TheBestM

New member
בפאלפון שלי יש 2G....

וסאנדיסק, לי יש דגם e250 והוא החליט שלא באלו לקבל שום דבר חוץ מקבצי MP3... אז בחנות, תבדוק מה אתה קונה ובאיזה סיומות זה תומך... ולהגיד לך תאמת, שירים אני שומע יותר מהפלא..., כי אני לא כל כך בנסיעות ארוכות ואז הבטרייה נגמרת לי מהר ואני לא יכול לטעון..., טיפה פחות איכות אבל שמע גם סירטונים נכנסים...

tomash11

New member
אז ככה

אני חרשתי בזמנו כדי לקנות לי ולאשתי נגן ואלו היו המסקנות שלי- MP4- ברגע שזה מיותר עבורך, זה ממש מקל את החיים. MP3- לי יש MPIO ML100, שזה 2 גיגה והוא עושה יופי את העבודה. קניתי אותו בבאג ב300 שקל, משהו כזה. אפשר למצוא ביותר זול גם. קניתי אותו אחרי שאבד לי MPIO FY600 שהוא היה אפילו יותר טוב לדעתי (יותר קשיח ובא עם פלסטיק קטן ששומר עליו ומאפשר לרוץ איתו בנוחות), אבל הוא היה רק 1 גיג'ה ואני לא יודע אם יש את הדגם הזה ביותר נפח. לחברה שלי, אחרי לא מעט לבטים קניתי iRiver מדגם T60 שאני לא יודע כמה נפוץ הוא אבל הוא צבעוני ובנפח של 4 ג'יגה וזה כבר עלה קצת יותר משלי. הסאן דיסק נחשבת לחברה מצוינת שנותנת תמורה מאד טובה לכסף, אבל לא היה להם נגן MP3 שעשה לי את זה כל כך, ומה שכן יש להם זה נגני MP4/MP3 שנחשבים מצוינים אבל מבחינתי היו להם שני חסרונות עיקריים- 1- אני לא משתמש בMP4, ככה שעבורי תוספת מחיר לפונקציה הזו מיותרת עדיף היה לי להשקיע את זה בנגן רגיל. 2- הבנתי שאי אפשר פשוט לשים תיקיות של דיסקים על הנגן אלא הנגן מזהה אותם לפי ההגיון שלו ואם אתה רוצה למיין אותם בצורה אחרת אתה צריך להכנס להגדרות של השירים ולהגדיר אותם באופן אחר. כמו כן, אין לסאן דיסק יכולת לנגן תיקיות, אלא רק פליי ליסט (זה מה שקראתי ברשת ומה שאמרו לי בחנויות) , ומבחינתי שאני אוהב אלבומים שלמים, זה מינוס רציני. אני לא יודע מה שווים כל מיני נגנים קוריאניים למינהם, כדאי ללכת לפחות על מה שנחשב איכותי אחרי הiPod לדעתי (שגם לו יש את הסרטים שלו) - תוך כדי הקפדה לפחות על איכות צליל טובה ועל חיי בטריה ארוכים. גם תלוי מה אתה רוצה לעשות איתו, למרות שסביר להניח שזה סתם להעביר את הזמן לפעמים, ולזה 90 אחוז מתאימים לא לא רע.

man31

New member
חחח ראיתי את זה כבר אתמול

שזה פורסם בדף הראשון

s h a h a r 8

New member
איזה יום מצחיק יאללה...

היום מתחיל ב7:30 פתאום החדר קופץ ושומעים "יוווווווווווווווווווו" כן כן זה השיר crank that של soulja boy יאללה מהר אני מתלבש הולך לביצפר.. שעתיים ראשונות מבחן בפיזיקה... הלוואי אני לא יקבל נכשל.... ואז נגמר המבחן פתאום תימני קטן בא אליי שם לי בעיטה ברגל.. אני עושה לו "מה אתה מתלהב" ותוך כדי מתחיל לפוצץ לו את הפנים... המורה לפיזיקה המסכנה הזאת מנסה להפריד אני תופס לו את הראש ביד שמאל יד ימין נכנסת לו לעין ואני תוך כדי אומר "בחיים שלך אל תבוא בפוזה" בסוף הפרידו הוא הלך בכה כמו הומו בשירותים ויצא עם עין אדומה נפוחה (כיתה ט' מה אתה בוכה יהומו) אחרי זה הלכנו להצגה משעממת וזה פתאום הרקדניות באות לוקחים ילדים וזה לקחו אותו אני כולי מפודח וזה היא קופצת עליי וזה איזה פאדיחות היהההה.. היה איזה ילד שלקחו את אמא שלו והיא משתרללת שמה והוא התחיל לבכות חחחח יאללה עכשיו אני בבית עוד שעה הולך לאימון.....

TheBestM

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

תימני קטן
איזה כיתה אתה? וכל הכבוד על הפיצוץ....
התימנים האלה...

mg6006

New member
איזה יום לי היה

שעה 8-00 אני בא לביצפר. שעה 11-30 אני כבר בחוץ
. החיים בי"ב יותר קלים ממה שחשבתיייי

בוא שמע את יום א' שלי,כמה כיף להתחיל את השבוע

9:40- בא לבית ספר ולומד מתמטיקה. 10:35-ספורט. 11:25- סיימתי ואני בדרך הביתה

man31

New member
שלי יותר חלומי

8:00-מסדר 8:10-שיעור ראשון אסמבלי 8:45-שיעור שני web service מעבדה 9:40-שיעור שלישי web service מעבדה 10:35-שיעור רביעי ספרות 11:25-שיעור חמישימתמטיקה 12:25-שיעור שישי עיצוב תוכנה (פסקל) 13:10-שיעור שביעי מתמטיקה 14:05-שיעור שמיני מתמטיקה 14:50-הולך הביתה 18:30-חוזר ללמוד מחשבים עד 21:00

למעלה