שאלה די חשובה :)

אני זוכרת ששמו פה להורדה את הקטע של עברי לידר בגלגל"צ.. ורציתי לדעת איך השגתם אותו? כי היה היום קטע בגלגל"צ [המצעד הלועזי השנתי-רן שר שם שיר באנגלית] ואני צריכה אותו. אז מי שיודע שיעזור בבקשה :) תודה מראש=]

shabiy1

New member
אלבום הבכורה של ג'קו אייזנברג!

אם אסור לפרסם תמחקו. סליחה מראש. :)

האגוש

New member
../images/Emo32.gif

שחר פה אבל[ה] היא סירבה בנימוס לפתוח אוף. אז אני אפתח. כל מה שלא קשור, לשרשר לכאן
ביי |עבודות יצירה|

../images/Emo41.gifאני צריכה עזרה מכולם בבקשה

אני צריכה עזרה מכולם עניין של מס' דקות להיכנס לפורום 24 אני משאירה לכם קישור כדי להקל על עצמכם יש שם שירשור חרם ומחאה על ערוץ 24 ביגלל שהוריד את דנה אינטרנשיונל מהערוץ זה סוג של מחאה ובימים האחרונים הפורום של דנה עושה מאמצים מכל הכיוונים להשיב את דנה למישבצת ברגעים קשים אלו אני מבקשת את עזרתכם,הצלחתי לגייס חברים בבקשה אני מבקשת המאבק הוא משותף לכולנו הפעם זה קרה לדנה אינטרנשיונל,ובפעם הבאה זה יכל לפגוע בזמר אחר ומגיעים לפורום דנה אינטרנשיונל לתת תמיכה למנהל הפורום מושיקו והחברים שמפעיל קשרים דנה חשובה לכולנו,וזאת שעת מיבחן לכולנו למענה בבקשה כל אחד מכם שמצתרף לשירשור מהווה לכולנו כח תודה ולהיתראות עמנואלה

tohar6

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהופעהההה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ההופעה שלה כולנו חכינו ב3/1 ג'נגו בלבונטין 7 יום חמישי הקרוב בשעה 21:00 ג'נגו עם גלעד שמואלי בתופים... חובה לבוא, בהופעה כזו לא הייתם המון זמן..
נתראה בהופעה..

amitshilo

New member
טוב, אז בגלל שאין סיכומשבוע...

אז אני אאחלת כאן שבוע טוב לכולם
כל מי שהולך להופעה של ג'נגו-תהנו! הלוואי שאצליח להגיע.. אורעד-בהצלחה בשבוע האחרון בטירונות...אנחנו איתך! וזהו:)
עמית.

tohar6

New member
../images/Emo41.gifהסרט הבועה../images/Emo41.gif

למעוניינים הסרט הבועהההה משודר עוד שעה בול.. בשעה 11 וחצי בערוץ 16 בהוט.. אני הולכת לראות... מי שיראה שיהנה

../images/Emo41.gifשלום לפורום עברי לידר,הודעה חשובה..../images/Emo41.gif

קוראים לי שני ,אני מהפורום של דנה אינטרנשיונל. כידוע לכם דנה לא הגיע לטקס פרסי עמ"י עקב נפילת מתח לאחר ששמעה שלא מועמדת לקליפ השנה ובצדק לא הגיע לטקס. עקב כך ערוץ 24 החרים את דנה מהערוץ שלו והוריד מהאתר את כל הקליפים של דנה ולא משמיע את דנה. רציתי לבקש ממכם שתבואו לפורום שלנו ותעזרו לנו ביחד לתמוך בדנה שבשבילנו היא זמרת השנה נגד ערוץ 24 . הפורום הרשמי של דנה אינטרנשיונל: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=813 אשמח מאוד אם תעזרו , שבוע טוב לכולכם
...

ונטורי

New member
אני איתכם.

ולא אין לי חיבה מיוחדת לדנה פשוט אני לא חושב שצריך להחרים אמן בגלל סיבות כאלה ואחרות. זה כמו להרוג את המוסיקה שלה וזה אומנות.

זה בדיוק כמו

שעברי שנה שעברה היה מחרים את הטקס כי הוא לא מועמד לשום דבר, אבל הוא לא היה עושה את זה כי הוא... חכם :| יאללה, כל כך הרבה אומנים טובים לא התמודדו בטקס הזה, אז שכל אחד יעשה עכשיו מרד? היא צריכה להשלים עם זה שאולי פשוט לא הגיע לקליפ שלה להתמודד... ועכשיו להתחיל להחרים אותה ושהיא תצא נגדם, זאת פשוט מלחמה מטופשת וחסרת טעם |:

אני ממש לא מצדיק

לא את ההחרמה מצד דנה ולא את ההחרמה מצד הערוץ. אני חשוב שהגיע הזמן ששני הצדדים יתבגרו.

למעלה