Fall Out Liel

New member
XDDDDDDDDD../images/Emo168.gif

כן, הן פוסטמות..
ויש לי עוד כמעט שנה כי אני בת 16 ושלושה חודשים [היום!!!]
חברה שלי קיבלה ולא קראתי אותו אבל באו אלינו כל מיני חיילים והסבירו לנו וזה.. חח יש לי הזעת יתר בידיים!! XDDDD [זה בצחוק כמובן..
]
אני רוצה לעשות אה...נוו...איך קוראים לזה...אה...שירות צבאי! כן! הלוואי שיתנו לי *אמןאמןאמןאמןאמן*

BKE

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif

יואו ליאלי אני יתגעגע המוןהמוןהמון 3> וגם אני הזנחתי וגם קצת אזניח בעתיד את הפורום[
]לטובת הלימודים . כי אני ממש עמוסה . 4 מבחנים בשבוע אחד !@#$^&%$^T#$@% ועוד מלא מלא מלא בחנים ומבחנים אחרים . הצילווווווו ואני בטוחה שכיתה י"א זו כיתה ממש קשה ואני מאחלת לך המון הצלחה בלימודים והכל

Fall Out Liel

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo7.gif../images/Emo168.gif

אני גם אתגעגע
כרגע אני מחכה לנודלס שהזמנו אז אני בפורום במקום להתכונן למבחן מחר >< אז אני פה
אבל בטח משבוע הבא Bye Bye. איזו כיתה את שיש לך ככה מבחנים? וי"א זו שנה ממש קשה אז אני ממליצה לך ללמוד טוב כדי שלא תידפקי אח"כ..
בהצלחה גם לך!

ElinorLahav

New member
בהצלחה בהכל ../images/Emo24.gif ../images/Emo205.gif

אם זה למען הלימודים אני מוכנה להיפרד ממך לזמן מה ... למרות שיהיה קשה
לאביו

Fall Out Liel

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif תודה../images/Emo168.gif

חזרתי ממבחן בספרות עכשיו...בוהו
יום שלישי יש לי בתקשורת וברביעי תנ"ך. איך אפשר לעשות את זה?!
אני גם אתגעגע, Love
ואני בטוחה שתתגברו עליי מהר

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gifליאל ../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

מבינה אותך ומזדהה , ובאמת כדאי שתיהי קצת פחות בפורום כי אחרי הכל לימודים זה הרבה יותר חשוב
בהצלחה בהכלללללללללללל
נתגעגגע ותיהי חסרה כ"כ

Fall Out Liel

New member
../images/Emo23.gif תודה../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

כרגע אני פה עד יום ראשון
תודה רבה

Eden10025

New member
ליאל..

ראיתי רק עכשיו את מה שכתבת.. מממ..אני רק בכיתה ט' ועוד אין לי מגנים,בגרויות ואת כל המבחנים שנשמעים כ"כ מפחידים,אבל אני מבינה כמה לחץ מופעל עלייך ואני מאחלת לך המוןהמוןהמוןהמןוהמןו בהצלחה,הלוואי והמבחנים יעברו הכי טוב שאפשר. תקופה קשה,אבל אח"כ יהיה יותר קל..=]

Fall Out Liel

New member
תודה רבה רבה ../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

עוד שנה אצלך
סתםסתם, בלי להלחיץ- אני מציעה לך ללמוד טוב. למרות שהבגרויות הראשונות מלחיצות זה בסה"כ עוד מבחן [קצת יותר רשמי] ואם תיכשלי תוכלי לעשות חוזר ומניסיון, החוזרים הרבה יותר קלים [אבל אני עדיין מציעה לך להצליח בראשון ><] תודה

Eden10025

New member
אין על מה..

בכייף.. וכן,אני יודעת שבסופו של דבר זה בסה"כ עוד מבחן,אבל מצד שני..זה מבחן חשוב והוא מקבל המון משמעות,כאילו לומדים כל החיים בשביל להגיע אל המבחנים האלו. נראה לי נורא מבאס לא להצליח,אבל כמו שאמרת,תמיד יש עוד הזדמנות. כולנו נתגעגע אלייך ולדברי החוכמה שלך.=] בהצלחה.

Rukia nik

New member
בהצלחה! ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

ואם אני בלחץ ואני רק בכיתה ט'..אני לא רוצה לדעת מה יקרה לי בכיתה י'א! S: לא נשכח אותך!

Sweaty Dana

New member
שלום, תוכלו לעזור? בבקשה.

טוב. לפעמים אני קוראת כאן , אז יש לי שאלה שקצת מציקה לי . טוב , אולי זה לא כ"כ ענייני אבל יש לי חברה, שאוהבת את טוקיו הוטל. הבעיה היא, שכל הזמן אומרים כאן "יש מעריצות שהן מעריצות אמיתיות ויש כאלה שהן סתם..". רציתי לדעת אם חברה שלי כזו. טוב, אז ככה - היא כל היום מדברת על ביל וטום, יש לה את הדיסקים שלהם, היא אוהבת את כל השירים [טוב לא את כולם אולי יש אחד או שתיים או שלוש שהיא לא אוהבת], אבל - היא בת 11.. קראתי פה פעם הודעה שמעריצות בנות 11 הן סתם וזה.. אז תגידו לי, היא מעריצה "אמיתית" או סתם?, לפי דעתכם.. כי אם היא תרצה לבוא להופעה נגיד היא תיראה שם די תקועה. והדעה שלי בקשר לזה? אני אוהבת כמה שירים, ואני חושבת שכל אחד יכול להעריץ, גם אם הוא בן 11 וגם אם הוא בן 16 וגם אם הוא בן 200. תענו לי ברצינות בבקשה.. תודה דנה

Fall Out Liel

New member
אמממ...../images/Emo168.gif

אם היא לא מתנהגת כמו פקאצה ומדברת עליהם ועל מה שהם עושים יותר מאשר על המוזיקה אז כנראה שהיא לא מעריצה אמיתית. אבל מצד שני אם יש לה את הדיסקים שלהם והיא שומעת ואוהבת אותם אז כנראה שהיא מעריצה אמיתית. וזה ממש לא משנה הגיל. הפורום הזה מכיל כמה בנות מגילאים 11-17 בערך.. ככה שזה לא הגיל אלא התרגיל
כמה זמן היא גם מעריצה אותם? ואת חושבת שהיא תמשיך להעריץ אותם או שנראה לך שזה יחלוף לה?

Sweaty Dana

New member
אממ -

היא לא מדברת עליהם יותר מעל המוזיקה.. היא מעריצה אותם .. מתחילת הלימודים היא התחילה לדבר עליהם:) אבל אם היא תלך להופעה זה לא יהיה הזוי?

Fall Out Liel

New member
אני לא חושבת..../images/Emo168.gif

יש המון בנות 11 ואפילו פחות [ואפילו יותר במובן של בני 20+ ואפילו 40+] שהיו בהופעה שלהם בארץ ולא ממש חשבתי שזה מוזר אבל צחקתי עליהן כי הן היו מעריצות מונסון והן התנהגו כמו פסטרמות
אני חושבת שזה יהיה בסדר

Sweaty Dana

New member
חח כן XD פסטרמות LOL

מעריצות מונסון זה מוזר קצת חח
יש ילדה בכיתה שהיא מעריצה את מונסון וכל היום היא אומרת "טום שלי שלי שלי שלי שלי שלי שלי שלי שלי"

noa165

New member
אממ למה הזוי?

אפשר להעריץ בכל גיל ובכל מצב, מעריצה פקאצה או לא. והיא דווקא נשמעת לא כזו כי היא מקשיבה למוזיקה שלהם מה שמבדיל מעריצות פקאצות מאנשים אחרים. ושוב, למה הזוי? אני לא הלכתי מחשש להמעכות המונית ע"י 3000 איש(ה) אבל אם היא נהנית מזה ורוצה, אפילו אם היא סתם מעריצה פקאצה- שיהיה לה בכיף! כמה אני חופרת היום.. פוווו

דג מלאך

New member
אין הגדרה מילונית, אם לזה את מתכוונת...

מעריצה אמיתית - מישהי שבאמת מתחברת למוזיקה שלהם ובאמת אוהבת אותה. לדעתי, היא בכלל לא חייבת לאהוב אותם ולא צריכה שיהיו לה פוסטרים ובובות ולק כמו של ביל. מעריצה סתם - כזאת שאוהבת אותם כי זה מגניב לאהוב אותם עכשיו. אם היא הייתה בת 11 לפני חמש שנים - היא הייתה מעריצה את הספייס גירלז ולא אותם. בדרך כלל היא גם לא תכיר הרבה שירים שלהם וסתם תתלהב ותדבר עליהם הרבה, אבל היא בכלל לא תתחבר למוזיקה שלהם.

Fall Out Liel

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif

למשל אני אוהבת לשמוע קצת את מרילין מנסון ואני בכלל שונאת את הבנאדם >< או את בריטני ספירס [אבל זה רק אם יש קליפ שלה וזה הכל זהר אשם!!!] ואני לא סובלת אותה.. אבל זהו שאני גם לא מעריצה אותם..אבל בעיקרון המראה לא צריך להיות הבסיס להערצה למישהו, אלא הכישרון, מה שהוא מביא איתו לשולחן [בין אם זה עוף או סלט טונה.. XDDDD].

למעלה