falloutgirl XD

New member
תודה ../images/Emo24.gif

וזה באמת מוזר שפוב רוצים להיות כמו גרין דיי ועדיין להישאר נאמנים לעצמם
אבל יש פה מישהי שפותחת פינה של ראש1 לא?

היא אמרה שהיא לא רוצה יותר.. והיא עושה פינה

חדשה המעוותים! ודרך אגב זאת אחלה פינה

AdiA12

New member
כן, אני לא רוצה יותר, כי... ../images/Emo14.gif

כי אני צריכה תמיד לפתוח את הפינה לפי הזמן שראש1 רוצה להציג, ואני רוצה בכל פעם לפחות 2-3 כתבות, ככה שזה שבועיים-שלוש.. והצלחתי לפתוח רק 2 פינות... וחוץ מזה, כותבים את הכתבות כבר לפני שאני מספיקה..
אם את רוצה, את יכולה להיות היורשת שלי חחחחחח ולנהל את הפינה.. אבל אני מודיעה לך מראש שזה לא כדאי..

אוקיי לא יודעת אם זה טוב או רע../images/Emo223.gif

ראיתי גרין דיי התלהבתי אבל זה רק בתור השראה. אני מקווה שהם באמת ישארו נאמנים לעצמם ושיצאו מהסטייל של IOH

שמישהו יסביר לי למה אומרים שפוב ישתנו!! בבקשה

האלבום IOH לדעתי אלבום מעולה אבל הרוב לא אוהבים אותו כי הם אומרים שפוב הישתנו. במה הם היתכונו שהם אומרים שהם ישתנו לא הבנתי! בבקשה שמישהו יסביר לי ..

פשוט מאוד../images/Emo223.gif

תקשיבי לאלבומים הישנים.. תקשיבי לחדש.. הם איבדו משהו בדרך אני זוכרת את הפעם הראשונה שראיתי את דיס אינט אה סין, ממש נבהלתי ממה שהם הפכו להיות אחר כך שמעתי את שאר הדיסק והבנתי שיש שירים יותר יפים שם והם שמרו טיפה על הסאונד הפו"בי שלהם אבל עדיין השירים החדשים קיצ'יים מדי וגם הליריקס לא משתויים לדברים קודמים שהם עשו

shaharyy

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo45.gif../images/Emo11.gif גמני שמתי ../images/Emo23.gif לזה!

אני לא מבינה למה אפחד לא אוהב תשינוי.. אני

דווקא מאוד אוהבת את "אינפיניטי און היי" ולדעתי הוא הדיסק הטווב ביותר שלהם.. אבל כמעט כולם לא אוהבים אותו.. ואני לא מבינה למה כי יש בו לדעתי שירים מעולים וכיפים כאלה.. ולא יודעת אם הם הישתנו אז אני דווקא אוהבת תשינוי.. ועכשיו גם הבנתי תקטע בקליפ TTOTBO שאנשים זורקים עליהם דברים ואומרים שהם הישתנו.. טוב תודה בכל זאת

falloutgirl XD

New member
יכול להיות שאת אוהבת את השינוי של פוב כי

את אולי אוהבת יותר מוזיקה מיינסטרים. פוב השתנו, ואני חושבת שזה די ברור כבר לכולם, את יכולה להחליט בעצמך אם השינוי הוא לטובה או לרעה, לכל אחד זה נראה משהו שונה ובסך הכל זה הדעה של אותו הבן אדם. הרבה אנשים לא אוהבים את IOH כי הם כנראה מתחברים יותר לאלבומים הקודמים של פוב שלא היו כל כך מיינסטרים אם בכלל, גם אני יותר אוהבת את האלבומים הקודמים אבל שוב, זאת הדעה של כל אחד מאיתנו ואם את אוהבת יותר את IOH זאת הזכות שלך והדעה שלך.

falloutgirl XD

New member
מיינסטרים זאת מוזיקה שהיא באופנה באותו הזמן.

זאת אומרת זה כמו בבגדים, יש עונה שסקיני באופנה ויש עונה שטייץ באופנה וכל השיט הזה רק שפה זה במוזיקה. כלומר, עכשיו לשמוע FOB באופנה אז כולם שומעים FOB אבל כשיהיה באופנה לשמוע את שרית חדד כולם ישמעו את שרית חדד. וכשאני אומרת כולם אני מתכוונת לילדים שמושפעים ועושים רק מה שמכתיבים להם לעשות ומה שהאופנה העכשווית, זה מה שהם עושים. ומיינסטרים זאת גם מוזיקה ממוסחרת שבעזרת המסחור גורמת לאנשים להכיר יותר את אותה הלהקה וככה יותר אנשים יאהבו אותה כי אותו הלהקה תהיה באופנה. אני מקווה שהסברתי נכון

l i o r 1 8 2

New member
I'M BACK../images/Emo24.gif

יאייי אני לא מאמינה הם כבר הקליטו עוד שירים יאייייייייייי איזה יופי יואו אם הם ילכו בדרך של גרין דיי זה יהיה כמו השילוב הכי קטלני שיש שתי הלהקות האהובות עלי ביותררררררררררררררררררררר יאייי תודה רבה שכתבת את זה!!1

NoAmItA ChAn

New member
הצילו!!!1

סתאאם רק רציתי שתיכנסו כדי שתענו לי על השאלה P: במכתב ללהקה, צריך לרשום את כתובת ביתי?

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifפוב מבקשים שתעזרו להם!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

פוב כתבו במייספיס שלהם שתצביעו להם באתר הזה - http://www.kerrangawards.com/kerrangawards/ הם מבקשים במייספיס שלהם שיצביעו להם ללהקה הטובה ביותר לקליפ הטוב ביותר לשיר הטוב ביותר וכל זה לטקס המטיוי אני חושבת או מה שזה לא יהיה.. לא משנה העיקר תצביעו. כתוב שהטקס יערך בתאריך ה23 באוגוסט בלונדון. זהו תצביעו להם ואם מישו יודע איפה ישדרו תטקס הזה שבבקשה יגיד! ובבקשה תגיבו על זה שאני לא ירגיש מקופחת
[המשפט לקחו מליאל
חחח אז הזכויות שמורות לך
]

למעלה