MAY STAR

New member
../images/Emo187.gifחחחחחחחחחחח!!

רצינית?! גמאני יודעת לנגן רק את זה!! עד שלמדתי :0 חחחחחחחח זה מצחיק! =] נחמד שאני לא היחידה המשוגעת שמנגנת את אוגי והמקקים D:

סנפ XD

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo214.gif פחפחפחפחפח

כולכם פה מנגנים על גיטרה .. ורק אני על באס . חההה מיוחד שכמותי :]

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif גמאני מיוחדת .

אני מנסרת על גיטרה ..
סתם נו , אני לא יודעת לפרוט !! מה אני אשמה ?!

Fall Out Liel

New member
גמני מיוחדת ../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

אני יודעת להפיל את הגיטרות שלי..

3has3

New member
גם מיכאל מנגן על בס!

והוא ניגן לי מלא שירים שלא כמוך! בושההה

סנפ XD

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo214.gif את בכלל לא יודעת מה אני מנגנת..

אז שבי בשקט . אפעם גם לא ניגינתי לך O: יום אחד .. יום אחד את עוד תשמעי עליי . חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח , השעות המוקדומות של הבוקר =|

מ א י י ק

New member
הוו הוו בסיסטית קשוחה ../images/Emo11.gif../images/Emo19.gif

אף אחד פעם לא יודע לנגן את כל השירים של טוקיו בול כמו גיאורג, כי הוא לא במגמת מוזיקה של רימון ויש לו שיעור פיתוח שמיעה מוזיקלית
חהחה,כן, והיום הגיע סקסופוניסט מארה"ב למגמה ואני ניגנתי איתו והוא אמר לי: "Very gooooood"
חוחו.D: הפסקתי להשביץ P:

SpongBobit

New member
אפעם לא הבנתי מה ההבדל !

אני צריכה לשמוע מישהו מנגן בבאס לבד, כדי לשמוע איך זה נשמע P:

PerfectSP

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo190.gif

כי את רואה את גיאורג הטיפש שמנגן עם מפרט,אז בטח שלא תביני מה ההבדל
באס זה הצליל העמוק הזה, בלי באס,השיר יישמע חרא,זה כמו הבסיס של השירD: זה צלילים נמוכים ועבים כאלו, בבאס רגילה יש 4 מיתרים עבים..

מ א י י ק

New member
חובט בך קשות ../images/Emo11.gif../images/Emo19.gif

גיאורג לא מפגר, תתפלאי,שאני חושב שדווקא הוא,שהוא מנגן דברים ממש פשוטים, יותר טוב מכל הבסיסטים החשים,שיש להם "טכניקה" מה שהם עושים בסה"כ זה לנגן מהר עם 3 אצבעות,כמוני,וכמו כל בסיסט כמעט, ויש כאלה שמנגנים עם 4 אצבעות,שזה קצת קשה,אבל עדיין יש כאלה,כמו הבסיסט של DR. ואני כן שומע את גיאורג דווקא, בכל שיר, כל סלייד שהוא עושה,שאין בטאבים בכל שיר של טוקיו ברוך השם הצלחתי למצוא, והוא לא עושה דברים קשים,הוא עושה דברים קלים שנשמעים נורא טוב, לעומת זאת,אם מדברים על דברים קלים - טום למשל בכלל לא עושה שום דבר להדגיש את גיאורג, הוא פשוט נותן לו לפרק את האקורדים שהוא עושה,אין בזה שום דבר מיוחד, אבל שוב,זה נשמע טוב
וגוסטב - היחיד שעושה שם משהו מועיל XDDDDDD וכמובן ביל שמשנה את השיר לגמרי. בקיצור הם להקה ענקית,למרות שקצת נכנסתי בהם

3has3

New member
../images/Emo112.gif גוסטי לשלטון ../images/Emo47.gif

ואני אומרת את זה כבר כמה חודשים

PerfectSP

New member
אני סתם גם לא אוהבת אותוD: ../images/Emo190.gif

וגוסטב.. לא בנאדם מסובך מדיי אבל זה לא משנה ליD: חחחחחח אתה נכנסת בהם.. אתה עוד לא מכיר ביקורות שלי מסתברD: ולא רק על טוקיו,על מספיק להקותD: ><" אבל אני שומעת את מוזיקה אם אני אוהבת אותה, לא אכפת לי אם הם כל הזמן על אקורד EM

למעלה