אוי אוי אוי!! לא הולכים לכזה דבר אפילו לא בצחוק!!
L linoy7 New member 21/8/07 #21 ../images/Emo6.gifאמא שלי אמרה- "בואו, נצא קצת, נסתובב בפארק .. יש היום משו של הילדים" אמרתי לה- "אה, עיר ערוץ הילדים?!" דווקא היו שם הרבה חבר'ה.
../images/Emo6.gifאמא שלי אמרה- "בואו, נצא קצת, נסתובב בפארק .. יש היום משו של הילדים" אמרתי לה- "אה, עיר ערוץ הילדים?!" דווקא היו שם הרבה חבר'ה.
L linoy7 New member 21/8/07 #26 אה, יומולדת שלך../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif נעל שכמותי מה את רוצה מתנה?
S sapiri5 New member 22/8/07 #29 יאייי ליי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gifחחחחחחחח(דרור כנסי) האוף מוקדש לי ישששששששש דרור מה זה היה מה נסגר את קלטת אריק חושב שמריסול בחיים לאאאא אסור לו לחשוב עלייה ככה איזה פרק עצוב זה היה
יאייי ליי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gifחחחחחחחח(דרור כנסי) האוף מוקדש לי ישששששששש דרור מה זה היה מה נסגר את קלטת אריק חושב שמריסול בחיים לאאאא אסור לו לחשוב עלייה ככה איזה פרק עצוב זה היה
T the whole shebang New member 22/8/07 #30 ../images/Emo6.gifלא ראיתייייייייייי../images/Emo10.gif קקה בתחת חחח היתי בטוחה שההקלטה יצאה מוצלחת אבל לא
../images/Emo6.gifלא ראיתייייייייייי../images/Emo10.gif קקה בתחת חחח היתי בטוחה שההקלטה יצאה מוצלחת אבל לא
L linoy7 New member 22/8/07 #32 מחר זה נגמרררררררררר../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif סופסוף! אחרי חודשששש, אני מסיימת מחר לעבוד בערב חוגגים יומולדת לחברה יומטוב
מחר זה נגמרררררררררר../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif סופסוף! אחרי חודשששש, אני מסיימת מחר לעבוד בערב חוגגים יומולדת לחברה יומטוב
T the whole shebang New member 23/8/07 #36 חחחחח מה יש לך היום?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif
T the whole shebang New member 23/8/07 #41 ברור שלאאא../images/Emo99.gifאת לא יודעת ראית את מה שיקרה בינו לבין קאלי בפרק האחרון ראית ראית אני אתן לה כאפה!
ברור שלאאא../images/Emo99.gifאת לא יודעת ראית את מה שיקרה בינו לבין קאלי בפרק האחרון ראית ראית אני אתן לה כאפה!
S sapiri5 New member 23/8/07 #42 יאיאיאיאיאאא למה כאפה../images/Emo35.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif