linoy7

New member
חחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif עדיין לא קיבלתי משכורת.../images/Emo41.gif

רק חלק.. תעשי חישוב: 5 ימים= 800 ש"ח
עבדתי מה- 24.7 עד היום- 23.8- לא כולל שישי-שבת

linoy7

New member
את לא יודעת?../images/Emo2.gif../images/Emo3.gif הייתי דוורית../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

linoy7

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif תרגישי טוב!../images/Emo25.gif../images/Emo41.gif

sapiri5

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifאיפה ישרראאאא../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

TheIs258

New member
ישרא פה../images/Emo10.gif../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

לישרא אין מה להגיב
ישרא לא אוהבת
גדול כי ישרא רוצה לפתוח
כל יום!!
ישרא חשה התעלמות מצד כל הצדדים למעט ספספ[
] אז ישרא מאוד נעלבת
[
] ישרא לא רוצה שביתה בתחילת השנה
ישרא לא רוצה לעלות תמונות כי אף פעם לא בוחרים את שלה וישרא נעלבת|צומי|
ישרא רוצה כבר ציונים בבגרויות
&^%&$@^*$@&##^%&$@&$@%@$#@^$%^*@$@^&#

sapiri5

New member
חחחחחחחח גם עדידי שאלה איפה ישרא../images/Emo70.gif

במסנג'ר

TheIs258

New member
אבל עדיין אין לי ציונים^%$&@$#@../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

את זה לא יכולתי לראות

linoy7

New member
סיימתי לעבודדדדדדדדדדד../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

וואי, החודש עבר מהרררררררר
אבל עבר
יאיי
בערב מסיבתהפתעה לחברה
יומטוב

היייי../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

יוווווו אתמול הייתי בהופעה של עדי אשכנזייי שמעו היה הכי מצחיק בעולםםםםם היא כזאת קורעת היה ממש צחוקים היא גם דיברה מלא עם הקהל היו מאחרים והיא התחילה כזה להגיד להם שילמתם כרטיס לא יפה בואו אני אתחיל את ההופעה מההתחלה אז אני אספר לכם מ ההיה כל אחד אמר שם וחיה שמתחילה בשם אז היא שואלת אותו איך קוראים לך אז הוא אומר לי ברוך והיא אומרת לו חיה אז הוא אומר לה בבון חחחחחחחחח ואז היא עושה לאישה והנשים כל אחת עלתה לבמה והראתה את הציצי שלה בא לך?והיא לא עונה לה אז עדי עושה לא לא בכיף שלך לא צריך פשוט כולם עשו את זה אז ככה ש... חחחחחחחח וגם היתה אחת שקמה ועברה בקדימה של הבמה כיאילו בלי מוח בכלל אז עדי כזה דרך הבמה רצה אחריה ועושה לה מה קרה אני לא מצחיקה רגע בואי נדבר על זה שניה נו אל תלכי וההיא בורחת ואז עדי כזה עושה 'ואוי כועססססתתתת' חחחחחחחח יו אני לא יכולה איתה ההבעות פנים שלה התנועות שלה על הבמה די הרגה אותי..

linoy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאיןןןןןןןן, היא גדולהההההה../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif

אני מתה ללכת להופעה שלה!! ממממ

למעלה