Nakuro

New member
מחר מרתף ;_;

סמעק, למה דווקא אותנו תקעו במרתף עם עמוד באמצע הכתה?

Blue Pencil

New member
://

תיכננו לפני כמה שעות ללכת לים כל המשפחה, ולפני חצי שעה התקשרה אליי חברה מהצוות שלי ושאלה אם אני יודעת שיש לי ישב"צ בשבע. אני לא ידעתי. אז החלטתי לא להגיע לישב"צ, והראשגדית שלי אמרה לי כמה שזה חשוב ואני לא בסדר והכל, ובמקום מסוים אני באמת לא בסדר, למרות שאי אפשר להסתמך על אנשים שיגיעו למקום כלשהו רק בגלל ששלחו להם SMS..מה לעשות שאני לא בנאדם שחי על הסלולרי? ושידענו על זה כבר שבוע שעבר והכל, אבל חשבתי שזה רק להגיש תיקונים, לא פגישה-פגישה! אוף, אז בסוף נשארתי בבית. יאי!:)

חמצמצה

New member
יש לי 35 שעות במערכת, כיתה י"ב HERE I COME!

שמתחלקות בצורה מוזרה ביותר, נכון לעכשיו אני חושבת שזה ככה: ראשון - 5 שעות שני - 9 שעות
שלישי - 6 שעות, כשזה כאילו 8 אבל יש לי שעתיים חלון באמצע היום
רביעי - 9 שעות
חמישי - כמו שלישי, 6 שעות נטו (שזה בעצם 8 עם שעתיים חלון באמצע היום) אבל אני מעדיפה לסבול יומיים ולהנות שלושה, מאשר להיות איזה 7 שעות ביום:-| האופציה השניה היא: ראשון - 4 שעות (כאילו 9 עד 13) שני, שלישי, רביעי אותו דבר. חמישי - 4 שעות (משעה חמישית עד שמינית) אבל אז שישי - 3 שעות. והמורה שמלמדת בשישי, במקום בבוקר חמישי וראשון היא יותר נחמדה. אז אני בהחלט מעדיפה את זה
ואני מוציאה היום סוףסוף טופס ירוק, שולחת אגרה מחר או מחרתיים, ומתחילה בשעה טובה לללמוד נהיגה וללמוד לתיאוריה! המטרה, לגשת לטסט בסוף נובמבר, כי יהיה לי רכב לעצמי, אז שאני אוכל לנצל אותו! 3:

shanchan

New member
אם כבר מערכת [וי"ב], אז;

ראשון- 6 שעות. שני- 10 פאקינ' שעות! [אבל מתוכן אחת ספרות ו-6 גרפיקה, אז זה סבבה] שלישי- 7 שעות+ חלון בשישית. רביעי- 7 שעות, מתחילה ב9 D: חמישי- 8 שעות+ חלון ארוך בשישית-שביעית. שישי- חופש!
כי אני לא ב5 יח"ל מתמטיקה [מי טיפשה?
] ולא בכימיה. בסה"כ 38 שעות. מתוכן 11 שעות מגמה, 10 שעות עם המחנכת שלי. סבבה. אבל אני רוצה לעבור לחיה the beast באנגלית וללוסי במתמטיקה, אז אמ.. נראה כבר מה ישתנה ואיך. י"ב. הולי שיט. [אה, ואם כבר שרשרתי פה, אז בהצלחה לך בתיאוריה-נהיגה-טופס ירוק!]

חמצמצה

New member
איך כלכך הרבה שעות עם המחנכת?;;

יש לי רק שעתיים חינוך, אבל היא מלמדת אותנו גם אנגלית וזה עוד כמה שעות, אבל זה לא חינוך]; זה כמו עוד שיעור מציק רגיל. י"ב מלחיצה טיפה, למרות שי"א הייתה מלחיצה הרבה הרבה יותר. כ"כ טוב שהיא מאחוריייי=]] רק נשאר לחכות לציונים הנוראיים שלי מהבגרויות. למה לעזאזל הם לא מפרסמים אותם??

חמצמצה

New member
ממ

כל הכיתה שלי סיימה מחשבים בי"א, אז הרבה מהם לקחו רק שני מוגברים, והשנה באמת ישלהם בערך 25-30 שעות. אבל לי יש עוד שני מוגברים לעשות השנה;-; החיים קשים!

cecilia L

New member
גם אני סיימתי מחשבים בי"א

(וגם מתמטיקה, שלוש יחידות.) ושני המוגברים האחרים שלי- ספרות ותנ"ך היו השלמה ל5 יחידות, ככה שזה היה לא הרבה שעות. בי"ב למדתי חוץ משניהם רק אנגלית והסטוריה. וחנ"ג, אבל לא באמת הגעתי. :]

חמצמצה

New member
אבל איך?@!$

אני משלימה ל5 בערבית, נשאר לי רק 2 יח', ויש לנו 7 שעות שבועיות! ובפיסיקה יש לי 9 שעות שבועיות:O והיסטוריה 5 ואנגלית 6 בערך חנ"ג נראה לי הולך להתבטל הרבה תודה לאלוהים^_^ כי בונים לנו אולם חדש, ואין איפה לעמל(?) אותנוD:::: אז אני אפילו לא אצטרך לא להגיעP:

חמצמצה

New member
היה לי ט' י' וי"א שישי חופש

אבל עכשיו החליטו לעשות לזה קאמבק רק לחלק מהתלמידים, אז אני עדיין לא בטוחה איפה אני:X

Karin917

New member
זה רק בהתחלה ככה...

חכי שתפרשי מאיזה מגמה או שתחליטי לוותר על כמה שיעורים
אחרי הפרישה מפיזיקה פתאום יכלתי לישון בימי שלישי עד 10! ואם הייתי ממש עייפה אז הייתי נשארת לישון גם על ההפסקה. באמצע השנה נגמרו השיעורי חנ"ג אז לפעמים הייתי ישנה עד ההסעות
. לגבי הטסט-אני התחלתי ללמוד בסוף מאי בתקווה להוציא רישיון בתחילת אוגוסט אבל סיימתי את כל השיעורים ופתאום התברר לי שלמורה אין טסטים
. שיהיה לך המון בהצלחה ואל תתבאסי אם לא תספיקי עד נובמבר כי גם דצמבר זה בסדר
.

חמצמצה

New member
חח

כן נובמבר-דצמבר, העיקר לפני ינואר, כי נכנס חוק חדש:S למרות שכשחברים שלי רצו לגשת לטסט, תוך שבוע המורה קבע להם טסט.. גג שבועיים
אז ני מקווה שזה ילך גם לי ככה. התכנון הוא ללמוד בצורה אינטנסיבית, 5 שיעורים בשבוע:X חח ממגמות אני לא אפרוש, י"א היתה יותר שעות והרבה יותר קשה והיא מאחוריי בכבוד
מחשבים סיימתי, נשאר לי רק מבחן 1 בערבית, פיסיקה הכל
אבל בפיסיקה ניגשנו השנה ליח' של המכניקה, המורה ואני פשוט לא הסתדרנו (שנאתי אותו, הוא שנא אותי) והוא הגיש אותי נמוך, אז אני אגש שוב השנה. (יש מורה חדש^_______^ ) חנ"ג אני בטוחה שיתבטלו הרבה כי אין לנו אולם ספורט יותר (הוא בבנייה, הרסו את הישן) אז בחורף תהיה בעייה=] ובכלל, יש אצלנו בד"כ הרבה ביטולים וגם הרבה יציאות מבצפר, ככה היה שנים קודמות^^" אז אני מקווה לטוב! אני רק מחכה שספטמבר יגמר, עם הפסיכומטרי והכל, פתאום הכל מלחיץ אותי, כי ניא לא מאורגנת כלכך:S

Karin917

New member
איזה חוק חדש?../images/Emo12.gif

לדעתי עדיף לך לקחת 3 שיעורים בשבוע. 5 זה המון
. משיעור 24 בערך תתחילי לנדנד למורה שלך ותוודאי שיש לו טסטים ואז תוכלי לקחת שיעור כל יום...

חמצמצה

New member
כן..

אבל אני לחוצה להוציא רישיוןD: ממ ככה, מינואר 08- חצי שנה מלווה.. מ15.10.07 - חוקים חדשים לנבחני התיאוריה (קורסים ותשלומים נוספים ובלהלה) תמיד יש מצב שזה יתבטל, אבל לא לוקחים סיכון

GalGul000

New member
מהההההה?!?!

חצי שנה מלווה?!?!? מה?! איפה קראת את זה?? אני יכולה להוציא רשיון רק במרץ:\ בגלל שנולדתי חודשיים מאוחר יותר יהיה לי מלווה חצי שנה?! מאז ומתמיד מדברים על חצי שנה מלווה אבל לא באמת עושים עם זה משהו... זה בטוח? ומה הקטע של התאוריה?

חמצמצה

New member
ככה אומרים:X

אני מקווה שלא.. התיאוריה זה כאילו יצטרכו ממש לקחת קורסים וזה, כי כרגע זה מזה קל לעבור תיאוריה

rotemi22

New member
כזה, רק אני מרוצה מהמערכת שלי? XD

29 שעות. תורידו 5 מתמטיקה ועוד אחת... 23. אז המערכת בערך ככה: ראשון- מתחילה בתשע ואז לומדת שעתיים. שני- מתחילה בעשר ואז לומדת שלוש שעות. שלישי- מתחילה בתשע ואז לומדת 6 שעות. רביעי- מתחילה רגיל ולומדת רק ארבע שעות. חמישי- מתחילה בעשר ואז לומדת שעתיים. D: שישי- ארבע שעות וזהו.
(תמיד אמרתי שמתמטיקה זה המקצוע האהוב עליי
)

rotemi22

New member
בעצם, ביום ראשון עוד ארבע שעות. ../images/Emo122.gif

נסחפתי. XD

חמצמצה

New member
מהפורום כנראה שאת היחידהD:

בשכבה שלי יש ילדים עם 25-17 שעות בשבוע, אבל זה אומר שהם לא עושים מתמטיקה השנה, או מקצוע אחר. כי או שהם עשו את כל ה5 יח' בכיתה י', או שהם עשו 3 יח' וסיימו בי"א בכלמקרה הם סיימו ]; ואין להם במוגבר שלהם 9 שעות, יש 9 שעות פיסיקהההההההה];

למעלה