XקוקיX

New member
ביסייד-

הוא שיר שיוצא עם סינגל ולא עם האלבום. ספרינג ניכט מדבר על כך שבעצם אם אחד מהם ימות / יקפוץ וכו', אז גם השני, ומה הם מוכנים לעשות אחד בשביל השני. אז כנראה הרעיון של הסינגל והביסייד ששניהם מדברים על הקשר בין האחים. אני חושבת ש in die nacht הוא הביסייד, אני לא בטוחה :)

LiHiLuSh

New member
Time of Your Life - גרין דיי +פרארמור XD

או שאיך שלא רושמים חחXD

3has3

New member
../images/Emo112.gif רדי סט גו - טוקיו D:

איטס טיים טו ראנ דה סקיי איז.... בלה בלה בלה לא הספקתי

3has3

New member
../images/Emo112.gif ועכשיו מונסון D:

נוו, שמעתי את צימר ועכשיו עברתי לסקרים
אני רוצה את שראיי הגרסה השניה ;;;; מישהו רוצה למכור לי? אפילו ב-300 שקל [שזה מה שיש לי
]
סתם לא D: אני לא יכולה עם הקול הצעיר, אוף ;;

LiHiLuSh

New member
כן כנסי D:

272-824-143 זה האייסי נמ כנסי עלייה ותישאלי אותה עם היא כבר לא מכרה אותו XD

3has3

New member
../images/Emo112.gif חחח נראה לך?

זה היה בצחוק D: אולי נטוס לחו"ל בחופש הגדול ואני אקנה בארבעים שקל במקום ב-70-80 D: מישהו רוצה משהו של טוקיו? XDD [יואויואו, עדיף שאני אסתום D:] כי הכל שם כזה זול והם תקועים בכל חור! ולחשוב שאני הייתי שם כשהם התחילו להופיע שם()*&^% [רוסיה, לכל מי שלא הבין! ואם כבר מדברים על רוסיה, אני אעלה מחר תמונה של תקליט ברוסית [יש לנו מלא תקליטים ותקליטור כזה! פטיפון... לא יודעת מה זה
] שזה כל הסרטונים המצוירים! חעחע, כל מי שדובר רוסית יזהה D: וגם עוד תמונה של תקליט של מישהו שדומה לביל
עצוב, מטריד
] *חפרתי והלכתי לראות טלוויזיה D:*

SpongBobit

New member
אניייייייי !D::::

אני גם אקנה לך משהו מצרפת ! אני אהיה שם כנראה בחופש הגדול D:

3has3

New member
../images/Emo112.gif חחח יאללה D:

נעשה החלפות D: אבל לכי תדעי, אולי הוריי יחליטו לוותר [רוב הסיכויים XD] למרות שאני לא מתכוונת לנסוע לחופשה באיזה אגם מסריח שאין בו חנות דיסקים כי אני רוצה את שראיי הגרסה השניה! גרררר

Because Of May

New member

SpongBobit

New member
יש היום שידור חוזר של ה-100 הקליפים טובים

ביותר ! לא זוכרת באיזו שעה, נראה לי 12 :) מונסון מקום 75 D: אז תפתחו ככה באחת וחצי..

dorkiflitz

New member
../images/Emo15.gifהווו תודה! סופסוף אני אזכה לראות אותם מא

מאז האמה בטלוייזיה.. ממש הזניחו אותם ועם כל הכבוד מקום 75 ממש לא מגיע להם. MTV קקי :(

ElinorLahav

New member
וואי אתם לא מבינים מה קרה לי ../images/Emo12.gif ../images/Emo205.gif

אני כזה רואה סרט עם חברה שלי , היום בבוקר ~! ופיתאום אני רואה מההשתקפות של החלון את גיאורג
ואז אני מסתכלת לטלוייזיה ורווווווואה מונסון , בהתחלה לא הבנתי למה ואז הבנתי שהם מקום 75 ... והתחלתי לשיר כמו מטומטמת XD

למעלה