ענקקקקק לכל השבוע
J just adiki New member 19/8/07 #1 ../images/Emo32.gifענקקקקק לכל השבוע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
A amos z המקורי New member 21/8/07 #23 ../images/Emo32.gif נפתחה קומונה חדשה לסיון שביט..........! נפתחה קומונה חדשה לסיון שביט..........! http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?CommunaId=28074
../images/Emo32.gif נפתחה קומונה חדשה לסיון שביט..........! נפתחה קומונה חדשה לסיון שביט..........! http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?CommunaId=28074
L linoy7 New member 19/8/07 #5 ווהווווווו../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif אני לא מאושרת, סתם בא לי יאללה, עוד 4 ימיםםםםםםםם!
T the whole shebang New member 19/8/07 #6 חחחח ראיתי סאות'פארק עכשיו../images/Emo10.gif אני נקרעת מצחוק
T the whole shebang New member 19/8/07 #11 חחח בכיתי מרוב צחוק,וגם בהיכל התרבות!! "איזה שובינסטים אתם!עוד מעט תגידו שנשים לא יודעות לנהוג!" "לא את זה לא נגיד,אצלנו הן נוהגות,הן נוהגות לבשל הן נוהגות לנקות הן נוהגות לטפל בילדים" חחחח זה לא ממש ככה אבל ממש בנוסח זה כל כך מצחיק
חחח בכיתי מרוב צחוק,וגם בהיכל התרבות!! "איזה שובינסטים אתם!עוד מעט תגידו שנשים לא יודעות לנהוג!" "לא את זה לא נגיד,אצלנו הן נוהגות,הן נוהגות לבשל הן נוהגות לנקות הן נוהגות לטפל בילדים" חחחח זה לא ממש ככה אבל ממש בנוסח זה כל כך מצחיק
L linoy7 New member 20/8/07 #14 עוד 3 ימיםםםםםםםםםםםםם../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif מה עוד 3 ימים? מסתיימת העבודה ומה עוד 8 ימים? אילתתתתתת אממ.. יותר מאוחר אני הולכת לקנות את כל הדברים לבי"ס איך אני אוהבת את זה יומטוב
עוד 3 ימיםםםםםםםםםםםםם../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif מה עוד 3 ימים? מסתיימת העבודה ומה עוד 8 ימים? אילתתתתתת אממ.. יותר מאוחר אני הולכת לקנות את כל הדברים לבי"ס איך אני אוהבת את זה יומטוב
L linoy7 New member 21/8/07 #18 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חזרתי עכשיו מעיר ערוץ הילדים../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif זה היה פה בפארק ליד הבית שלי רוני סופרסתם הופיעה
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חזרתי עכשיו מעיר ערוץ הילדים../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif זה היה פה בפארק ליד הבית שלי רוני סופרסתם הופיעה