l i r a z 5

New member
../images/Emo32.gif

אוהבים את זאק אפרון ? אוהבים את ונסה הדג'נס ? אם התשובה לשתי השאלות הבאות היא כן אז אני לא מבינה מה אתם עושים כן ולא בקומונה של
זאנסה
הקומונה היא קומונה חדשה שהפתחה לזוג המדהים
בקומונה :
תמונות
עידכונים
משחקים
ועוד אנחנו רק מחכים שתבואו
אוהבות המנהלות
קישור לקומונה : http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=28209

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gifיאלה שיהיה שרשור ../images/Emo207.gifים ../images/Emo9.gif נצלש 1:

מה עם המשחק תמונות? היילי את זוכרת מי נצחה? חבל שהוא יפסיק
אהבתי אותו

LiHiLuSh

New member
אמ לא אני לא זוכתר וואי בחיי שלא O: טוב יש לי

רעיון אני יפתח מיני משחק תמונות מקדים כול אחד תמונה אחת של מישהו ואני יבחר של מי הכי אינ אוהבת והוא יפתח וככה נמשיך טוב?

דג מלאך

New member
מה קרה למשקפיים של גוסטב? ../images/Emo12.gif

הוא נראה איתן כמו הארי פוטר...

make some NOYse

New member
אין לי תמונה אבל יש לי 2 סרטונים

אחד ישן וממש ממש קורע חחחחחחחחח http://www.youtube.com/watch?v=DaXkc5d2ars ועוד אחד גם מצחיק חח אבל חדש http://www.youtube.com/watch?v=qGEsVFIljho [איך ביל בסוף כזה "שייזררררררר"
]

Fall Out Liel

New member
חח ועכשיו ראיתי ו..../images/Emo168.gif

איך טום נותן לביל כזו מכה והוא לא נותן לו לגעת בפסנטר וביל נדחף ומנגן XDDD

ElinorLahav

New member
אומיגאד איזה חמודי ../images/Emo12.gif ../images/Emo205.gif

אני אוהבת אנשים עם משקפיים

דג מלאך

New member
לא אמרתי שהוא לא היה חמוד איתן! ../images/Emo6.gif

תראו איזה כפרות הארי פוטר
אבל מה קרה להן?

Fall Out Liel

New member
אפשר לפרוק פה תסכול? ../images/Emo7.gif../images/Emo168.gif

י"א- אמרו שזו שנה ממש ממש ממש קשה. ובהתחלה צחקתי כי חשבתי שהם טעות. So Worng!!!!!!!! קיבלתי היום את הלוח מבחנים, אתם לא רוצים לדעת כמה פסים ממורקרים יש לי..O_O כמעט כל יום מבחן/בוחן ואם אין אז זו מתכונת [מגן לבגרות]. יש לנו בשבוע איזה חמישה מבחנים והם יום אחרי יום!!! ואלו לא סתם מבחנים אלה ממש מבחנים שנכנסים לתעודה! ובסוף החודש יש לי שתי בגרויות [ספרות שזה המווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווון חומר!!! ומתמטיקה שאני צריכה לעשות שני מגנים לפני] ומגנים שלהם. מחר יש לי מבחן ענננננננננננננננננננק בספרות ויום שלישי יש לי בתקשורת ויום רביעי יש לי בתנ"ך אח"כ יש לי יום ראשון הסטוריה ויום שלישי מתמטיקה, יום אחרי זה בספרות ויום ראשון אחריו יש לי מתכונת במתמטיקה. יומיים אח"כ יש לי מתכונת בספרות ויומיים אח"כ מתכונת בספרות. שוב יומיים אח"כ מבחן באנגלית ויום אחריו מתכונת במתמטיקה. יומיים אח"כ בגרות במתמטיקה ויומיים אחרי זה בגרות בספרות. ואז יש לי יומיים אחרי זה מבחן במתמטיקה. וכל זה בחודש אחד!!!!!! אחד!!!! איך?!?!?!!?!?!?
ובצער רב ויגון קודר [בשבילי לפחות] אני כנראה אפרד מכם עד שהלחץ הזה יעבור [אם אני לא אתאבד קודם]. אוהבת
אל תשכחו אותי
אתם תמיד תהיו בליבי,נשמתי ורוחי! [קצת הומור]

Fall Out Liel

New member
את גם בי"א?../images/Emo168.gif

[מין הסתם שכן
]
וכן, זו שנה דפוקה, אני רוצה את ט'!!!
השנה הכי טובה שהייתה לי. למדנו שש שעות מקסימום והיינו מתחילים הרבה בתשע-עשר או הולכים לפני. והיו לנו המון טיולי של"ח וזה.. אוי, הזמנים הטובים *דמעה*

noa165

New member
כן ../images/Emo69.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

חחחח ט' בהחלט הייתה ה-שנה! אוי טיולי של"ח, עם המורה הפדופיל שלנו, אוי.. הזמנים *נדבקת בדמעות* פחחח איך אנחנו יושבות כאן ומעלות זכרונות מכיתה ט' כמו קלפטע (איך כותבים קלפטע ברבים
) כולה י"א...

Fall Out Liel

New member
קלפטעות? XDDD../images/Emo168.gif

לנו היה מורה שהיה יורד על כולם, בעיקר על תאומות פקאצות שיש לנו בכיתה
חח כולה י"א אבל זו שנה קשה ועוד השביתה וגם זה כמעט הסוף
עם כל הצער שבבי"ס אני מעדיפה להישאר במסגרת הזו ולא ללכת לצבא ואח"כ עבודה וזה.. זה יותר קשה ומפחיד

noa165

New member
צבא! בעעע לחץ פחד צו ראשון!

סתם נו, עוד לא קיבלתי אפילו את המכתב הסגול.. חחח מישהו מהחברים שלך קיבל אותו (או את- סתומה שכמותי)? יש שם רשימת סעיפים של בעיות שמפריעות לך לתפקד והאחת מהן היא הזעת יתר בידיים ! קראתי ונשפכתי על הרצפה בחדר של ידיד שלי... פחחחח תאומות פקאצות.. היום פגשתי מישהי פקאצצה שהייתה איתי בכיתה בחטיבה (סתומהממש) והלכה שיחה כזו: היא: "יווו איך השתנית" אני: "מה?" היא "נו איך השתנית?" אני "מה?" (נורא שנון מצידי אני יודעת) היא: "את עדיין חננה חרשנית? אה?" אני (גבה מורמת) "מה?" היא "נו שאפילו משל"ח לא היית מבריזה.. יוווו איזה חרשנית הנועה הזאת..." (אני פה. למה את מדברת עליי בגוף שלישי?) אני: "}מה? האוטובוס שלי פה. ביי." חחח פשוט נזכרתי בזה בגלל השל"ח... (מצחיק שכתבתי עליה שהיא סתומה ומי יצאה ממש סתומה בשיחה הזו? אני. בחיי יש לי אוצר מילים של צב נכה)

למעלה