photos/?id=37330021 אל תיבהלו XD ותלחצו במטה של התמונה על BAZZ ותעבירו את זה הלאה לכל מי שאתם מכירים XDDD אם אני מנצחת אז אני זוכה בחולצה חתומה של לוסטפרופטס
חוץ מיזה שיש לי את החולצה אבל היא דיי מלוכלכת וקרועה אז הזדמנות לקבל אחת חחח

../images/Emo6.gifמי מנ חש מה יש בעוד 3 ימים ../images/Emo3.gif

ואני מזהירה מי שפותח שירשור על מה שיהיה עוד שלוש ימים[שכמובן קשור לפוב] במקומי אני נושכת אותו
תתחילו בניחושים

love scar me

New member
ממ....זה לא אחד מימי ההולדת זה בטוח....../images/Emo108.gif

כי הבא בתור זה פטריק וזה רק בעוד 4 חודשים>< אז אני לא יודעת מה יש בעוד שלושה ימים:S

love scar me

New member
מה לא תגלי לי ?../images/Emo7.gif../images/Emo108.gif

בסוד ? אני לא מגלה =X רק לאח הכוסון שלך XD בבבבבבבבבקשהההההה?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifהמממ..

שנה מאז IOH? חחחחחח למרות שזה עוד יומיים ולא שלושה ><" בעצם תלוי על איזה תאריך של מדינה את מסתכלת חחחחח

Fall Out Liel

New member
עוד שלושה ימים יהיה זמן כלשהו מאז../images/Emo168.gif

שהצטרפת לפורום? >< עוד שלושה ימים פו"ב יתפוצצו? מה?!

עוד שלושה ימים פוב חוגגים שנה

לינפינטי און היי, אני מתכננת שירשור אז אל תגנבו!!

אני נוסעת מחר לנולד לרקוד DD:: ../images/Emo101.gif

בנולד לרקוד יש מתמודד שקוראים לו מושיקו נכון? אז האמא החורגת שלו ואמא שלי חברות ממש טובות ואני לומדת מחול באותו הסטודיו שמושיקו לומד והוא היה איתי באותה הלהקה
אז אני וחברות שלי מהלהקה נוסעות מחר לראות אותו בנולד לרקוד DDD::: ויש לי מחר ממש יום עמוס
בבוקר אני נוסעת עם הכיתה שלי ועוד 2 כיתות מהשכבה שלי לסיור בבית משפט בנצרת עלית כי אנחנו לומדים חוק ומשפט ואני אחזור ב-2 בצהריים ואז אני צריכה להתקלח\להתארגן\וואטאבר מהר וב-4 לנסוע לתל אביב כדי שנספיק להגיע לאולפן ב-8
ואני אחזור ב-2 לפנות בוקר אז כנראה שביום שלישי אני לא אלך לביה"ס למרות שיש לי מבחן באנגלית באותו היום
ותשלחו SMSים למושיקו
כל מי שקרא את זה מקבל.. הממ.. פופקורן DD::

chen010189

New member
דווקא פופקורן?

ואם אני בדיאטה? תביאי דיאט אייס קפה :O אני מחפשת עם מי ללכת לקהל של ארץ נהדרת חח..שיגעתי כבר את האחראי קהל שם (רק מ18+) או שלאנשים אין כח או שהם לא רואים.. הקטע שהעונה חלשה יחסית לאחרות אז אני מתחילה להתלבט בעצמי למרות שזה כיףף אחר כך נכנסים מאחורי הקלעים ורק צחוקים

|דיאטאייסקפה| ../images/Emo101.gif

אז לכי לבד
והקהל בנולד לרקוד אמור להיות רק 16+ אבל לאף אחד לא ממש אכפת

chen010189

New member
חח איזה לבד מה אני נטושה?

זה לנסוע להרצליה מחיפה..אז גם נסיעה לבד לשם זה באסה וגם יותר מצחיק כשיש עוד אנשים

דייייי!!!! כיף לך!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif ../images/Emo60.gif

אני חופרת עך זה לחברות שלי כבר חודש שנלך לשם.. שנה שעברה גם רציתי להיות בקהל בגמר אבל זה לא יצא! ואיזה כיף לך את מכירה את מושיקו!!?!?!??!
הוא הפייבוריט שלי&^%#$ הוא כל כך חמוד! *-* הוא לא רוקד הכי טוב שם אבל זה מספיק בשבילי |גבות| והוא גם.. אמ.. אהעההעע הוא כל כך חמוד! ~הודעתפאנגירל~ איזה כיף לך את הולכת להיות שם בקהל וגם את מכירה את מושיקו! יש אנשים עם כל כך הרבה מזל בחיים
ואני מצביעה לו כבר מספיק בכל תוכנית..

אז תלכי מחר ואני אראה אותך DD:: ../images/Emo101.gif

הוא הפייבוריט שלך? O: סססססס'מגניב DD: ואני אכן מכירה אותו ^^ הוא באמת חמוד
אם היית גרה בקריית שמונה היית מכירה אותו כי בלי שום קשר לזה שאני מכירה אותו, בקריית שמונה כולם מכירים את כולם
אני עם הרבה מזל?
אם את אומרת

למעלה