טללולוXD

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif ../images/Emo79.gif

סוסה מהחווה שלי עומדת למות כל רגע, כי היא ממש זקנה. האמת שלא הייתי ממש קשורה לסוסה הזאת, אבל בכל זאת שחושבים על זה, אין דבר כזה חוות אמיר בלי הסוסה הזאת. ביום שישי כשהייתי בחווה הייתי כמעט כל הזמן איתה, ועזרתי לה לשתות ולאכול כי גם זה קשה לה
ופתאום הרגשתי כ"כ קשורה אליה, כ"כ מזדהה איתה, אין לי מושג למה. אני מניחה שרובכם לא מכירים את ההרגשה הזאת. אוף, זה כ"כ לא פייר. רק עכשיו התחלתי ממש לאהוב אותה, דווקא עכשיו נזכרתי. כל שנייה שתהיה לי אני אהיה איתה. עד הסוף.

Fall Out Liel

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

לי קרה משהו דומה רק עם אוגר וכלב XD אבל אני יודעת שזה קשה לאבד מישהו, ובכלל לאבד מישהו זה פשוט.. אי אפשר לתאר במילים..
ועוד 10000000000000000000000000 חיבוקים!!

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif

תחשבי על זה ככה- אם היית מכירה אותה לפניי זה היה לך יותר עצוב , מזלך שהכרת אותה רק עכשיו .. יהיה טוב אהובה

טללולוXD

New member
../images/Emo79.gifכן הכרתי אותה, פשוט רק עכשיו התחלתי לאה

לאהוב** אותה
ואת לא עונה לי במסן אף פעם
יא מסננת

dorkiflitz

New member
../images/Emo15.gifליאלי,

תמיד יש את התקופה הזאת שהכל לחוץ וכאלה.. את הבגרויות את תעברי בשלום, אל תדאגי.. כל הלחץ שיהיה לפני->לא להתרגש, זה קורה לכולם, מניסיון. אחרי הבגרויות את פשוט תנשמי לרווחה ותצאי מהכיתה וייהיה לך חיוך בגודל החיים, תחשבי על כמה כיף יהיה לך אחרי זה
בקשר לטופחת, הנני מבינה אותך! אני פשוט יושבת בבית ומחסלת עוגת בראוניז שלמה! אבל הכל תלוי בכוח רצון, ואני ממש מקווה שהכוח רצון שלך לא כמו הכוח רצון שלי (שהוא תקוע עמוק עמוק בתחחחת). וכל הדברים האחרים
קטנים עלייך. את מדהימה ואני מאמינה שתצליחי לעבור כל מכשול, גם יותר קשה מכל הבעיות פה ביחד

florit11

New member
עצבים... XD

כי אח שלי מעצבן בטירוף וחש דינוזאור.... כי אמ, ההפגנה הזאת על טוקיו הוטל זה בערך הדבר הכי מפגר בעולם =/ כי חברה שלי מפרה לי הבטחות =/ כי יש לי מחסום כתיבה כי אין לי כוח ללכת לאכול כי אין שוב דבר בטלויזיה כי הרגע שחררתי קיטור בדיון ואני פוחדת שמישהו קרא ונפגע ואני מצטערת על כך כי אני לא יכולה לפגוע באנשים אלה אם כן אני ממש שונאת אותם, כי אם לא הדבר היחידי שאני מסוגלת להגיד לו זה "חצילה עם צירים"... XD כי הכל פשוט גורם לעצבים *אנחה* זהו, תרגישו טוב אנשים. D: 3333>

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo24.gifיהיה מעולה../images/Emo9.gif

ואיזה הפגנה על טוקיו הוטל
ולמה לעזאזל אני לא שמעתי עליה
D:

../images/Emo26.gifוואי חחח שירשור פריקהה../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

מממ מותר לפרוק?? טוב נו... אז ככה: החים שלי מסריחים, לפני שבוע חתכתי את עצמי ביד בצורה שאני אפילו לא יכולה להסביר למה, חברה שלי התחרפנה לגמרי, והחליטה שהיא רוצה להיות אנורקסית כי היא שונאת את עצמה, היא החליטה שבגלל שאני חתכתי את עצמי גם היא רוצה, ועכשיו אני מתחרפנת מזה שהיא לוקחת ממני דוגמא. תנו לי להבהיר משו, אף בנאדם שפוי לא ייקח אותי כדוגמא!!! אבל העובדה שהיא לא בנאדם שפוי כבר ידועה.... אוףףףףףףף היא לגצרי מדאיגה אותי בזמן האחרון, והתחלתי לחשוב שזה ניראה כלכך קל פשוט לקחת שכין ולחתוך לעצמך את הוורידים.... אני לא יודעת למה, אבל אני מבלה הרבה בזמן בלהסתכל על הוורידים הבולטים שלי.... זה נהייה מוזר... הדבר היחיד שמחזיק אותי עכשיו זה טוקיו..... ביל.... אני מקווה שהם ימשיכו להחזיק אותי, כי אם הם לא, אז מי כן?? יואו זה נשמע כמו אחד הוואנשוט שלי... אבל זה נכון.... אני ממש מצטערת על הפריקה....

linoroosh

New member
../images/Emo24.gifdont worry be happy!! הכל יהיה בסדר!!

תגידי לחברה שלך שלא תעז לנסות אפילו להתקרב להיות אנורקסית כי היא תצטער על זה כל החיים שלה.. ואת.. את סתמי כבר... שלא תעיזי לעשות משהו לעצמך שאחר כך תצטערי עליו... "אני מקווה שהם ימשיכו להחזיק אותי, כי אם הם לא, אז מי כן??"---> אנחנו!! ואין לך על מה להצטער.. אנחנו פה תמיד איתך אז תשמרי על עצמך ועל תעשי שטויות!! המוןהמון חיבוקים!!!

../images/Emo26.gifאווווווווו איזה חמודה!!!../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

ממש ממש ממש ממש ממש ממש תודה! חח עודדת אותי!!

dorkiflitz

New member
../images/Emo15.gifתפסת אותי בזמן קצת נורמלי..

נקווה שיהיה שרשור כזה כשאני באמת במצב הלא טוב שלי.. בכ"מ.. על מה יש לקטר? על זה שיש לי מבחן יום רביעי ענננננננננקקקקק במת' ואם אני נכשלת אני יורדת למטה למטה למטה ל3 יח'. ועוד לא התכחלתי להתכונן.. אני צריכה למצוא למחר תמונץ נוף לציור ולא מוצאת וזה נורא חבל כי חיפשתי בכל מקום אפשרי. יום שני יש לי 4 שעות יסודות העיצוב ואני מתחילת השנה מנסה למצוא רעיון לכיסא/גוף תאורה/ בול ל60 שנה למדינת ישראל, ולללללא מוצאת. ויש לי בגרות השנה בזה. אתמול ניגשתי למבחן בהיסטוריה ולא עשיתי כלום. ובקיצור, המורים קיבלו מה שהם רצו ובוסף דופקים את התלמידים, כמו תמיד. הלחץ בלימודים יותר גדול מתמיד..

חחח לכן יש לחצים ? הצחקתן אותי !

אם בכל המקצועות במחצית הזו יהיה לי מעל 85, בפסח אני טסה לגרמניה לראות הופעה של טוקיו.. זה מלחיץ !

סנפ XD

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo214.gif רוצה מסאג' הרגעה?:)

אני מוכנה לבוא בשבילך עד לנהריה3>

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gifדורקי מזדהה כ"כ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

בהצלחה בהכל

למעלה