chocolate chips

New member
ברוכה השבה...!!

טסת לבד אני בטוח הייתי נאבדת
אפילו שטסתי עם ההורים שלי נאבדתי!!
אבל בסוף מצאו אותי..XDXD

לייינוש

New member
כן!!!

היה בטיסה ילד איתי שלא הפסיק להסתכל עליי!! והוא היה בערך בגיל שלי הוא תקע בי מבט כזה והוא התחיל ללטף לי את היד והסתכלתי עליו והוא ביקש סליחה.. אבל אז הוא שם את היד שלו על הברך שלי..!!! ודי אבא שלו היה לידו כן אבא שלו!! ולעזאזל אל היה לי נעים!! ואוף!!! למה זה קורה רק לי?!?!?!!?!?!?!?! אני צריכה טיפול פסיכולוגי לא מפסיקים להציק לי!! כן הטרדות מיניות!!!!

falloutgirl XD

New member
O M F GERARD

למה לא העפת אותו ממך וביקשת מהדיילת לעבור מקום?
אולי היא הייתה מעבירה אותך מקום. טוב שהוא לא קרא לך לשירותים איתו וזהו X_X זה לא אשמתי שאני מושפעת מהפאנפיקים על פרארד

NoAmItA ChAn

New member
איזה מטומטם -__-

היית מחטיפה לו סטירה, או מבקשת ממנו שיעיף את היד שלו B|

לייינוש

New member
אבל אבל אבל

אני לא יודעת איך להגיב במצבים כאלה.. זה לא שהוא היה בן 100 ומשהו הוא היה בערך בגיל שלי אולי שנה מעליי אבל בכל זאת מזה נלחצתי אבל עברתי דברים יותר מפחידים מיזה.. פעם הלכתי לי בשקט מבצפר ובאמצע כביש מהיר כן כן עוצרת לידי מוכנית ועוקבת אחרי והאיש ביקש את המספר שלי ואני לא עונה!!! ולא היה לי לאן לברוח זה היה שביל ארוך ארוך שמצד אחד חומה ומצד שני הכביש ולא היה לאן לברוח ואני מתעלמת וכמעט משתינה במכנסיים הגעתי כולי מפרפרת הביתה לא נשמתי ופחדתי לצאת מהבית!!

falloutgirl XD

New member
גם אם הוא גדול ממך רק בשנה זאת עדיין הטרדה.

או שאני מבינה מדברייך שאת נהנת מזה?
די נו, קודם כל שאנשות פורום MCR יפסיקו לפרסם פאנפיקי פרארד סוטים ואז אני אחזור להיות נורמלית ;;; או שבעצם שלא יפסיקו

לייינוש

New member
טוב אז

מזה פראד?? והכי חשוב אני לא נהנת מיזה בשיט! זה הלחיץ אותי מוות לא ידעתי איך להגיב! הטרדה זה כן ואם הוא רוצה להתחיל איתי הוא יכל לבקש את הטלפון שלי!

0דידוש0

New member
חח זה פרארד...זה שילוב של ג'רארד ופרנק..

איזה תיחכומיישן חחחח

לייינוש

New member
אהה אוקי!! תודה ../images/Emo9.gif

וחייבת לציין שילוב מושלם!! כן מושלם חברים!

falloutgirl XD

New member
אכן שילוב מושלם ../images/Emo99.gif

את אף פעם לא ראית תמונות של נשיקות פרארד?
FERARD LONG LIVE

falloutgirl XD

New member
אני אשלח לך את התמונות במסר כשללפ טופ שלי

תהיה סוללה וכשאני אחזור מבולגריה DDDDDD:

לייינוש

New member
אוקי תודה :)

אני מיצית את חול לחופש הזה אבל הכי חשוב שתחרשי על הדיוטיפרי

FallOutGirl

New member
../images/Emo32.gif

סופ"ש נעים לכולם
נצלשי"ם והודעות לא קשורות. הודעות שלא יתפתח מהן דיון ואין צורך לפתוח שרשור חדש בשבילן |שמאלה| הכל לכאן.

פירסמו על פוב בראש 1 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

פול אאוט בוי כבר הספיקו לכתוב מספר שירים עבור האלבום הבא שלהם, אבל לא תזכו להאזין להם בזמן הקרוב. "עדיין לא מיצינו את 'אינפיניטי און היי' (האלבום הקודם של הלהקה שיצא בתחילת השנה) ולכן לא בוער לנו להקליט את השירים החדשים", אמר הסולן פטריק סטאמפ, לא לפני שרמז על שינוי כיוון מוזיקלי לקראת האלבום החדש. "אנחנו שואבים את ההשראה שלנו מגריין דיי. בילי ג'ו אמסטרונג לא רוצה לנגן פאנק-רוק פשוט בארבעה אקורדים במשך כל חייו ולכן הוא שדרג את המוזיקה של להקתו. ראינו איך גריין דיי התפתחה עם 'אמריקן אידיוט' ועדיין נישארה נאמנה לעצמה. אנחנו מעוניינים ליצעוד בדרך שלה". אין לנו מושג איך פול אאוט בוי רוצים להישאר נאמנים לעצמם ולחקות את גרין דיי באותה נשימה, אבל שהיה. ופירסמו תמונה קטנה שלהם מהלייב ארת'.

למעלה