זה הטופ של השנה הזו.
F Fall Out Liel New member 22/12/07 #145 מונסון!! עכשיו!!../images/Emo168.gif ראיתם שכתבו שזה מהאלבום צימר? וזה בכלל מסקרים [האנגלי]
3 3has3 New member 22/12/07 #146 ../images/Emo112.gif זה עכשיו ואני לא מדליקה טלוויזיה זה מעצבן אותי ראיתי אתמול גם D:
Z zshpinell New member 22/12/07 #176 PIECE OF ME החדש דנדש. +../images/Emo60.gif זה הקליפ: http://youtube.com/watch?v=89oS4SN4mNg .
L linoroosh New member 22/12/07 #207 חח לגמרי... כשאמרו לי אמרתי לחברה שלי "למה היא לא נזהרת?" אז היא אמרה לי: "היא כולה בת 16 למה היא צריכה בכלל להיזהר??" דפוקה כמו אחותה... עובר בגנים...
חח לגמרי... כשאמרו לי אמרתי לחברה שלי "למה היא לא נזהרת?" אז היא אמרה לי: "היא כולה בת 16 למה היא צריכה בכלל להיזהר??" דפוקה כמו אחותה... עובר בגנים...
L linoroosh New member 22/12/07 #209 ודרך אגב שמעתם שנינט עשתה גלח?? כמעט קרחת. הציעו לה איזה מיליון וחצי (לא זוכר שקל או דולר) בשביל שהיא תסתפר ככה ושתופיע בפירסומת של סלקום או משהו...
ודרך אגב שמעתם שנינט עשתה גלח?? כמעט קרחת. הציעו לה איזה מיליון וחצי (לא זוכר שקל או דולר) בשביל שהיא תסתפר ככה ושתופיע בפירסומת של סלקום או משהו...