טל 182

New member
ברוכה השבה! ../images/Emo24.gif

אני טל, בת 14 מרמת גן. את כנראה היית כאן לפני שאני הצטרפתי אז...נעים להכיר!
ו...אוונסנס זו אכן להקה מאוד עסיסית! וגם MCR מעולים!! וגם את עכשיו חוזרת לפורום פוב אז בכלל!!! <--- יש לך טעם טוב.

Fall Out Liel

New member
ברוכה הבאה/שבה לפורום 1612!../images/Emo168.gif

ליאל,16,מרכז. השתלבות/התמכרות נעימה
!

shaharyy

New member
../images/Emo85.gif אעאעאעאעאע יום ראשון!!!

יום ראשון שלי בעודה!! קיבלו אותי!! היה לי דיי נחמד!! יש שם שם
שכחתי לרגע מה שמו!! אה כן!!
עודד!! טוב הוא נורא נחמד!! ויש שם אחת אדוה שהיא נורא חמודה! ויש שם את נממממ... אה כן! מור!! שגם חמודה! (ואני חייבת לצין שהיא גם ילדה יפה!!) והיה לי כיך היום עם ליאל!!

shaharyy

New member
../images/Emo85.gif חנות צעצועים!! אעאעאעאעאעא

אעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעא וכיף שם למידי!!

falloutgirl XD

New member
משעמם לי ><

אז כדי להפיג את השעמום אני אספר לכם על השיעור שהיה לי היום עם רוני B מנולד לרקוד
קודם כל, היא ממש ממש חמודה ולא סנובית כמו המון מפורסמים D: באתי לשיעור של הצעירים שזה עד גיל 15 [אני בת 13] ואחרי שסיימתי את השיעור איתה [שהיה כיף מאוד DD: ] סתם דיברנו ואז היא אמרה לי להישאר לשיעור של הבוגרים והמתקדמים [מגיל 15 ומעלה] ואמרתי לה שאני רק בת 13 אז היא אמרה לי שלא נורא ושהרמה תתאים לי בדיוק בשיעור של המתקדמים וזה אפילו יהיה לי קל
אז נשארתי לשיעור הבא והיה ממש ממש ממש כיף DDD: ולמדנו כל מיני קומבינציות ממחזות זמר כמו: "שיקגו" ו"קאטס" ורוני התייחסה אל כולנו ממש יפה והיא הדגימה לנו איזה תנועה ועף לה המיקרופון הקטן הזה וכולם התחילו לצחוק כולל אותה
בקיצור, אם יש לכם איזה שיעור איתה תלכו אליו כי היא מורה ממש טובה D: סיימתי לחפור

Misery Business

New member
../images/Emo207.gif מאמצת..

אני רוצה לאמץ אותו----
-- כי החלטתי שמהיום אני לא רק גמד של סנטהקלאוס! אני גם מדוזה! אם הוא שייך למישו תגידו..

לייינוש

New member
חזרתי לארץ אנשים!!!

כן אחרי שלושה וחצי שבועות אני פה!!!! וטוב טסתי לבד והצלחתי!!!! יש לי את זה!!

Fall Out Liel

New member
ברוכה השבה ליזראל!../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

השתלבות/התמכרות נעימה
!

לייינוש

New member
את הכול ../images/Emo13.gif

נוו כתבתי את זה אחרי טיסה ארוכה אם התרדות מיניות!! אני שורדת את הכול.. ותודה לכולן :):)

למעלה