../images/Emo182.gifמשומה בחרתי לפרוק את זה פה...
ואולי זה כי עברי זה הבנאדם הכי קרוב אלי כרגע,בתקופה האחרונה. (מה שעוד יותר מצחיק,כי הוא בכלל לא מכיר אותי..) נמאס לי ממנה כבר.וזה כ"כ כואב. איך שכל פעם שאני מגיעה לאיזה נקודה רגישה,היא מתחמקת.. איך שכל פעם שאני לא אדבר איתה על הנעליים החדשים שקניתי או הגופיות החדשות שהיא הזמינה לא יהיה לנו על מה לדבר.. והיא עוד קוראת לעצמה "החברה הכי טובה שלי". וכשלא היה לי אותה אז היה לי אותו,כי הייתי אומרת לו הכל.. מה חדש עם החברות,אם הצלחתי יותר להתחבר אליהם,כי בכל זאת בית ספר חדש בלי אף אחד שאני מכירה זה קשה ולקח זמן להתחבר... איך היחסים עם ההורים,אם רבתי איתם או משהו.. איך אני מרגישה ואז,עוברים לכל הדברים האלו...לכל הדברים החדשים שקניתי והחנויות היפות שראיתי ועל למה לעזעזל כולם אומרים שהיא כזאת כוסית וגאד היא לא וצוחקים וכל זה.. אבל גם הוא נעלם. וגם לו כבר לא אכפת...אז עכשיו אני שואלת את עצמי למי לעזעזל אכפת ממני? ואיפה כל האנשים האלה שקוראים לעצמם חברים שלי? כי אפילו למראה בשירותים כבר לא אכפת ממני. חבל שכל מה שמעניין את האנשים בעולם הזה זה שנינט עשתה קרחת וג'יימי לין בהיריון.. :| הדבר היחידי שאני מודה עליו כרגע זה לעברי שהמציא את השיר החברים הישנים שלי. אז תודה.