הרכב השנהההההההה!! אללי אבל למה עד אלייך במקום 34 לעזאזל?!
ש שלומיתת New member 12/9/07 #14 ../images/Emo47.gif../images/Emo106.gifהרכב השנהההההההה!! אללי אבל למה עד אלייך במקום 34 לעזאזל?!
L Lior Maman New member 12/9/07 #67 כן מה 32 מהה התאכזבתי :| אב לא נורא, אשם היה ב 3 הגדולים, ותראי זה אני שיר השנה וכמובן להקת השנה
N niro levi New member 12/9/07 #31 ../images/Emo216.gif../images/Emo47.gifכל הכבוד../images/Emo47.gif
ר רונקיפליצית New member 12/9/07 #24 ../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifאין אין אין עלינו../images/Emo47.gif../images/Emo9.gif אאאאלה! סאמאשלהם מה עד אלייך כזה בסוף.
../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifאין אין אין עלינו../images/Emo47.gif../images/Emo9.gif אאאאלה! סאמאשלהם מה עד אלייך כזה בסוף.
N niro levi New member 12/9/07 #25 ../images/Emo216.gifהרכב השנההההה../images/Emo47.gif כל הכבוד לסינרגיה.. ולנו ולכל מי שהצביע והשפיע.. למה עד אלייך מקום 34????? מזה השטויות האלה? בעזרת ה' אשם או תראי זה אני מקום ראשון.. מישהו יודע מתי בדד???
../images/Emo216.gifהרכב השנההההה../images/Emo47.gif כל הכבוד לסינרגיה.. ולנו ולכל מי שהצביע והשפיע.. למה עד אלייך מקום 34????? מזה השטויות האלה? בעזרת ה' אשם או תראי זה אני מקום ראשון.. מישהו יודע מתי בדד???
L Lior Maman New member 12/9/07 #27 עמרי אמר שישמיעו את בדד בהמשך המצעד ולא משמיעים ;-[ אנ'לא יכולה לחכווות כבררר
N niro levi New member 12/9/07 #30 ../images/Emo216.gifההמשך יכול להיות גם בסוף ואני צריכה ללכת לסבתא ועזור לה במשהו.. ואני לא הולכת בגלל השיר.. שישמיעו כבר את השיר!!!!!!!
../images/Emo216.gifההמשך יכול להיות גם בסוף ואני צריכה ללכת לסבתא ועזור לה במשהו.. ואני לא הולכת בגלל השיר.. שישמיעו כבר את השיר!!!!!!!
ד דורה17 New member 13/9/07 #83 אתם שוכחים שבכל ההצבעות שלנו קידמנו את מרגיש אחר אשם ותראי זה אני.. פחות השקענו בעד אלייך זה היה ברור שזה יקרה.. [לפחות אני עשיתי ככה...]
אתם שוכחים שבכל ההצבעות שלנו קידמנו את מרגיש אחר אשם ותראי זה אני.. פחות השקענו בעד אלייך זה היה ברור שזה יקרה.. [לפחות אני עשיתי ככה...]
L Lior Maman New member 13/9/07 #86 ../images/Emo12.gif כשחושבים על זה, מרגיש אחר לא היה במצעד! כתבת שקידמנו את מרגיש אחר וזה .. אז פתאום שמתי לב לזה ^ .
../images/Emo12.gif כשחושבים על זה, מרגיש אחר לא היה במצעד! כתבת שקידמנו את מרגיש אחר וזה .. אז פתאום שמתי לב לזה ^ .
ד דורה17 New member 13/9/07 #119 וואלה? לא שמעתי ת'מצעד ת'אמת.. לא ממש יצא לי.. שמעתי אותו מתוך החנויות שהייתי בהן חחח וואלה... אני דווקא הצבעתי לזה.. לאנורא.. אשם תראי זה אני והרכב השנה זה בהחלט מספק.. לא?
וואלה? לא שמעתי ת'מצעד ת'אמת.. לא ממש יצא לי.. שמעתי אותו מתוך החנויות שהייתי בהן חחח וואלה... אני דווקא הצבעתי לזה.. לאנורא.. אשם תראי זה אני והרכב השנה זה בהחלט מספק.. לא?