איזה כייף לך ולי
ל לילי 23 המקורית New member 26/10/07 #40 וואאאוו.. מאגניב לאללה איזה כייף זה להכיר את המורות שלו, אז מה, למדתם באותו בי"ס? איזה מגניב..... יש גם תמונות מחזור אי שם...חח
וואאאוו.. מאגניב לאללה איזה כייף זה להכיר את המורות שלו, אז מה, למדתם באותו בי"ס? איזה מגניב..... יש גם תמונות מחזור אי שם...חח
ר רעות שטיינברג New member 26/10/07 #53 אני זוכרת שחיפשתי בספרי מחזור שהיו בספריה ולא מצאתי לצערי. וכן למדתי בתיכון קרית חיים שבו גם אמיר וגם האחים שלו למדו המורות כל הזמן בקשו ממני למסור לאמיר דשי"ם מהם
אני זוכרת שחיפשתי בספרי מחזור שהיו בספריה ולא מצאתי לצערי. וכן למדתי בתיכון קרית חיים שבו גם אמיר וגם האחים שלו למדו המורות כל הזמן בקשו ממני למסור לאמיר דשי"ם מהם
א אורנית לנצח New member 26/10/07 #55 באסה....אבל נחמד שהם בקשו ממך למסור ד"ש. ../images/Emo13.gif הוא היה תלמיד טוב?ממושמע?
ר רעות שטיינברג New member 26/10/07 #61 היה קצת שובב אבל תלמיד וילד טוב כל הזמן הם היו מספרות לי כמה שהוא היה נשמה טובה מה שלא חידש לי הרבה חח כל הזמן שיבחו אותו וגם את האחים שלו.הם ילדים טובים שלושתם
היה קצת שובב אבל תלמיד וילד טוב כל הזמן הם היו מספרות לי כמה שהוא היה נשמה טובה מה שלא חידש לי הרבה חח כל הזמן שיבחו אותו וגם את האחים שלו.הם ילדים טובים שלושתם
א אורנית לנצח New member 26/10/07 #42 מצאתי משהו באינטרנט על השביתה. היא הסתיימה יום אחרי הפירוק:http://dover.mof.gov.il/Mof/Dover/MofDoverTopNav/MofDoverSubjects/MofDoverSubjects_2000/MofDoverSubjects_2000_01/Subject3040_2000_1_27.htm
מצאתי משהו באינטרנט על השביתה. היא הסתיימה יום אחרי הפירוק:http://dover.mof.gov.il/Mof/Dover/MofDoverTopNav/MofDoverSubjects/MofDoverSubjects_2000/MofDoverSubjects_2000_01/Subject3040_2000_1_27.htm
א אורנית לנצח New member 26/10/07 #46 מוזר....אולי זה היה רק בהסתדרות ואתם הייתם שייכים לארגון.או להיפך.
א אורנית לנצח New member 26/10/07 #47 אוקיי,קראתי שוב מה שכתוב,זה היה רק בהסתדרות. אז בגלל זה לא שבתתם,כי הייתם שייכים לארגון.
ר רעות שטיינברג New member 26/10/07 #65 יאללה בנות פרשתי לפלייסטיישן היה נחמד מאוד לנהל את השיחה הזו אני אחזור יותר מאוחר. מחר אני לא אהיה כאן הרבה כי אני נוסעת לת"א. שבת מקסימה לכולם
יאללה בנות פרשתי לפלייסטיישן היה נחמד מאוד לנהל את השיחה הזו אני אחזור יותר מאוחר. מחר אני לא אהיה כאן הרבה כי אני נוסעת לת"א. שבת מקסימה לכולם
א אורנית לנצח New member 26/10/07 #68 כן,היה באמת נחמד.סוף סוף יצא לנו לדבר. תהני עם הפלייסטיישן ושבת מקסימה גם לך ולכולם!