וואיייייייייי מבריקה שלי!!!

מעריצת טורי כלבבינו!!! חננה אמיתית!!!
וואי אני סוגדת לך אנושות
תתני לי גם קצת או שבמחשבה שניה פעם הבאה שאעשה פסיכו פשוט אלמד

shiray

New member
חחחח כן, ללמוד זה מומלץ

אוף, למה עכשיו אני בראש טוב לאללה, אבל חברות שלי היו צריכות לחזור הביתה מוקדם (חחחח אחת בצבא ואחת צריכה לקום מחר ללמוד לפסיכו... באסה לה) וברור שאני חננה בתוך תוכי- יש סיבה שאני אוהבת פרשס!

noosh

New member
היא נגנה ב-19.10 את Mermen

אני חייבת לציין שאינ בקושי מכירה אותו. אניוואי, בתגובות שם מישהו כתב:
One girl 2 rows in front of me kept flailing her arms in the air and jumping all over the place during EVERY song and the guy she was with who appeared somewhat normal just sat there. I wish she had been closer to the stage cause Tori would have probably told her to sit the fuck down!!!!​
וזה ממש מצחיק אותי. כאילו, אוף, אנשים מה נסגר אתכם. אתם חושבים שטורי הייתה באמת משתיקה אותה? כאליו, לפני ההופעה בארץ הייתי אומרת שכן, אבל אחריה ואחרי מה שטורי אמרה עלינו כקהל, כבר לא כלכך נראה לי.

rfranko

New member
חותמת איתך שזו ישראלית

ואולי זו שבקשה פה המלצות אוף העולם הזה לא יודע להנות צריך לתת למי שכתב את זה לראות את ההופעה של טורי בארץ בלופים

אמריקקים מזה מסריחים, הייתם צריכים לראות

בפיונה, היתה עוד אחת [אולי אחת וחצי] שצרחה וגם היא לא הגיעה לרמות שלי בשיט [למרות שדוגרי קשה להגיע לרמות שלי אבל בחיאת!! בארץ בטורי לא הייתי לבד!!!!!!!!!!!!] קהל חרא חרא חרא ולחשוב כמה פיונה פסיכית וכמה הקהל שלה היו ייאאאאבשים סאוחתו. זה הכל.

טורי הייתה זורקת על כל אחד מאיתנו נעל בהופעה

אך למזלנו, היא אינה מרבה רגליים.
וחוצמזה, זה עניין של אווירה. אם רב הקהל מתורבת ומקשיב, אז כנראה שישראלים מזמרים יפריעו. אבל ברגע שכל הקהל שר ורוקד, זו לא הפרעה אלא חוויה אחרת.

noosh

New member
כן, חשבתי על זה אחרי ששלחתי

שאולי זה פשוט האווירה בקהל. אבל יו, באמת, זה כלכך מדכא להיות בהופעה שאת מתה להרגיש את המוזיקה ולא רק לשבת ולהקשיב לה, באמת להתלהב ממנה ולעמוד ולשיר, וכולם מסביבך יושבים ואת לא יכולה לעשות את זה. זה פשוט מתסכל, אם זה היה קורה לי הייתי מתבאסת ממש. רינת - הבחורה שביקשה פה עזרה הולכת להופעה ביום שישי, אז אינ משערת שזו לא היא. ואני מקווה שתהיה לה הופעה יותר אנרגטית ומהנה.

אמן... ../images/Emo10.gif

ויו, האמת :| זה קצת קרה לי בפיונה אבל לא נתתי לזה להרוס עד כדי כך. כמעט ורקדתי בכיסא. בחיי. ואמריקקים זה חרא. צריך לעשות עליהם מחקרים בפסיכו. רעות?

behappy

New member
לי אין!../images/Emo46.gifודווקא התגעגעתי לאוניברסיטה!../images/Emo132.gif

gelrad

New member
כנסת2

הנה אתר ובו ניתן להציע הצעות חוק ולדרג אותם... כך הצעה שלכם יכולה להפוך לחוק כאשר ישנם חברי כנסת אשר נכנסים לאתר...

למעלה