o0Invisible0o

New member
סיימתי את הארי פוטר השביעי!!

מאוכזבת קלות, אבל מבינה שאחרי הכל זה כנראה רק ספר ילדים..
היה טוב וטוב שהיה. ועכשיו סופ"ש..זה בכלל מצויין!
והייתי השבוע בימית 2000 והיה ממש ממש כיף!
ויש לי כבר כמעט 30 עמודים כתובים בעבודת סמל..
כמה חבל שזה לא נחשב לכלום..[עוד חודש וחצי של עבודה יומיומית ואולי אני אסיים את עבודת הסמל..XDD משעשע, לא?] אבללל..מבחינת פז"מ עוד שבועיים אני סמלת!!! אהאהאה!!!!!!!!!111111111 שחרור מתקרב בצעדי ענק!! וממה שחברתי למדור ראתה בחברות אזרחיות [היה כזה סיור..] אנחנו מה זה הולכות למצוא עבודה מעולה במחשבים ולעשות מלא כסף..
מלהיב, לא? תודה לך צה"ל על שלימדת, הכשרת והענקת לי ניסיון והמלצות.
ואפשר לשנות את המדינה!! אפשר, אני אומרת לכם! אני אוכיח ולא אכנע! i swear!!
[דיון ארוך ומרתק עם המפקד שלי ועוד מישהו מהמדור היום..
המדינה היא לא מקרה אבוד, נכון?] וסיימתי עם החפירה השבועית/יומית/מתי שיש לי זמן שלי..

rotemi22

New member
הממ.. גם אני התאכזבתי ממנו במידה מסויימת. :/

חחח לא הבנתי כמעט כלום עם כל המושגים הצבאיים האלה, אבל הפרצופים מבשרים שזה טוב.
אז.. חח סופ"ש נעים. D;

o0Invisible0o

New member
פחח..תודה! גם לך!../images/Emo9.gif

הוא היה כזה נמרח..ומעפן.>< אני מאוד מאוכזבת ממנו..
"שחרור מתקרב בצעדי ענק!!" זה כל מה שחשוב מתוך כל המונחים הצבאיים..

TheWingedPig

New member
וואי, למה ללכלך? D-:

דווקא הספר היה ממש בסדר...האווירה שלו הייתה שונה לגמרי מהקודמים, אבל לאוו דווקא לרעה:) לא הייתי אומרת שזה ספר לילדים, הוא הופך להיות מאוד אפל ורציני בערך מאמצע הסדרה. מזל טוב על הסמל (באסה שאת חייבת לכתוב עבודת סמל, תנחומיי><), ואני שמחה בשבילך שהשחרור שלך מתקרב. אני זוכרת כמה אני חיכיתי לזה בזמנו :)

o0Invisible0o

New member
../images/Emo58.gifלהארי פוטר השביעי...

נגד כל הסיכויים..הוא מנצח את וולדמורט. צפוי וברור, סבבה. אבל לפני שזה קורה היא אומרת שהוא חייב למות, כדי שוולדמורט למות- מגוחך משהו, אבל נהניתי מהאירוניה ומהמחשבה שהוא חייב למות.
סופסוף. כמובן שהוא לא מת..כלומר, הוא חוזר. בדרך שממש לא הבנתי, בגלל הדם שאצל וולדמורט? בגלל שהוא בחר למות לטובת השאר? לא ממש הבנתי, לא עקרוני. הוא שורד, בפעם השנייה קללת מוות. ממש הגיוני. והפרק המסתורי, האחרון שהיא כתבה ושמרה בכספת כ"כ הרבה זמן- זה הסוף המוגחך שלה? זה הסוף השמור ביותר..שנכתב כבר לפני שנים? הוא נשוי לג'יני וקרא לבנו על שם סוורוס ואלבוס?XD ורון והרמיוני ביחד- ואוו, שוק! זה היה כזה סוף מגוחך!! הפרק האחרון היה פשוט בדיחה מבחינתי..
וכל הספר עם האוהלים, והמשימות והקרבות הבלתי נגמרים..כ"כ איטי. ה' ישמור. וכל המשימות שמתוכננות באופן כ"כ לקוי. הילד ששרד הוא קוסם עם כ"כ מעט כישורים! הרמיוני הרבה יותר חזקה ממנו..ואפילו לרון לא חסר! ונוויל בכלל הפתיע! וג'יני גם קוסמת מוכשרת..כולם, חוץ מהארי! והסיפור עם סנייפ ולילי, סתם מוזר. אומנם אכן מסביר ומשלים את החלל הריק לגבי שנאתו של סנייפ כלפי הארי כל השנים, אבל טלנובלי משהו..
אהבתי את ההעמקה בדמות של דמבלדור, סופסוף. עם כי התוספת של אחיו הייתה סתם מוזרה, למה הוא היה צריך להכנס לספר השביעי? לא מבינה. והחזרה של פרסי גם הייתה ממש מיותרת לטעמי. והיא הרבה את טונקס ולופין בכזאת אדישות.
וחיברה ביניהם גם באדישות וללא כל רמז מוקדם.
לאיודעת, הרבה דברים בשביעי היו מאולצים..והסוף..הסוף היה פשוט ספר ילדים! חבל את כל ששת הקודמים ממש ממש אהבתי..ואפילו השישי- לא הרגשתי שהוא נמרח למרות שגם בו היה את הקטע המדכא של ההיסטוריה של וולדמורט בפיסות קטנות של מידע...

TheWingedPig

New member
../images/Emo58.gif

זה היה דיי ברור שהארי ינצח, ועם היא הייתה מחליטה להרוג אותו, אז כל המוני המעריצים היו פשוט משתגעיםD: דווקא אהבתי את זה שהארי היה חייב למות כדי לנצח את וולדי. הוא הרי לא ידע שהוא לא באמת ימות, אז ההקרבה שלו הייתה כנה ואמיתית. אני חייבת לומר, אני הייתי קצת בהלם כשקראתי על הזכרון של סנייפ (הקטע האחרון שלו). ולפי מה שהבנתי, הארי נשאר בחיים כי כשוולדמורט תקף אותו, הוא תקף את החלק של הנשמה שלו (אני גם לא ממש סגורה על זה, יש כמה מקומות מעט מעורפלים בהבנה של כל הדבר הזה). זה נשמע לי קצת כמו "הוצאת דיבוק" P: אני חושבת שה"סוף השמור" הזה, הכוונה לסוף העלילה של הספר, לא לפרק של "מה הם עושים בעתיד". נראה לי שאת הפרק הבאמת אחרון היא הוסיפה כשכתבה את הספר. הקטע עם השם של הבן שלו קצת הזוי...אבל שהוא מתחתן עם ג'יני, ורון עם הרמיוני, זה איזשהו "האפי אנד" שהיה חייב להיות שם, לא? ז"א, היה מעט עלוב אם כל אחד מהם היה נשאר רווק, לא? D: דווקא עניין האוהלים, והעובדה שהעלילה מתקדמת לאט, זה היה מאוד הגיוני ובנוי בצורה מאוד טובה. מאוד הגיוני שלחבורת טינייג'רים יקח זמן להגות תוכנית טובה, ויהיה להם מאוד קשה להסתדר לבד בעולם. לגמרי לבד, ללא סיוע של הורים או חברים. כמובן שהרמיוני כ"כ שולטת בספר הזה, היא כ"כ חכמה וחושבת על כל צעד, מתכננתהכול. אבל זה היה יפה מצד רולינג לתת לה ולרון יותר קרדיט בספר הזה. סך הכול, היא הופכת את הארי להרבה יותר אנושי פה, ולסוג ה"גיבור" שמאוד תלוי בעזרת החברים שלו. וגם מאוד יפה שרון והרמיוני מוכיחים כל פעם מחדש את החברות הטובה בינהם ונאמנותם להארי (אחרי כל הפעמים שהוא מתעקש להמשיך להלחם לבד). אני מתארת לעצמי שיש פה פאן מאוד חינוכי, בהעברת המסר על חברות טובה ועזרה הדדית וכו'. כן, מסכימה איתך שהסיפור בין לילי לסנייפ מעט טלנובלי, אם כי אני מאוד אהבתי את הקטעים על הילדות המשותפת שלהם, ואת כל מה שמספרים על פטוניה. וגם אהבתי את הקטע עם דדלי בתחילת הספר:) מה שאני אהבתי בהעמקת דמותו של דמבלדור, הוא הפרטים עליו שהיו יותר שליליים. לא אהבתי שתיארו אותו בתור איזה קוסם קדוש ומושלם. אז היה נחמד לדעת שהוא לא היה באמת כזה קדוש. רק הוסיף לדמותו. ומה הסיפור עם אח שלו ועזים? D: (אגב, אח שלו הופיע גם בספרים אחרים, באזכור קטן כזה כ"הבעלים של הפונדק") זה מה שחמוד פה, עכשיו לקרא הכול מחדש, ולראות כמה אזכורים יש להרבה דברים שמתגלים רק בסוף. דווקא לדעתי, החזרה של פרסי הייתה מאוד חיונית, כדי להראות שגם אדם שהולך אחר שקרים, סילוף והתכחשות למשפחתו, יכול למצוא דרכו חזרה. ואני מתארת לעצמי שלפחות ההורים שלו מעולם לא הפסיקו לאהוב אותו, וקיבלו אותו בזרועות פתוחות. אז היה נחמד לראות את פרסי מתעשת וחוזר כדי לעזור לכולם להלחם. הסיפור בין לופין לטונקס היה מעורפל לגמרי ולא זכה למספיק התייחסות. בהחלט משהו מאולץ בזה

wine forever

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo58.gif

אני חושבת שהספר היה מדהים, הכל היה מובן לגמרי, מרגש, עצוב, מצחיק... הכל מושלם, אני מסכימה שהפרק האחרון עם אלבוס סוורוס היה הזוי... כי הוא שכח את סיריוס !

o0Invisible0o

New member
קודם כל, יש בינינו הפרש גילאים..../images/Emo12.gif../images/Emo58.gif

את בת 14, אני בת 20. אז הגיוני שכספר ילדים..את יותר תאהבי ממני ותעריכי אותו באופן שונה. לא מזלזלת או משהו, כן? פשוט באמת כשהייתי בת 14 הסתכלתי על ספר אחרת מאיך שאני מתסכלת על ספר כיום.
לא כ"כ הפתיע אותי שסיריוס הושמט, כי החשיבות שלו ירדה בהרבה בספר הזה.. מובן לגמרי- שוב ניתן להתווכח, רוצה להסביר לי איך הארי לא מת? מה באמת קרה שם? מרגש? מהשלישי בכיתי בכל ספר, בזה לא בכיתי. מדהים? עיניין של טעם, זכותך לדעה שלך וזכותי לשלי. לדעתי לא היה שומדבר מדהים בספר הזה..והוא קצת נמרח בכוח. לדעתי. וגם לך אני אתן תשובה מעמיקה יותר כשאחזור..

Blue Pencil

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif

אני סיימתי את הספר בהרגשה נורא וואו, ואז הגיע הפרק האחרון, שממש הרס את האווירה, לדעתי.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifמחר בצפר ../images/Emo12.gif

זהו, נגמר החופש.. האמת, אני מרוצה שנגמר החופש. זאת אומרת, בינתיים אני מרוצה ושמחה מהעניין.. שבוע הבא אני אבכה שבכלל אמרתי את זה
(ואם אתן תוהות מדוע אני ערה בשעה כזו ביום שבת, אז התשובה היא שפשוט עוד לא הלכתי לישון..
)

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifחחח גמאני האמת

מעשה חכם להיות ער עד כאלו שעות כשיש למחורת לימודים
מה תעשי כשיהיה בצפר? תשני ?
(הממ מוזר אני בדר"כ אפעם לא רושמת באוף
)

Karin917

New member
מחר עבודה../images/Emo3.gif

זה כזה מוזר שאין לתאריך הזה יותר משמעות בשבילי.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gif כבר..אממ..שנה שלישית אאל"ט

שאין לו משמעות מבחינתי..וזה עדיין מוזר לי!

למעלה