linoroosh

New member
בהצלחה...

יאללה במקום לקרוא את התגובות הדפוקות שלי לכי ללמוד קצת!

BKE

New member
../images/Emo46.gif

שיש לי מלא בחנים ומבחנים להתכונן עליהם . שנכשלתי בערבית . ושכמה חברות שלי מעלות לי ת'קריזה ובא לי להרוג אותן! חרא שבוע .

linoroosh

New member
יאללה ללמוד..

בהצלחה... ולגבי החברות... קורה לי ככככללללל הזמן... מבינה... אבל בסך הכל בסוף הם חברות שלי והם עוזרות לי כשאני צריכה, אז אני מתמודדת עם המוזריות שלהם ועם כל הדברים המעצבנים שהם אומרות לי... ותאמיני לי החברות שלי באמת מעצבנות!!

florit11

New member
מסז' מרגיע לכולם! D:

על חשבון המחשב! D: תדמיינו ידיים מעסות את כתפיכן, בעדינות.... מוזיקה מרגיעה נשמעת ברקע ולידכן המון נרות ריחניים בוערים בצבעים חמים של אדום וכתום... ^^ אתן נרגעות... ואז אתן מסתכלות למעסה שלכן בפנים וזה ביל! (XD) והוא מחייך אליכן חיוך מתוק! ואז טום לבוש בבגדי מלצר מגיש לכן קוקטייל קר! ופירות על מגש! ואז גוטב מנופף מעליכן במניפה העסוייה מנוצות טווס, וגיאורג מעשה את רגליכן ואתן נהנות! נכון מרגיע? מרגיע! D: תדמיינו את זה עכשיו ובמבחן או בבבוחן שיש לכן מחר, אבל מחר תדמיינו שעל המניפה יש חומר למבחן, או שביל לוחש לכן תשובות בחושניות לאוזן. זה נחמד! הלא כן? ^^

../images/Emo191.gif הו וואו יש לי כל כך הרבה עצבים לפרוק.

אבל האמת שאני לא יכולה כאן כי אולי יש ילדים מהכיתה שלי שקוראים פה -__-' הכל ממש אבל ממש חרא, וזה רק הולך וגדל.

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gifמיכלוווו'ש ../images/Emo9.gif

שמחה בשבילך , ואני ממש רוצה לשמוע על ההוא
אוהבתותך

סנפ XD

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo214.gif שיואו איזה מושים לייק הם נכון?

מושפעת :|

LiHiLuSh

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo69.gif../images/Emo67.gif../images/Emo6.gif../images/Emo69.gif../images/Emo12.gif

3has3

New member
../images/Emo112.gif יואו, כאילו זה כל כך נכון!

מונסון "עלריגקכחגקכ" XDDDDD כפרעליהם, נכון D:

Fall Out Liel

New member
עוד כרבע שעה יש מונסון בMTV../images/Emo168.gif

עכשיו יש מקום 88 וטוקיו מקום 75 [זבלים MTV
]

מקום 75 ! זבלים

בטח במקום הראשון תהיה ריאנה ג'סטין טימברלייק או בריטני ספירס טוקיו הוטל מקום ראשון !

XקוקיX

New member
יש לי תזמון אדיר D:

חיכיתי לאחשלי ואמאשלי כי הלכנו לקניון, אז השתעממתי ופתחתי טלוויזיה בדיוק לאבריל לאבין שהייתה מקום 76, ואז אמאשלי באה ואמרתי לה "צריך להיות מונסון, יהיה מונסון!!!" אז היא התיישבה וראינו ביחד :) זה ממש מגניב לראות אותם בMTV, הפעם היחידה שהם הופיעו שם זה בטקס הEMA וגם זה היה מוזר, אבל זה בטח בגלל שזה היה בגרמניה... כי MTV אף פעם לא שמו שיר שלהם :S

pisko1

New member
אתם יודעים איזה טוב זה מקום 75? ../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

תחשבו שזה טופ 100 מהשנתיים 3 האחרונות עצם העובדה שהם רק נכנסו לשם זה ענק!
---------------------------------------------------------- Foolish one with the smile [: ADI [:

למעלה