אם את מדברת על ההודעה

במבזק חדשות של גיא פינס אז כן זה היה ככה בסוף דצמבר אבל שוב זו ממש לא הייתה הכרזה רשמית רק בגדר שמועות גם גיא פינס בעצמו אמר בכתבה "על פי השמועות"ההכרזה הרשמית על הפירוק באה הרבה אחר כך.והתאריך הרשמי של בפירוק הוא 14.2.00.

כן,ואני אפילו זוכרת את התאריך:26.12

בדיוק חודש לפני מסיבת העיתונאים.שתבינו כמה לקחתי את זה קשה....

וואו,כל הכבוד לך על כל הסיכום!../images/Emo24.gif

אני זוכרת שהודיעו על זה בגיא פינס ב-25.1 ומסיבת העיתונאים הייתה ב-26.1.אז בעצם זה היה אחרי חנוכה. כן,זו בהחלט הייתה פרידה ממש מרגשת!בכלל,התקופה ההיא הייתה ממש עצובה בשבילי. היי פייב וההפקה בהחלט השקיעו המון במעריצים!

בספטמבר 98 הייתה שביתה

ארוכה מאוד אפילו אבל באותה תקופה של הפירוק לא הייתה שביתה אני אפילו זוכרת שלא הלכתי לבי"ס כמה ימים כי הייתי מאוד עצןבה בגלל הפירוק אפילו המורה שלי התקשרה לשאול אותי איך אני מרגישה בעיקבות זה חח

חח

אז יכול להיות שאצלכם לא הייתה שביתה.מוזר,אני דווקא זוכרת שזה היה בכל הארץ.אני אנסה לחפש מידע באינטרנט.

או קיי

אצלינו בכל אופן לא הייתה שביתה. אפרופו בית ספר חצי מהמורים שלימדו אותי בחטיבה ובתיכון היו גם המורים של אמיר המחנכת שלי בכיתה י' שהיא הייתה עושה שיחות אישיות עם התלמידים במקום לדבר איתי רוב השיחה על הלימודים היא היתה מדברת איתי על אמיר חח

אני גרה ברמלה,ואייל במקור מכפר אריה.

אז שנינו למדנו ברמלה-לוד.ממש התלהבתי מזה,כי כשנרשמתי לשם לא ידעתי מזה.גיליתי את זה במקרה מחברה ואז מיד הלכתי לחפש אותו בספרי המחזור.

למעלה