יאא איזה יום נחמד היה היום../images/Emo13.gif
חברה שלי ציירה לי את ביל קאוליץ עם עיניים יפניות זה כזה חמוד XD חח ושיחקנו בספורט מחניים וניצחנווו ! אז אני ושתי חברות שלו תיכננו שאם מנצחים אז רוקים "מאקאלנה"חח זה מזואי 101 וניצחנו ורקדנו את זה
והכי מצחיק:המורה שלנו בספורט נותנת לנו לעשות כל שיעור 2 סיבובי ריצה של חצי בצפר אז חלק קטן היא רואה אתנו ורוב הריצה יש קיר כזה אז היא לא רואה איך אנחנו רצים,אז כל הזמן שמגיעים לחלק שהיא לא רואה אנחנו הולכים לא רצים וכולם כזה:"אוי אינליי כוח לרוץ יותר".."אוףף נמאס ממנה"..."אוףף כמה אפשר לרוץ?" אז הגענו לחלק שהיא לא רואה אותנו כולם הולכים...פתאום אנחנו קולטים אותה באמצע הדרך עם חיוך כזה של"תפסתי אותכם" ושתי ידידים שלי לא ראו אותה אז הם ממשיכים ללכת ונתקעים בה
וחברה שלי אמרה לי שביום שישי ההורים שלה טסים אז היא מזמינה כמה למסיבה..

ויושנים אצלה אבל לא בטוח אני אישן אצלה אולי.. ויהיה קריוקי!!! כול מי ששמע שיהיה קריוקי שמח ואז שאמרתי שאני אשיר כולם כזה"לאאאאאאא!!" כי הם שונאים שאני שרה
חח והמורה הקודמת שלי לאנגלית מסרה לי ד"ש היא כבר לא מלמדת אותנו ויש חדשה והיא בקשר איתה ואני כל הזמן בשיעורים אומרת שאני מתגעגעת אליה כי ממש אהבתי אותה ובכל השנה הציון הכי נמוך שהיה לי אצלה זה 97 XD אז היא מסרה לי ממנה ד"ש DDD:: והמחשב שלי תוקן P: והיום יש לי גיטרה וסלונים
חח איזה חפירה XDDD אף אחד לא יקרא אבל מי שיקרא יקבל
ו-
XD