Doli Moli Poli

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo205.gifצומי../images/Emo205.gif../images/Emo103.gif

סורי לכולם שלא נצלשתי , אבל לדעתי זאת הודעה ממש חשובה , ויש לי גם סיבות :
1. ההודעה קשורה ללהקה שמעריצה את הטוקיואים שלנו
2. הסולנית מכרה דברים במפגש כללי
(סטואי) 3. הסולנית כותבת בלוג עם סיפורים על ט"ה עם חברה חברתה... 4. היא חברה שלי , ואני שומרת איתה על קשר במסן ^ ^ (ולפי דעתי אלה אחת הסיבות) הלהקה מחפשת בעיקרון הרכב מלא ללהקה.. אז צרו קשר עם סטואי או העוזרת של הלהקה ורוניקה... וסתם בכללי - אני ממליצה , והכנס לבלוג של סטואי ורוקי , ולקורא את הסיפור המהמם שלהם
http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=488127 ושוב סליחה על החפירה , ועל האי ניצלוש

שימו ../images/Emo23.gif: השבתת האתר../images/Emo43.gif

בלילה שבין שבת לראשון, בין שלוש וחצי לאחר חצות (03:30) לשבע וחצי בבוקר (07:30) האתר יושבת בשנית בשל השלמת החלפת שרתים במטרה לשדרג את המערכת. עמכם הסליחה

adida33

New member
שיייעועועוו טוקיו הוטל כאלה מגניבים1!#

אני חולה עליהםםם!!@## וביל ממש ממש נראה כמו בן!!!!!!!!! וגם יש לו קול של בן!!!! מונסוןןןן עלריגקכחגקכ דה מונסוןןן!!!!!!!! כפרעעע עליהם

Fall Out Liel

New member
../images/Emo7.gifשרשור עצבים../images/Emo7.gif../images/Emo168.gif

יש שרשור על הדברים טובים והנה שרשור להוצאת קיטורים. מוזמנים להוציא.

Doli Moli Poli

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo205.gifצומי - חוזר תיקון ../images/Emo205.gif../images/Emo103.gif

הגיטריסטית פרשה , והלהקה מחפשת באסיסט/ית או גיטריסט/ית

Shir Kaulitz

New member
טוקיו - רידן ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

לא הלכתי היום לבצפר
הייתי אמורה ללמוד רק שעתיים ,, אז בשביל מה

Ich liebe T H

New member
|תלתןן|../images/Emo207.gif../images/Emo9.gif

וואי חזרתי עכשיו ממסיבה והיה כ-ז-ה כיףף. כמה זמן לא רקדתיייי כבר שכחתי כמה כיף זה. והוא היה כזה מתוקקקקקקקקק *_*_*_*_*_*_*__* קיצר אני סתם מספימה תפורום...ואני לא ממש שפויה אז שבת שלום או משו כזה:S

Fall Out Liel

New member
רוצים לדעת מה מעצבן?!../images/Emo168.gif

הכל! יש לי מחר בוחן בפיכסטוריה ואין לי כוח אליו. פתאום התחיל להתפוצץ לי הראש. חמישה סיפורים שאני כותבת כמעט שנה נמחקו לי [אבל בסוף הם ניצלו, נראה לי....]. אני הולכת ותופחת ולא נראה לי שזה יפסיק בקרוב כי אני מטומטמת. ביטלו לנו את הטיול לפולין השנה בגלל שהוא היה אמור להיות באוקטובר והייתה שביתה. יש לי שלוש בגרויות בעוד חודש ואני לא יודעת כלום. ואני אופטימית אבל כרגע אני יותר פסימית ומעוצבנת. ועל פו"ב: גם התרחקתי מהמון חברות ומפורום פו"ב. האתר שאני עושה כבר מתחיל להימאס ולפעמים בא לי לסגור אותו. בגלל כל ההשקעה שלי לאלבום ושהרבה פעמים דברים יורדים לטמיון אני כבר מפסיקה לאהוב את פו"ב ובכלל מפסיקה להשקיע כ"כ באלבום כמו בהתחלה. כי אני עובדת עליו פאקינג כמעט שנה וזה לא הולך לשום מקום!! שמישהו ייקח רובה ויירה בי X_X

סנפ XD

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo214.gif אני מקווה בשבילך,שהכול יהיה בסדר

והמוןהמון תמיכה, כי להיות פסיכולוגית אני לא יכולה להיותD: אבלאבל .. אני מקווה בשבילך שהכול יסתדר לך

Fall Out Liel

New member
תודה רבה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

בטח מחר זה יעבור לי. תמיד אחרי שאני בוכה הרבה אני הולכת לישון ויום למחרת אני מרגישה יותר טוב.. אז זה בטח יעבור
תודה שוב

16yaeli

New member
וואי תרגישי טוב מאמי:] חח יש תמיד ימים כאלה

שהכל נראה הרוס אבל מחר יום חדש והכל יסתדר בע"ה:]

XקוקיX

New member
מחר הוא יום חדש../images/Emo24.gif

- בהצלחה בבוחן. - תרגישי טוב [קחי תרופה, מקלחת, או פשוט הכי טוב- ללכת לישון :) ] ואת יודעת, יום עסל יום בסל. היום יום גרוע- מחר בטוח יהיה יותר טוב :) אם את צריכה משהו...

Fall Out Liel

New member
תודה../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

אני גם יודעת שבטח מחר יהיה יותר טוב. אבל עד מחר אני בינתיים באסה..

XקוקיX

New member
../images/Emo214.gif- Happy...

אני מניחה שכבר ראית, אבל גם הסרטונים עושים הרגשה נחמדה וגם השיר :) אם באלך- http://youtube.com/watch?v=5cpiavmU-cQ

3has3

New member
../images/Emo112.gif ליאל ../images/Emo201.gif

יעבור, תשמעי קצת פוב והכל יחזור אלייך D: אם זה לא יחזור אני אקח רובה ואעשה את מה שביקשת XD ובהצלחה מחר!

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gifליאל ../images/Emo24.gif

אהובה שלי הכל יהיה בסדר
שיהיה בהצלחה במבחן בהיסטוריה [לכי ללמוד מה את עושה פה?] ובקשר לפו"ב - מקווה שזאת רק סתם תקופה ושהכל יעבור ותמשיכי לאהוב את פו"ב מלא מלא .. ושהכל יהיה טוב
אוהבת !

Eden10025

New member
כנסי..

קודם כל-שיהיה המון בהצלחה בבוחן.. אני מקווה שהכאב שלך ישתפר..ואם לא,תמיד יש אקמול.. מבאס שמשהו שמשקיעים בו כ"כ הרבה זמן ברגע נהרס,אז אני מקווה שבכל זאת הוא ניצל.. משקל? תמיד אפשר לשנות..וזה לא כ"כ נורא לפי דעתי.ברור שזה מעצבן,אבל זה לא ימנע ממך להיות מי שאת,לא יגרום לאנשים לאהוב אותך פחות או יותר וזה פשוט לא ישנה אותך.. פולין? חבל שזה ככה..נסו אולי לדבר עם מישהו ולשנות את זה,זה לא הוגן שאתם תדפקו. בגרויות? לא הגעתי עדין לשלב הזה..וזה נראה לי מלחיץ בטירוף,אבל תשקיעי ותלמדי כמה שאת יכולה,את תרגישי טוב עם עצמך אם תדעי שעשית את המקסימום..לא משנה כמה תקבלי.המוןהמון בהצלחה. ובקשר ללהקה..אם את נהנת מהאתר ומהדברים שאת עושה שקשורים אליהם,אז תמשיכי ותתעקשי על זה..בסוף זה ישתלם,עבודה קשה משתלמת.לפעמיים יש עליות ומורדות. ובקשר לחברות ולפורום..כמו שאמרת,הן חברות שלך,אז אני בטוחה שאם תדבר איתן..הכל יחזור להיות טוב כמו פעם. שיהיה המון בהצלחה ואני מקווה שההרגשה שלך תשתפר מהר.=]

למעלה