כיף לך
מ מ א י י ק New member 21/12/07 #57 גמאני לא../images/Emo6.gif../images/Emo19.gif אבל אומרים שאנחנו נלמד כדי להשלים את השעות המפגרות שהחסרנו בשביתה המפגרת, בגלל המורים המפגרים D: איזה הודעה מתפגרת, אני מתפגר פה
גמאני לא../images/Emo6.gif../images/Emo19.gif אבל אומרים שאנחנו נלמד כדי להשלים את השעות המפגרות שהחסרנו בשביתה המפגרת, בגלל המורים המפגרים D: איזה הודעה מתפגרת, אני מתפגר פה
P PerfectSP New member 21/12/07 #63 אצלנו אומרים שההפך!!D: ../images/Emo190.gif כי אין לנו מערכת לשישי, אז אנחנונוותר על הימים האלהD: חסר להם שאנחנו נלמד שישי כי אז אני מבריזה קבוע גם ככה אני עוברת שנה הבאהD:
אצלנו אומרים שההפך!!D: ../images/Emo190.gif כי אין לנו מערכת לשישי, אז אנחנונוותר על הימים האלהD: חסר להם שאנחנו נלמד שישי כי אז אני מבריזה קבוע גם ככה אני עוברת שנה הבאהD:
R roni kaulitz New member 21/12/07 #87 ../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif גמאני.. ../images/Emo3.gif
3 3has3 New member 21/12/07 #91 ../images/Emo112.gif תרגישי טוב ../images/Emo9.gif ../images/Emo140.gif
S SpongBobit New member 21/12/07 #58 זהר 3> ~zshpinell~ ../images/Emo60.gif זו התמונה שיש בפוסטר במעריב לנוער, רק חתכו את החלק שאין בו כלום יש לך מסנ ?
זהר 3> ~zshpinell~ ../images/Emo60.gif זו התמונה שיש בפוסטר במעריב לנוער, רק חתכו את החלק שאין בו כלום יש לך מסנ ?
Z zshpinell New member 21/12/07 #60 ../images/Emo60.gif תודה תודה. אוהב ../images/Emo23.gif וברור שכן: [email protected]
F Fall Out Liel New member 21/12/07 #67 היה עכשיו מונסון בMTV!!!!!!../images/Emo168.gif פעם ראשונה שראיתי אותו בMTV! הגברתי לפול ווליום והתחלתי לקפוץ כמו צפרדע מיוחמת XDDD אבל MTV הזבלים האלה תקעו אותם במקום 75 במצעד!!!
היה עכשיו מונסון בMTV!!!!!!../images/Emo168.gif פעם ראשונה שראיתי אותו בMTV! הגברתי לפול ווליום והתחלתי לקפוץ כמו צפרדע מיוחמת XDDD אבל MTV הזבלים האלה תקעו אותם במקום 75 במצעד!!!
D dorkiflitz New member 21/12/07 #69 ../images/Emo15.gifסופסוףףף מאז האמה לא שמו עליהם ואפילו לפ לפנייי.. מה זה יש עכשיו מצעד?! למה אני לא יודעת על זה?!?!?.!. ~רצה לסלון ומעיפה את כולם משם כי בחדר שלי נורא קר~
../images/Emo15.gifסופסוףףף מאז האמה לא שמו עליהם ואפילו לפ לפנייי.. מה זה יש עכשיו מצעד?! למה אני לא יודעת על זה?!?!?.!. ~רצה לסלון ומעיפה את כולם משם כי בחדר שלי נורא קר~
S Shir Kaulitz New member 21/12/07 #75 ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif הייתה תקופה די ארוכה שהיה מונסון באופן קבוע ב - MTV , ב - 20 הגדולים באירופה עד שהם כבר לא היו שם : |
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif הייתה תקופה די ארוכה שהיה מונסון באופן קבוע ב - MTV , ב - 20 הגדולים באירופה עד שהם כבר לא היו שם : |
ל לינדזי לואן New member 22/12/07 #135 אני זוכרת את התקופה הזאת ! הם היו במקום השני וריהאנה הייתה במקום הראשון