../images/Emo221.gif א. רעיון מעולה. ב...

אני מקווה שהכל יסתדר בקרוב! זה הכל עיניין של זמן, דברים כאלה יכולים לקחת יומיים ואפילו חודשיים, אבל זה לא חשוב כמה זמן, בסופו של דבר הכל ייסתדר, רק צריך בנתיים להעביר את הזמן בדרך הכי טובה שאפשר והכי אופטימית שאפשר. (וממה שהבנתי את אומפטימית למרות שלא הכל זוהר עכשיו, וזה טוב שאת יודעת להיות אופטימית גם ברגעים כאלו
) ו.. אם את צריכה עזרה במשהו\רוצה לפרוק, מוזמנת או פה או בבפרטי D:

3has3

New member
../images/Emo112.gif שופשופ ../images/Emo69.gif../images/Emo7.gif;;

בגלל היותי חולה [ובזכותכם אני מרגישה יותר טוב D: כי אמרתם לי להרגיש יותר טוב שלא כמו הכיתה שלא אמרה לי לבריאות! והתעטשתי [או מה שזה לא יהיה או איך שזה לא יכתב XD] פעמיים
או שלוש? XD] לא הלכתי אתמול לבית ספר... ובינתיים השלמתי רק באנגלית כי זה קל XD אז עכשיו אני צריכה להשלים בספרות ומדעים... ספרות אני אקח מחר מחברת מחברה ומדעים אני פשוט לא יודעת! כיי... אני לא יודעת ממי לקחת XD כי מחר אני מסיימת שמונה שעות [טכניון מפגר)*&^%$#%^&*] ואז אני יכולה ללכת לחברה שגרה בכיוון השני בשביל לקחת את המחברת ואין לי כוח! כי אז אני אחזור הביתה בסביבות ארבע ואסיים שיעורים באיזה שש ;;;;;; וגם, אני עצלנית מידי בשביל להעביר שיר ואני חורשת על וולקאם טו דה בלאק פרייד כבר שעה או יותר! בוף

3has3

New member
../images/Emo112.gif אוקיי בעיית השירים נפתרה

אבל אני חושבת שאנשים התחילו לסנן אותי במסנג'ר או שאני לא מקבלת הודעות ;;;

dorkiflitz

New member
../images/Emo15.gifתעשי קצת ספורט! מה קרה??..?!?!?!?!11

חחחח סתם כפרעלייך, תרגישי טוב

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

הכל היה חרא, עכשיו הכל מעולה! *דבריתי במסן*

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifכוסאמקרקק ערססססססס

מבחן במתמטיקה מחר. חומר- מערכת משוואות עם פרמטרים בנעלם אחד+שני נעלמים+פונקציות+גיאומטריה על קטע אמצעים בטרפז ובמשלוש ועל מפגש תיונים וכככ בעעעעעע דרך אגב. מיש לא מאחל לי בהצלחה הוא קקה@!!!!!232222132132132ק31243ןאט קרעיכ ראאאר אני בהיסטריה

SpongBobit

New member
../images/Emo24.gif את בטוח תצליחי !בטוחה !

בהצלחה מאמי 3> טוב שלא אמרתי לך את זה מיליון פעם חחחחחח

XקוקיX

New member
../images/Emo214.gif בהצלחה ../images/Emo24.gif

גם לי יש מחר מבחן במתמטיקה, איזה באסה זה... תשתדלי לא להיכנס לפאניקה [ואני אומרת את זה בתור אחת שלא יודעת כלוםXD] יהיה בסדר. כמה שאתה יותר לחוץ, הולך לך יותר גרוע.

3has3

New member
../images/Emo112.gif בהצלחה!! ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אני לומדת מערכת משוואות עם פרמטרים בנעלם אחד וגם בשני נעלים ופונקציות וכל החרא זה! אוף! גרר()*&^%$

Fall Out Liel

New member
גם לי יש ביום שני בוחן במת'../images/Emo168.gif

וזה באמת מבאס.. בהצלחה! את תצליחי!! אחרי שתקבלי את הציון תכתבי בפורום "קיבלתי מאה!!!!" ואז נגיד לך "ידענו!"

Eden10025

New member
בהצלחה..גם לי יש מבחן במתמטיקה,

אבל ביום רביעי..וזה חומר ממש דומה לשלך. ב ה צ ל ח ה לכולם!=]

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gifב-ה-צ-ל-ח-ה אהובה../images/Emo9.gif קטן עלייך../images/Emo8.gif../images/Emo23.gif

למעלה