מקור הטעות שלי , שבה אני מודה ורק בה

נובע מכך שבספר המוזכר נכתב שבתאי המין יש רק 23 כרומוזומים . לא הבנתי שיש שם 46 כרומטידות , ושיש את כל המידה הגנטי של 2 ההורים . זה ברור לי כעת . כל המומחים כאן התנפלו עלי כאילו אני בריאתן במקום לבדוק מה קרה . אתה כתבת דברים נבונים והם מקובלים עלי , במיוחד אחרי עיון קפדני . כל מותחי הביקורת שגו בהבנת דברי הרבה מעבר לטעות האחת שלי שמקורה בחומר כתוב בצורה לא ברורה והייתי אפילו אומר - מטעה . קח למשל את דברי CH4 . אני טענתי שהעובדה שיש אחוז גבוה של חולי CF באוכלוסיה היהודית מעיד על גנים נוספים משותפים והיא שללה את זה . בעמוד 250 של הספר המוזכר יש פרק "תאחיזת גנים - גנים רבים על כרומוזום אחד" ושם מוסבר בדיוק עינין זה . היא מקצוענית , כך נדמה לי . אובדן גנים מתרחש במוטציה אך לא רק במוטציה . שוב אנסה להתחיל שירשור , אך לא היום . בנושא זה .

לגבי ההתקפות עליך

יכול להיות שאני לא מכיר את כל ההיסטוריה מהעבר בפורום הזה או בפורומים אחרים. אבל על מנת שההתקפות הייצריות עליך ע"י חלק מהמגיבים יעמדו בתנאים של פרופורציה, אתה היית אמור לעשות להם משהו נורא ואיום, אחרת קשה להסביר את עוצמת הזעם שקראתי כאן. אבל אם להיות הוגן, גם אתה לא טמנת ידך בצלחת בפגיעות אישיות. באופן כללי ומבלי להיות שיפוטי כלפי מאן דהוא זה או אחר, השרשור הזה מאשר במידה מסוימת את הסטיראוטיפ של תרבות השיח הישראלית.

אני מאנסה להסביר לך את העיניין .

כמובן בתקווה שלא ימחקו לי . מסיבות מגוחכות ממש יצא שהניק שלי הוא - הביולוגי . אני לא ביולוג ולא בן ביולוג .דבר שכתבתי לפחות 4 פעמים . יחד עם זאת קראתי קצת בנושא . ממש לא הרבה . אחד הדברים שקראתי היה שבמיוזה יש הפחתה ל- 23 כרומוזומים . אני הבנתי אז שהמשמעות היא אם במיוזה יש 46 כרומוזומים אז העסק יורד לחצי , עם כל המשמעויות . היות ויש לי דעה פוליטת והבעתי אותה בהקשר הגנטי התגובה הפבלובית הייתה שאני בריאתן . דבר בלתי נכון לחלוטין . עמדתו של אחד ממנהלי הפורום נעשתה עויינת ביותר , נוסף לזה תגובתה הבלתי מנומסת בעליל של אחת המשתתפות הקפיצה לי מה שקופץ . אני באופיי הגרוע נחמד לנחמדים ורשע לרשעים . לא רק זאת . אני עמדתי מול ראש ממשלת ישראל ולא נרתעתי , למה שארתע מבחורה שעושה מאסטר ? הייתי ראש ועד של 220 עובדים אז מה זה קצת זעם באינטרנט ? כאשר אני מנהל ויכוח או דיון אני משתדל להתייחס לדברים הנאמרים ולא לגוף אומרם . אז לקרא לי שקרן ? וחסר כבוד ? אני יכול לטעות . מעירים לי , אני בוחן ואם זה נכון אני מודה . אין לי בעיה , זה לא מוריד לי כלום . להיפך אני שמח אם למדתי משהו . בדיון הזה למדתי שההפחתה בתהליך המיוזה משאירה את כל המידע הגנטי . זה חדש בשבילי . תודה . אני מתכוון להמשיך ולכתוב בפורום אבולוציה ומקווה שלא ימחקו . תודה ששאלת ותודה שהקשבת .

למעלה