Tin Doll

New member
אין לי כל כך

אבל גם בלי קשר, אני משתמשת בג'ל לניקוי פנים של ג'ייד שהוא מעולה, קרם פנים גם של ג'ייד (קרם פפאיה), מי פנים של קלין אנד קליר אבל אני לא ממש אוהבת אותו כי הוא חריף מידי.. בקרוב אני מקווה לקנות את המי פנים של ג'ייד.. אחרי איפור כמובן מסיר איפור (אם יש לי זמן נו לפעמים אני חוזרת מאוחר מתה), זה ממש חשוב, וכדי להסתיר משהו שלא קשור, יש מייק אפ, אבל רק מעל קרם כדי שלא ייבש את העור. (יש לי את המייק אפ המושלם שהוא עם קרם לחות) תשמרי על הפנים תמיד תמיד נקיות, גם אחרי שאת קמה, אחרי יציאה, לפני יציאה.. כמה שזה מטרטר זה נורא חשוב

כשהייתי בקורס חובשים

פתאום הם התחילו להיזכר גם בי. מזג האוויר והתזונה המגעילה לא בדיוק עשו טוב לעור הפנים שלי... ומה לא ניסיתי... ניקיתי את הפנים 200 פעמים ביום, עשיתי טיפולי פנים... כלום. מיואשת, בסוף הלכתי לרופאה והיא הביאה לי תמיסה אנטיביוטית על בסיס ארותרימיצין(אקנתרים) שתוך כמה ימים פשוט פתרה לי את כל הבעיה, והפנים שלי חזרו להיות חלקות כמו שהן. אני לא אומרת שמי פנים, קרם וכו' הם דברים שלא עוזרים, פשוט לרפואה יש פתרונות לא רעים, מסתבר.

PlAsTiCs

New member
סבון פנים של ד"ר עור..

לי לפחות הוא ממש ממש עזר בעיניין הזה. קוראים לו אלפא קלין סקין...

GaloshiT

New member
אקנרתים- תרופה אנטיביוטית שקונים עם מרשם

רופא. פשוט מייבשת את כל מה שיוצא לך. משתמשים לפי המלצת הרופא- פעם ביום יומיים , או יותר. הייתה לי בעי חמורה ביותר והי פתרה את זה במהירות.

ShiRa1101

New member
../images/Emo28.gifיש לי,לא רציניים

הפנים שלי יחסית חלקות אבל עדיין יש:[ בהתחלה הייתי שוטפת כל ערב את הפנים בסבון פנים הזה של ים המלח..שכחתי איך קוראים לו:) בכל מקרה הוא לא משהו.. עכשיו,כל ערב אני משתמשת במי פנים של קלין אנד קליר-לשחורים[הוא אחלה..]ובנוסף שוטפת את הפנים בג'ל של ד"ר פישר.. לפני 4 חודשים בערך הלכתי לרופא עור והוא נתן לי משחה שנקראת 'קלירקס 5', בהתחלה זה עזר לי אבל אחרי כמה זמן הפסיק לעבוד.. אז לפני שבוע וקצת הלכתי לרופא עור אחר והוא נתן לי משחה שנקראת 'RET-AVIT' נראה לי. הוא אמר לי לשים אותה בשבוע הראשון לילה-כן-לילה-לא.. לא רק שהיא לא עזרה היא עשתה לי תופעות לוואי.. קילוף ומין פצע ליד השפתיים:( זה עשה לי את העור מתוח כזה וזה נראה כמו אחרי שנשרטים אז העור מחדש את עצמו,אז ככה יש לי. בקיצור,חפשי רופא עור טוב ואני מקווה שהוא יעזור לך

GaloshiT

New member
המטרה של רט-אויט היא לא לייבש פצעים..

אלא למנוע הופעתם ולסלק את הכתמים בעור. בדרך כלל בנאדם שיש לו הרבה פצעים - נשארות לו גם צלקות. אני דוגמה למקרה הזה. הייתה לי בעיה והרופא נתן לי את הרט-אויט שמאוד מאוד מאוד עזרה להעלים את הצלקות והכתמים שנשארו כתוצאה מהפצעים. לכן יש התקלפות של העור , כדי שהעור המוכתם יוסר ותאי עור חדשים ונקיים ייחשפו.

tink 16

New member
../images/Emo203.gif מחר צו ראשון ../images/Emo12.gif

עוד מישהי מחר בירושלים? [מנסה להרגיע את עצמי כי אני נוסעת לבד
]

Lost Lullaby

New member
לבד זה לא כזה נורא

תמיד נתקלים במישהו מוכר בלשכה בהצלחה! ובלי אנטרים :p

עדיב4

New member
../images/Emo32.gif תעזרו לי למצוא משהו מחוכם

לרשום במסנג'ר כדי שיבינו שאני בדיכאון.
וגם כדי שאני לא אצא מטומטמת

coolit

New member
מכירה את זה והפתרון הוא

[הפתרון הוא לכתוב איזה שיר עצוב, אבל הפתרון האמיתי הוא-] לצאת מהמסנג'ר! זה סתם מבאס להיות במחשב כשאתה עצוב ושאף אחד לא שם עליך.. זה פתטי, בואי נגיד ככה :] צאי מהמחשב ואם את יכולה צאי גם מהבית, להליכה או משו.. זה תמיד יותר נחמד. או שתלכי להתקלח, זה גם.

N o o s h y

New member
../images/Emo32.gif רשימה לעצמי- עד הגיוס.

1. צניחה חופשית 2. קעקוע- כן או לא 3. יום עם אימא 4. לנסוע לשחר לקיבוץ- כן או לא. 5. מסיבת גיוס. 6. לסדר את המגירות שלי 7. 24 רופי לפחות פעמיים 8. הופעה של אביב או רונה אם יתאפשר. 9. להכין אלבום תמונות של לונדון- פריז 10. לנסוע שוב לקומונה של אנה או נופרי או של שתיהן. אחלה. יש לי שבועיים וחצי.

וואי שירה אנחנו חייבות לדבר!!

[בלי קשר לזה שאני אהיה ילדתך חח] זוכרת ששני אמרה לך משו על מאיה שמכירה אותך? אז זו אני :]

למעלה