Nakuro

New member
איזה כיף

עוד לא קיבלנו מערכות אבל לפי מה שכיתות אחרות- כנראה יהיה לי כמעט כל יום שעת אפס ושמינית. יא!!!!!!!!!!

sha chan XD

New member
O.ם

ואני מתלוננת לי בלי בושה כשאני בבצפר שלא היתה לי מעולם שעת אפס והשיעורי בית לא מציפים אותנו כמו שציפיתי

yaeloolik

New member
לי אין שעות אפס אבל יש לי

עד שעה תשיעית או שמינית... ומסיבה מזעזעת כלשהי יש לי 5 שעות ביום שישי. יש לי 42 שעות במערכת... ואומרים שי"א שנה הכי חופרת אז פשוט מתחילים לעשות טבלת יאוש עד שייגמר ממ:/. ויש לי שימי לב... 13 שעות מגמה. 13!!!!!!11

Nakuro

New member
16 שעות מגמה ../images/Emo98.gif

אבל אני עוד בסדר, יש אנשים עם יותר... כוס אמא של הבצפר &&%^%$#$@#$@

shanchan

New member
../images/Emo2.gif איך כ"כ הרבה שעות מגמה?

לנו יש 11 שעות ואנחנו נחשבים עם מלא, לתקשורת יש בסה"כ 6.

shanchan

New member
אה, אם כך אז זה הגיוני.

[זה אומר שגם לי יש 16, אם להחשיב את ספרות מורחב וגרפיקה יחדיו. אם לא לזה התכוונת אני סתם טיפשה.
]

sha chan XD

New member
בצפר זה כזה ><;~

אוף >< וכל מי שגומר אומר שהוא לא רצה לגמור X: לפחות מי ששאלתי
יום ראשון - לומדת עד 4 וחצי (ארבעה שיעורי מתמטיקה ביום) ואז בארבע וחצי פיתוח קול ואז מיד אחרי פסנתר
ולחזור הביתה בשמונה בערב לשבת על שיעורי בית עד תשע וחצי, מקלחת אוכל ובקיצור ללכת לישון ב-12 ויותר ._. תצחקו עלי שזה כלום אבל אני בסך הכל בכיתה ח' ;; קצת רחמים ><; לא הספיק לי החופש אבל איכשהו היה נחמד לחזור X: בכל מקרה היה חפץ חשוד בכניסה לבצפר כשהגענו אז למדנו רק שעתיים

LudaGirl

New member
וואו שנה שניה

ואין לי יום ראשון ללימודים. כזה כיף. למי אכפת שאני בצבא, העיקר לא בביצפר. סתם, אל תקשיבו לי. קחו הכל בקלות. תתחפשנו כמו שצריך תלמדו כשצריך ולדברים שצריך, ותחיו ת'חיים כי הם הכי פנאן עכשיו. לא שכזה חרא בצבא, פשוט מעריכים שינה וחופש הרבה יותר. בעיקר כי אין חופש גדול ואין חופשים בחגים שהם יותר מיום אחד. אז יאללה, תתפננו ונצלו. ותעשו שטויות, כי אחר כך זה סתם דפוק אם עושים שטויות. בהצלחה בנות.

TheWingedPig

New member
כן,כן, שנת לימודים חביבה לכולכן...

אני כבר זוכרת את היום הראשון ללימודים, וההתרגשות שנלוות לזה, כזכרון רחוק מאוד.... התחלתי להתעניין בבניית המערכת שלי, ויש מקצועות, ממה שאני חייבת לקחת, והם לא מופיעים. ז"א, באתר שנרשמים לכל הדבר הזה, חסר הפרטים על המקצועות האלה (השעות המדוייקות והימים). וזה מעצבן אותי, כי אני רוצה שהמערכת שלי תהיה מוכנה לפני ההרשמה (התכנון שלה שיהיה מוכן).

למעלה