פלוטו24

New member
יצא לי להיות באוזן השבוע

ומצאתי את LE ב 25 ש"ח, כמובן יד 2. אני כבר מתכנן על 2 דיסקים חדשים לקנות שם השבוע: החדש של רונה קינן ושלומי שבן. ויש להם גם אחלה מבצעים על סרטי DVD. (פרסומת סמויה).

זה ממש דפוק שהם לא עושים דוכן נפרד ליד שנייה

איך אפשר לדעת? באתי ואמרו לי שהם מפוזרים ולהסתכל .. חרא,יכולתי לחסוך 15 ש"ח
הממ .. פתאום זה לא נשמע כ"כ נורא .. חח בכל מקרה , מי הדפוק שמכר להם את LE ?! אחח .אנשים .טיפשים .

rfranko

New member
חחח לא יודעת מי מוכר טורי

כבר יצא לי שהיו לי כפולים [ועדין יש] כי קבלתי מתנות ופשוט - וזה דבילי כן - לא היה לי לב להחזיר לחנות ולהחליף במשהו אחר

killerit1

New member
neil ypung- broken arrow סליחה שכחתי לציין..

וכומבן שהסניף של האוזן בת"א הוא הסניף של האוזן בת"א.. אבל בנוגע למחירים, המחירים הם אותו דבר בשניהם.. ובד"כ היד שניה יותר זולים מאשר בדיסק סנטר, יותר לכיוון ה-30 ש"ח ובסנטר הדיסקים יותר לכיוון ה40.. כשאני בת"א ד"א אני נכנסת לדדיסק סנטר לפני האוזן תמיד תמיד, כי באופן כללי יש שם מבחר מהולל ומחירים מצוינים לדיסקים מקוריים.. זו חנות הדיסקים האהובה עליי! בכל מקרה, הסניף ברעננה בהתהוות כמובן, אבל לדעתי ביחס לזה שהוא רעננן (תרתי משמע) וחדש, הוא סבבה לגמרי.. חוצמזה המוכרים שם ממש אחלה, המוכר שם זכר אותי מהפעם הקודמת שעשיתי שם קנייה והחליט שכבר הוצאתי שם מספיק במצטבר בשביל לתת לי חינם כרטיס הנחות של האוזן, ובכלל, הם מבינים עניין והם ממש בסדר..

oh poor boy...

ככה את קונה עמיתארז בלי להגיד לי
והיי. הידעת. *רגע של זכרונות ילדות* אבא שלי אוהב קייט בוש. מעניין מה -זה- אומר
שבת שלום [ותבריאי!!! מחר רג'ינה!!! אמ, יעל דקלבאום התכוונתי!!! ושתוציא דיסק שנוכל לתמוך בה גם, סנובית
]

Applebite

New member
לא משנה עד כמה היא דומה,

|הקפסלוק|לעולם לא להשוות לרג'ינה!!!!! רג'ינה יש רק אחת!!!!|סקפסלוק| ולמה אני לא מוזמנת ליעל דקלבאום?
אחרי כל התיאורים וההשוואות, אני חייבת לחזות בפלא!!

וגאד, אני לא יודעת איך לא התפרעתי פה ב../images/Emo32.gif

על ההופעה הזאת. אם השוותי אותה לרג'ינה עד אתמול לא ידעתי כלום עד שהיא עלתה על הפסנתר
והתחילה לעשות פרררררררררררפרפרפרפרפררררררררררררר זה כאילו היא ממש מנסה להיות היא אבל היא לא! היא ככ מיוחדת ומשל עצמה שאת לא מסוגלת לחשוב את זה אפילו היא גם רג'ינה וגם ג'ניס ג'ופלין וגם חייזר
אללה יסטור

אפילו המורה שלי לפיתוח קול ../images/Emo47.gif|פלסמסיקה|../images/Emo6.gif

אמרה שדקלבאום אחת הטובות בארץ לטעמה. אפילו מוזיקאים אומרים
|סוגד| |מת| אהההההההההההההה

shiray

New member
קיבלתי ציון יותר גבוה ממספר ההודעות שלי!!!!

(טוב נו, היה לי 290 ומשהו... זה היה די עצוב אם הייתי מקבלת כזה ציון....) קיצררררררר אחרי ששגעתי לכם את השכל חודשים לגבי הפסיכומטרי שלי, והתעצבנתי על כמות הטריגרים של טורי עם המילון של יואל גבע, הגיעו הציונים ו...... 729! חחחח עם פטור באנגלית (142! אפילו לא גבולי חח) ו145 בכמותי ($@$%@ פעם הייתי גאונה בזה) וזהו, אמרתי שאני צריכה לכתוב פה (יותר נכון, אמרו לי שאני צריכה לכתוב פה... זו הייתה הצוואה של רעות והיא לומדת עכשיו ומאמצת איזה רוסי-אתיופי, אז מגיע לה)

boy for pele

New member
מזל טוב.

ציון טוב. כמוני באנגלית, קצת פחות ממני בכמותי. בטח קרעת לי את הצורה במילולי. בכל אופן, תתקבלי עם זה לאן שאת רוצה.

shiray

New member
חחח למי קרעתי את הצורה במילולי?!

היה מילולי זוועתי... קיבלתי 135... והכמותי אבל קצת מבאס (קצת בגלל שקשה להתלונן על הציון הסופי), בגלל שהטעויות שם היו שטות (אחת וודאית, כנראה הייתה עוד אחת לפי הציון) מרוב עייפות (יותר מדי הבנת הנקרא דחוסים בשעתיים+מילולי שואה)... את הקשות פתרתי בלי בעיה...

למעלה