זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifלא בהכרח..

אם את חולמת שאת רואה מישהו מת אז יהיו לו חיים ארוכים...אם את חולמת שאת רואה ממש מישו איך שהוא מת אז זה אומר שלך יהיה אסון... אבל זה חרטה כל הפירושים האלה.. אני לא מאמינה בזה פעם חלמתי את החלום הכי מפחיד שלי..הוא הלך ככה: אמא שלי צעקה עלי והיא אמרה לי שהשכנה ממול רואה לי את החלומות בלילה ושזה לא בסדר שאני לא סוגרת את החלנות שלי בלילה והיא ממש רואה לי את החלומות...ואמא שלי ממש צרחה אלי שאני אסגור את החלום.. ואז מרוב הצרחות פתאם ראיתי אותה מתה..ממש איך שהיא מתה מתוך הצרחות...(ה' ישמור) זה היה כ"כ מפחיד אני התעוררתי בבהלה...בחיים שלי לא חלמתי חלום כזה.. הלכתי לספר פירוש חלומות והיה כתוב שאם אני רואה איך מישוו מת אז זה אומר שיקרה לי אסון..ומאז עברו כבר יותר משנתיים וברוך ה' טפו טפו טפו לא קרה לי שום אסון..
אז זה אומר שזה ממש חרטה.. אבל מה זה היה ממש מפחיד ואני ממש חשבתי שהולך לקרות לי אסון.. ומאז אני לא ישנה עם חלום פתוח בחיים!!! וכולם יודעים את זה פעם ממש רבתי עם חברה שהיא רצתה לישון עם חלום פתוח ואני לא הסכמתי אז ממש רבתי איתה.. קיצר זה חרטה..אל תאמינו בזה

Lior Maman

New member
../images/Emo12.gif מהזה החלום הזה, איזה מפחידד וואי

תודה לאלא שלא קרה כלום ושגם לא יקרה כלום טפוטפוטפו חמסה חמסה שום בצל

Lior Maman

New member
גם מוכרתלי ההרגשה, גמני חלמתי משהו דומה

חלמתי שסבתא שלי מתה אלוהים יודע למה חלמתי את זה, היא חיה תודה לאל, והיא שוכבת עכשיו על הספה אצלי רואה ערוץ 22 עם אמא שלי, שתזכה לחיים ארוכים טפו טפו טפו בלי עין הרע שום בצל חמסה חמסה
אבל אני קמתי בבהלה מהמיטה עם דמעות בעיניים !! נשבעת לך שהיו לי דמעות על הפנים . ואני בוכה ולא מבינה למה, וזה היה כזה מפחיד !

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifגמאני חלמתי את זה על סבתא שלי

שתזכה לחיים ארוכים..

niro levi

New member
../images/Emo216.gifאני חלמתי על סבא...

שהוא מת.. ואמא אמרה לי שמוות בחלום דווקא זה חיים ארוכים..

Lior Maman

New member
חח לפחות מצאתי מישהי שמבינה אותי ,

חברות שלי אומרות שאיאפשר לבכות בתוך חלום
סתומות|:

מירוש 18

New member
בטח שאפשר, זה כניראה לא קרה להן אז הן חושבות

שלא. אני בכיתי בחלום ואז היתעוורתי וראיתי שאני בוכה במציאות גם... וזכרתי את החלום שהתעווררתי

Lior Maman

New member
O: זה בדיוק מה שקרה לי !!

וזה היה מפחיד, ובבוקר שאלתי את אמא שלי איך סבתא מרגישה חח דאגתי לה בגלל החלום .

dina101

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

העיקר שזה חלום ולא אמיתי . וזה קצת הזוי O:

למעלה